A rákosokra ez sokkal hatványozottan igaz...lelőni a faszba mindet..... meg a sok testi, szellemi fogyatékosra is.....lelőni mindet......a sok balesetesre akik tulélték.....azokat is lelőni........
A bagósokat alkeszokat akik szándékosan.keresik a bajt azokkal meg nem.is tudom....'
sosem voltam vírustagadó te is honnan a faszba veszed ezt,(kérdőjeles) Van vírus, létezik, kb. lófaszt nem csinál néhány időst megmammogtat a 99.9 %-on meg átszalad mint libán a fos(kezeit széttáró) és soha nem akartam senkit lebeszélni az oltásról sem(ujjával nemet mutató) aki oltatni akarta magát oltassa ki a faszt érdekel. vagy meg ússza vagy nem. Én 3 hullámot köszönöm szépen minden bajság nélkül átvészeltem mint a másik 9.9 millió hazánkfia.(kezeit széttáró) a következő 33 hullámot is átfogom(meghajlós)
Mi megyünk ezerrel bővül cég alig akartak leállást, most is +pénz, a 13ik havin kívül januárba 14ik havi is esedékes. Leszarom aki nem oltatja magát, meg ezért azokat is akik vegetálnak nálunk zakatolunk 130%-on semmi nem elég. Akinek nem megy át a miért, az szopjon lovat... 😁
Nem az a baj, hogy megdöglesz-e oltás nélkül, hanem az, hogy te fogsz legjobban sipákolni, ha - miattatok - megint jön a maszk, meg a boltbezárás. Ezt fogd már fel végre az egyetlen agysejteddel!
faszt marad el (fetrengős)bezárják a szánalmas kócerájodat vagy 3 hónapra de karácsony előtt 3 hónapra, majd kapsz megint félhavi bérleti kedvezményt az államtól meg lófaszt a seggedbe mint eddig is(fetrengős)
szerintem abba lehetne hagyni a fingfűrészelést. Te beoltattad magad vagy meg döglesz tőle vagy nem rajtad kívül egyébként sem érdekel senkit(kezeit széttáró) 3-4 millióan meg nem oltattuk be magunkat aztán ettől vagy megdöglünk vagy nem. téged ez már nem befolyásol(kezeit széttáró) Azért mert kéri nálad volt azt elhitette veled, hogy a lászló oltatlanokkal van tel te meg benyalod ez a te dolgod. Az oltatlanok kb. 90%-a már rég átesett a fertőzésen mint ahogy valószínű már én is akkor mi a faszról beszélsz még(kérdőjeles)
A bagósokat alkeszokat akik szándékosan.keresik a bajt azokkal meg nem.is tudom....'
Mondjuk azért ágicát kitágítom előtted(fetrengős)
Egyébként szívemből beszéltél(meghajlós)