Szerintem én is ezt mondtam :)
Lényeg hogy az ember képes alkalmazkodni sokmindenhez.
Ha a sebességhez nem tudnánk akkor nem tennénk.
Persze hullik a férgesse, de ez régen is így volt.
Többet számít szerintem az hogy a járművek sokkal jobbak lettek, tágabbak a fizikai lehetőségek.
Pl. Prius 180-nál is stabilabb mint a 120-as Skoda 90-nél.
De nem azért vagy jobb mert fejlettebb a szervezeted
Csak azért mert csomő rutinod van
Egyszerűen amíg az agyból elmegy az információ a kézbe-lábba-bármibe az idő. Ezen nem lehet javítani
lehallgathatják, ha a tulajdonos ebbe beleegyezett. Ugye ezt iratták alá nálunk.Mivel én egy számnak sem vagyok a tulajdonosa így nincs mire adni a beleegyezésemet.
Az elérhetőségemet megadhatom, mivel én vagyok a felhasználó. Annak teszem közzé akinek akarom. Egy családtagomét sem adtam le, mivel mind ugyanabban a csomagban vagyunk. Mindenkinél ugyanez a helyzet.
És kiértesítési telefonszámod sincs akkor leadva.
Mert akkor más tulajdonában lévőt nem adhatsz le, arra sincs jogosultságod.
Viszont ha családtagod számát adtad le, akkor már az is lehallgatható.
Nekem főleg közlekedés, persze kellemessel összekötve, de pont azért használom mert azzal nem lehet késésben lenni, mert nem hat rá a dugó, meg a forgalom és ezért felesleges is törni magamat hogy siessek, úgy is odaérek. Ha meg annyira késésben vagyok akkor, egyrészt úgy is mindegy, meg pláne nem szabad kapkodni, mert úgy lehet túlvállalni magunkat.
Az nem de ha használsz egy készséget, akkor egyre gyorsabb és pontosabb lesz a reakció és a végrehajtás. Persze bizonyos határig. Ijjászkodásban és vívásban egészen biztos jobb reflexei voltak egy pár száz évvel ezelőtti embernek, de motor kezelésben, forgalmi tapasztalatban meg én vagyok a jobb.
Körülménytől függ, nyilván ésszel él az ember, szóval ne gyere azzal hogy "mivan ha" mert én is készülök a potenciális veszélyhelyzetek kivédésére ahogy szerintem a legtöbbünk így tesz, de nekem is az a kellemes utazóm. Motor és a késés ellentétes fogalom, nem tudom értelmezni 😁
Én meg úgy, hogy amikor vadállatokkal kellett megküzdeni az embereknek, akkor sokkal jobb reflexeik lehettek. Mi már rohadtul el vagyunk lustulva. Te meg főleg. 😆
Dehogynem lesz jobb, ha valami módon ide össze lehetne ereszteni egy ókori és egy mai embert mondjuk egy PÁV vizsgálaton ( a pszicho rész nélkül mert abban az egyszerűségével győzne) kíváncsi lennék, hogy a reflex/reagálási készség vizsgálatokon melyik szerepelne jobban? Csak azt nézzük meg, hogy apáink, mi és a gyerekeink között mekkora különbség van pedig ez még csak 50-60 év.
ha lenne jogom hozzá én megszüntetném a jelenlegi helyzetet
az összes börtön meg lenne szüntetve, korbács és kötél, ez a kettő pont elég lenne a rend fenntartásához
Lényeg hogy az ember képes alkalmazkodni sokmindenhez.
Ha a sebességhez nem tudnánk akkor nem tennénk.
Persze hullik a férgesse, de ez régen is így volt.
Többet számít szerintem az hogy a járművek sokkal jobbak lettek, tágabbak a fizikai lehetőségek.
Pl. Prius 180-nál is stabilabb mint a 120-as Skoda 90-nél.
Csak azért mert csomő rutinod van
Egyszerűen amíg az agyból elmegy az információ a kézbe-lábba-bármibe az idő. Ezen nem lehet javítani
Értem.
Mert akkor más tulajdonában lévőt nem adhatsz le, arra sincs jogosultságod.
Viszont ha családtagod számát adtad le, akkor már az is lehallgatható.
140-nél simul ki a motorom, ott érzi jól magát.
az összes börtön meg lenne szüntetve, korbács és kötél, ez a kettő pont elég lenne a rend fenntartásához