Nem baj, szerencsére vagyok abban a helyzetben, hogy megválogathassam, kinek a véleményét szarom le.
De még egyszer: az, hogy elmegy, az egy dolog. Az, hogy közben esetleg a felmenőit a magyar társadalomra hagyja, az már azt eredményezi, hogy ott és akkor kurvaanyázzam le, ahol és amikor akarom, de csak addig, amíg csak ennyi lehetőségem van. Ha több lenne, más lenne a helyzet.
A hab a tortán - bár ezt akkor beszéltük már itt - a sok buzi meg hogyan osont haza, amikor a járvány kezdetén kiderült, hogy a külföldi munkaadó ebben a helyzetben nem tart igényt rájuk. Ott álltak kilométeres sorokban a határon.
Sok szar szemét köcsög hazaáruló cigány. (És ez most nem a származásilag cigány, hanem az életmódból fakadóan.)
Azt mondjuk én sem értem, hogy kintről miért kell viszaugatni, az öcsém kiment és azzal megszakította minden itthoni politikai gondolatát, azt mondta, hogy már csak a kintivel foglalkozik és eszébe sincs ideszavazni vagy megmondani bármit is. Én sem ugatok bele semelyik másik ország ügyeibe.
Az a baj, hogy amikor nincs baj, akkor az emberek nagy része öntudatos, mindenhez ért, mindenhez jobban IS, sokallja a befizetését miközben adót csal, lop, rongálja a saját egészségét, feléli a saját jövőjét (megtakarítás nuku) kimegy köülföldre és a saját anyját-apját nyuggerotthonba baszkodja, de közben külföldről osztja az észt, hogy a Patás kiéhezteti a nyuggereket, stb.
Aztán amikor eljön a baj, egy havi cigiből lehetne fedezni a lakás évi biztosítását de inkább megvárja a jégesőt és telesírja a világot, hogy milyen szegény, biztosítása nincs, amikor a dohányos a vérében-szarában fetreng a rákos tüdeje miatt, akkor a rokonok, hogy a Patás mit nem csinál a kórházakkal meg hol a lé....
Nem tudom mi a gond. Pipi most mondta tulajdonképpen, hogy neki jó a leselejtezett olcsó lélegeztető, meg fiz.só is felesleges, majd kever neki az asszony konyhasóból, elvégre ugyan az 😁
Ebből is látszik, hogy elég nagy hülye vagy hozzá. Csak hogy értsd, pl. az orvosi gépek kötelező kalibrálása, tesztje tizen-százezrek darabonként, és akkor is, ha nincsenek használva, mert időszakosak.
És a levegőt sem sem a motoros boltban kapható átlátszó benzincsövön kapod, még ha szemre ugyanaz is. De amúgy az áram is, mert az elfogyasztott villamos energia valóban nem egetrengető, de a háttér, a szünetmentes áramforrás és annak működtetése, karbantartása sem bagó.
nem olcsó az a folyadék, após egy ideig úgy kajált, egyből a gyomorba
nem emlékszem már mennyi volt de az éttermi marhapörkölt sokkal olcsóbb lett volna ha teljes áron kellett volna venni
Nincsenek egy hónapig, szerencsére 2 hét is elég az oltatlanoknak a delta variánssal 😁
De addig is milliós gyógyszerekkel próbálják megmenteni. No meg az orvos órabére is magas. Mit gondolsz miért Zoet vettem és nem Springet😋
Szóval nehogy véletlenül beoltassátok magatokat, kurvajól élünk az oltásellenes hülyékből akik valahogy mégis életben akarnak maradni, amikor elkapják.
