legfeljebb tesódtól kérek egy kis lefolyó tisztítót(kezeit széttáró) Tőled már nem fogok tudni(fetrengős) apropó majd mond már el neki hol tárolod, ne kelljen neki sokat keresgélni(kezeit széttáró)
A szar lehet neked(gondolkodós) 1200 négyzetméteren mennyi beteget befektet majd lölő hozzád. A tied is bérlemény(fetrengős)
A bútorokat majd kibasszák oda a parkolóba, remélem esőállóak(fetrengős)
túlsúlyos vagy magas a koleszterined és cukorbetegségben szenvedsz(gondolkodós) te akarsz 15 évvel engem túlélni(kérdőjeles)
én makk egészséges vagyok baszki.(fetrengős) Akkor sem tudnál túlélni 1 héttel sem ha még ma este agyonütnél a lapáttal meg leöntenél lefolyótisztítóval(fetrengős)
full-fullt kértem (fetrengős) ez 4 kila pluszt jelentett itt nincs sok variáció(fetrengős)
Ezt nem basszák teli extráknak nevezett bárgyú baromságokkal amit az ilyen csökött 60-asok benyalnak mint a pudingot(fetrengős) Nekünk csak szürke autónk van(gondolkodós) az asszonynak azért mert neki az tetszik, nekem meg azért mert évente ha úgy jön ki a lépés kb. 2 szer mosom le az autót viszont, hogy szürke sosem látszik koszosnak(kezeit széttáró)
ezt vélelmezem.(kezeit széttáró) Ha nem lennék olyan lusta a faszságra elmennék megmérettetném magam az úr színe előtt. nem sajnálom azt a néhány ezrest csak az elpocsékolt időt. Na ha valamelyik nap olyan lábbal kelek lepróbálom cikázott e már bennem a delta(fetrengős)
Van, aki nem érdemli meg.