Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Plusz korbácsolás főtéren nyilvánosan (by ini) 🙂
a helyes reagálásokat lehet fejleszteni tanulással és gyakorlással
de azt hogy pl egy lámpa felvillan és nyomod a gombot hiába gyakorlod nem lesz jobb
ugyanez vonatkozik arra hogy ha kilépnek eléd akkor x idő eltellik amíg fékezni kezdesz, evvel nem tudsz mit kezdeni, avval igen hogy nem blokkolsz le és szem becsukva csak a kormányt markolod
amúgy egy átlag ember nem vezet életvitel szerűen, aki évente vezet párezer km meg hetente 1000+ km kurva sok különbség van a helyzet felismerése és reagálásakor

amúgy aki ilyen 60-70km/h tempókkal közlekedik fényes nappal én az összestől elvenném a jogsit
Idiot!!! 🙃 😂 🤗
Így van! Tőccsünk aplikációt azt kavarjunk az utakon mint a sztrókos idióta fasz. 😂
szar a váltó? hármas már nem kapcsolgató? 😂
Motorral/szgk-val sok a 100? ha néha nem szaladsz bele előzésnél motorral 130-140-be akkor gyakorlatilag nem is élsz közlekedési szempontból hanem csak vegetálsz. Hogyne lehetne 90-70-50-30-10-el menni?.......és akkor már a lovakat is le kell vágni mert azok az állatok képesek akár 60-al is száguldani, veszélyes az nagyon. 😷 😵 👾
240et mutatott már gülü az óráján ez is bőven sok egy csupaszon...
Fogyasszunk is...
150-nél nem sietsz? 🤔 Mit mutatna az óra, ha késésben lennél?
Dehogynem, sokkal főleg az utóbbi 100 évben gyorsult fel a fejlődéssel együtt és biza a reflexek és a tanulási képesség is, persze nem mindenkinél, na hát az utóbbiak akik lassítani próbálják (remélem sikertelenül) a többséget.
Dehogynem: én sokkal ingerültebb vagyok, mióta a Zolit (itt a fórumon) megismertem. 😆
Így van. Ma előztem ilyen szerelvényt is kb 85el kísértem 6ban mikor elcsuktam a gázt előtte 150et mutatott az óra azt nem is siettem.
az ingerület átvitel szerintem nem fejlődött semmit sem az elmúlt pár százezer évben
Na jó, vannak egyedek akik alig haladták meg az előember fejlődési státuszát, de azért maga az emberiség tehát a tömegek ha lassan is, de haladnak azzal amit kitalálnak így a Darwini evolúció szerint fájó ugyan, de szép lassan el kell engednünk az ilyen egyedeket. 💔
a technika sokat fejlődött, de az emberi reflexek nem sokat
a beszédkészségünk miatt egy csomó mindent elveszítettünk a nem beszélő főemlősökhöz képest, ami a gázos szitukban nagyon jól jönne
szóval a sebesség határok emelése nem feltétlen jó ötlet, pl autópálya majdnem mindegy, de egy olyan úton ahol vannak kereszteződések, meg mindenféle állatok, egyéb járművek nem lenne jó egy emeltebb sebesség határ, hiszen mire meglátjuk, és elkezdünk cselekedni sok 10 métert tudunk meni még így is
De nem azt akarják hogy gyorsabban menjél, hanem hogy lassabban. 😆
Majdnem, 70-nél (ugye ennyi a max lakotton kívül főúton tgk-val és utánfutóval) 87-re állított tempomattal. Vadiúj szerelvény alig pát km-el, a 90 sem észrevehető egy ilyen új cuccnál még szar úton sem, én felemelném legalább 10km/h-val mindenhol a sebhatárokat, a mostani egyszerűen nem halad a technika fejlődésével, ezek a sebhatárok egy IFA meg hasonló cuccnál még érthetőek voltak, de ma? Egy 10 éves szerelvény olyan mint egy mai közepes szgk újonnan, a tgk-k általában a legelején megkapják a legújabb fejlesztéseket. Amúgy a többi kategóriában is erősen elavultak a sebhatárok.
30as táblánál 88al?
Én meg beleszaladtam kamionnal, majd meglátom, hogy mennyi lesz.
Pedig a múltkor bezengték, hogy vettek új szuper trafikat. A logika szerint várható a gyakoribb mérés.
Nálunk tegnap volt, pedig nem láttam időtlen ideje őket(kezeit széttáró)
Nem láttam ma sehol trafit, a szokott helyeken se.
Csak ne halászból. 😀
Bátran aláírtam, mert se titkolnivalóm se félnivalóm nincs.
Ilyen pofonegyszerű.
Most a haverral tervezzük, hogy bográcsban főzünk egy jó halászlét.