A kajára nem kell külön költeni. Szondán keresztül táplálkoznak 😉
csomó minden olyan hogy a gyár "ajánl" hozzá valamit(karbantartási készlet javító készlet stb) ezek a gyár által bevizsgált-elfogadott tárgyak amivel garantálja a működést
tudok példát is egy hoki kis levegős munkahenger gyári ajánlással 250 ezer, ugyanaz a japó forgalmazótól 75 ezer, aliról meg 30
ami vicces hogy a japó cuccal beszoptunk már többször is mert lassú, a gyári meg sosem lassú, alis meg meg van rendelve de kb 3 hónapja eltűnt
de a 75 ezrest szétszedem, fúvóka dörzsárral kitágítok a levegő járatokon egy tizedet és nem lesz lassú, kb egy órás munka így 77 ezer a 250 ezres helyett
gondolom egy csomó kórházi felszerelés is így van csak ők nem kockáztatnak még a "japán forgalmazóval sem" emiatt egy csomó minden extrém drága
ami 2 éve 150 volt az most 120
2 éve 120 alattit kb lehetetlen volt találni(munkásszállón kívül), most új építésűben is találtunk 100-ért
100-120 ezres kategóriában sokkal több lett, 70-80 ezresekben is lett egy csomó(ami nem csak szoba) gondolom ezeket adták ki anno a turistáknak
hát ez a baj. Mert valószínű ez a pénz is ellopásra kerül. Mi a fene kerül 1 hónapi ottartással 1,5 millió forintba? Biztos nem a koszt, vagy a kedves felszolgálás(fetrengős) Igen jó luxusszállodai árba mi tartozik bele? A hitvány béren dolgoztatott alkalmazottak bérének kitermelése? Nem gondolnám meg egy kórház egyébként sem piaci alapon működik(gondolkodós) A napi két sóoldatos infúzió? Vagy a lélegeztetőgép által elfogyasztott áram? Hagyjuk ezt a másfél milliót 1,3-at eldurrantanak belőle azt kész bár hozzászoktunk ehhez
azt harsogják a rádióban,hogy megugrottak az albérleti árak budapesten(kezeit széttáró) én a pesti árakat nem követem. Az tuti, hogy nekem amik kecskeméten vannak pont ugyan annyiért adom ki mint 2 éve(kezeit széttáró) 200-250 kiadó albérlet van kecsón. a múltkor amikor elmentek az 1-ikből 1 hónapig árulgattam. pedig 10 oldalnyi hirdetésből az első oldalon voltam az árral és qrva jó a pecó(kezeit széttáró) Vagy 10 párnak biztos megmutattam mire nagy nehezen a kivették(kezeit széttáró) Naponta legalább 4 cigány hívott rá és nem akarták megérteni,hogy cigánynak nem adom ki(kezeit széttáró) 2 évvel ezelőtt annyi volt a különbség, hogy feladtam a hirdetést még aznap kiadtam az ingatlant vagy legkésőbb másnap(kezeit széttáró)
Na nem is veszek több ingatlant kecsón(gondolkodós) Most kőrösön vettem egy nagy marékkal mondjuk a piaci árak pont ugyanannyi mint kecsón az albérleti árak szintén, annyi különbséggel, hogy 1 db albérlet sincs kiadó kb. 1 óra alatt kiadom. 1-et bérlővel együtt vettem meg. Mondtam nem bánnám ha elmennének mert fel szeretném újítani. Egyszerűen nincs hová menniük(kezeit széttáró) Mondom mindegy akkor maradjanak de a nyílászárókat ki fogom cserélni az összeset az nem jár se túl hosszú se túl koszos munkával viszont egyszerre akarom rendelni a többivel(kezeit széttáró)
Szabolcsban meglepődtem…. Tavaly csináltunk egy orszagkerulo motorozast, az erdőkben több helyen új utak vannak, jó minőségben…. Mondjuk ahogy lakott területre ersz, ott csak traktorral lehet közlekedni 😂
Kb 15-20% ment le a covid alatt, ráadásul sok airbnb lakás került a piacra a turisták hiánya miatt, plusz a kis szállok is elkezdtek kiadni a túlélés reményében
Valóban, 20 évesen 😂 és ezt nem kellett kitalálni róla, ő maga mondta el nagyon régen, azt is, hogy miért 😂
Legalább ő kinőtte a “Laci bohóc” szerepet, mások meg belenőttek 😂
De még egyszer: az, hogy elmegy, az egy dolog. Az, hogy közben esetleg a felmenőit a magyar társadalomra hagyja, az már azt eredményezi, hogy ott és akkor kurvaanyázzam le, ahol és amikor akarom, de csak addig, amíg csak ennyi lehetőségem van. Ha több lenne, más lenne a helyzet.