Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a baj.
Van, aki nem érdemli meg.
Ha politikus csinálná ez már lopás lenne 😂
Kb. másfél millió forintot locsolnak rá átlagosan, fejenként minden COVID-al ápolt betegre.
most nézegetjük a pesti albérleteket, 2 éve drágábbak voltak mint most
Szakmai titok,ha latod,.........akkor keso,mindenre IS. 😎
legfeljebb tesódtól kérek egy kis lefolyó tisztítót(kezeit széttáró) Tőled már nem fogok tudni(fetrengős) apropó majd mond már el neki hol tárolod, ne kelljen neki sokat keresgélni(kezeit széttáró)
Nyugi,alkalmazzak bogyot,az avos szakertelmevel siman ingyen megszerzi az osszeset toled.
hagy jöjjenek(kezeit széttáró) az állam mindig jól fizet(dollárjeles) legalább néhány hónapra ki tudom adni 3 x-os áron(kezeit dörzsölő)
Az nem te vagy,gy brad pitt posztert nezel.
😆Az csak a szarastol,nem allando,de hogy mondod ilyen vizenyős-taskas behizott szemek,ja. 😁
Szerintem meg egy jóképű, pompás fess fickó van a képen(kezeit széttáró)
Nem,jo helyrol tudom hogy szemelyesen lölö nezte ki az osszes ingatlanod. 😆
Plusz a szarós képen még pingpong labda szeme is van....'
ja bocsi még +180 volt a kábel(szemeit körbeforgató)
A kepeken egy petyhüdt,enyhen jolettol puhos,giga tokas nyomi ölelget dagadt bérpontyokat,igenytelen szerelésben. 😆
A szar lehet neked(gondolkodós) 1200 négyzetméteren mennyi beteget befektet majd lölő hozzád. A tied is bérlemény(fetrengős)
A bútorokat majd kibasszák oda a parkolóba, remélem esőállóak(fetrengős)
túlsúlyos vagy magas a koleszterined és cukorbetegségben szenvedsz(gondolkodós) te akarsz 15 évvel engem túlélni(kérdőjeles)
én makk egészséges vagyok baszki.(fetrengős) Akkor sem tudnál túlélni 1 héttel sem ha még ma este agyonütnél a lapáttal meg leöntenél lefolyótisztítóval(fetrengős)
Te krőzus, te! 😆
akkor már mi gyújtjuk neked(fetrengős)
Mondjuk nem baj ha előre megveszed erre sem kell herdálnunk a pénzt(fetrengős)
full-fullt kértem (fetrengős) ez 4 kila pluszt jelentett itt nincs sok variáció(fetrengős)
Ezt nem basszák teli extráknak nevezett bárgyú baromságokkal amit az ilyen csökött 60-asok benyalnak mint a pudingot(fetrengős) Nekünk csak szürke autónk van(gondolkodós) az asszonynak azért mert neki az tetszik, nekem meg azért mert évente ha úgy jön ki a lépés kb. 2 szer mosom le az autót viszont, hogy szürke sosem látszik koszosnak(kezeit széttáró)
ezt vélelmezem.(kezeit széttáró) Ha nem lennék olyan lusta a faszságra elmennék megmérettetném magam az úr színe előtt. nem sajnálom azt a néhány ezrest csak az elpocsékolt időt. Na ha valamelyik nap olyan lábbal kelek lepróbálom cikázott e már bennem a delta(fetrengős)
A szellemi fogyatékosoknak adhatnál esetleg mentességet(gondolkodós) nem szeretek egyedül lenni az üzifalon(fetrengős)
Minden kinek megvan az ára.
Na jo de az osszes kiado ingatlant kotelezo lesz lölönek odaadni,mert a tulaj nem tudja gondozni,es az oltatlan covidosokat oda kell elhelyezni. 😆