Bogyókám te mit szeretsz jobban? dugni? vagy inkább a töltött káposztát karácsonykor? (kérdőjeles)
Ne válaszolj, nem kell(ujjával nemet mutató) ez amolyan költői kérdés volt csak(kezeit széttáró)
Minden bizonnyal a karácsonyi töltött káposztát hisz az még is csak sűrűbben van(fetrengős)
hát nem tudom ini(kezeit széttáró) érzékeltetésként írtam példának ezt a viagrás dolgot(gondolkodós) Nekem még nem volt szükségem viagrára(kezeit széttáró) Ha eksün van nekem még áll a cerka mint a fagyott macskaláb(meghajlós)
nem tudom zotya én pl. a viagrát dugás előtt veszem be mert várom a hatást(kezeit széttáró) menet közben necces lenne(kezeit széttáró) meg lehet, hogy nem is lenne olyan, hogy menet közben ( fetrengős)
Egyébként hallottál már arról a szóról, hogy preventív?
Egyébként itt mindegy is lett volna hisz nem volt rá idő. A járvány bedurranása előtt még nem volt mivel megelőzni a járványt(kezeit széttáró) Igazándiból most kellene oltani tömegesen. Meg tavaly nyáron kellett volna ha lett volna mivel.(kezeit széttáró)
Sajnos a 73 kommentből csak ez az egy jelenik meg nálam regisztráció nélkül (fetrengős)
"Én a lopott közvagyon visszaszolgáltatását tenném kötelezővé.
És zacskót ragasztatnék Sopronkőhidán a lölőkkel.
Meg a gazdáikkal."
Egyébként egyet értek(meghajlós) Minden 60 év felettinek kötelezővé tenném én is az oltást(meghajlós)
Mire én leszek 60 addigra talán ki is forrná magát az oltás (kezeit széttáró)
Ja igazad van, ők a nagyobb jóért (mármint a saját maguknak jóért) csinálnak durva törvénysértéseket, lehallgatást és cenzúrát, az rendben van, de ha magyar titkosszolgálat törvényesen hallgat le ellenséges titkos ügynököket, akkor az O1G mondjon le XD
Egyáltalán nem - de legyünk rosszindulatúak, számoljunk úgy: egy 80 éves, amúgyis évek óta kórházi elfekvőben vegetáló bácsinak beadott védőoltás utáni egy hónapon belüli elhalálozás nagyon valószínű hogy nem az oltás miatt következett be, hanem "itt volt az ideje".
Reggel láttam a tv-ben (jurónyűz) hogy a Bogyó által istenített "Nyugat" egyes részeiben (benelux, meg izráhel is) már 80% feletti az átoltottság (min. egy vakcica)
A mi jó ellenzékünk meg oltás ellenes kampányt tolt... hogy még véletlen se kelljen elismerni, hogy Viktor bármit is jól csinált.
Dehogy nincsen: Magyarország lakosságának több mint 50%-a kétszer be van oltva, a beadott védőoltások után egy hónapon belül 441 ember halt meg - de ők sem feltétlenül az oltástól: https://index.hu/belfold/2021/...
Tehát a 30025 halottunkból - rosszindulatúan a legrosszabb esetet számolva is - 441 volt a beoltott, az ÖSSZES TÖBBI OLTATLAN!
Valamit csak ér az a sz@r, nem?
Hudesokra mész a felelősséggel?
Amúgy csak nálunk több mint 5,5 millió beoltott van,világszerte meg milliárnyian.
Konkrétan oltástól meghalt meg nincs,csak maszatolós lehet hogy,valószínűleg hogy,meg az is okozhatja hogy.
Szóval mire is kéne vállalnia?
Ez olyan hajánál előrángatott faszság mint a pandémiakor nem oltunk mer az okoz valamit.
Mikor kéne oltani?
Ez olyan mint a legnépszerűbb jakharapás miatti biztosítás.A világ összes országában érvényes csak tibetben nem.
Szóval amikor még nincs járvány vagy akkor amikor már nincs,akkor kéne oltani?
De akkor meg minek? 😂
Bizony. Egy öszödi beszéd, vagy az InKal securitis jelmezbe bújt külföldi zsoldosokkal történt balhé után, a kémrepülőgépes botrány után illett volna lemondania Gyurcsánynak, de egy kitalált vádra nem.
Ne válaszolj, nem kell(ujjával nemet mutató) ez amolyan költői kérdés volt csak(kezeit széttáró)
Minden bizonnyal a karácsonyi töltött káposztát hisz az még is csak sűrűbben van(fetrengős)
nekem olyan volt mint amikor elkap a takonykór aztán alig szelel
Egyébként hallottál már arról a szóról, hogy preventív?
Egyébként itt mindegy is lett volna hisz nem volt rá idő. A járvány bedurranása előtt még nem volt mivel megelőzni a járványt(kezeit széttáró) Igazándiból most kellene oltani tömegesen. Meg tavaly nyáron kellett volna ha lett volna mivel.(kezeit széttáró)
"Én a lopott közvagyon visszaszolgáltatását tenném kötelezővé.
És zacskót ragasztatnék Sopronkőhidán a lölőkkel.
Meg a gazdáikkal."
Egyébként egyet értek(meghajlós) Minden 60 év felettinek kötelezővé tenném én is az oltást(meghajlós)
Mire én leszek 60 addigra talán ki is forrná magát az oltás (kezeit széttáró)
A mi jó ellenzékünk meg oltás ellenes kampányt tolt... hogy még véletlen se kelljen elismerni, hogy Viktor bármit is jól csinált.
Tehát a 30025 halottunkból - rosszindulatúan a legrosszabb esetet számolva is - 441 volt a beoltott, az ÖSSZES TÖBBI OLTATLAN!
Valamit csak ér az a sz@r, nem?
Amúgy csak nálunk több mint 5,5 millió beoltott van,világszerte meg milliárnyian.
Konkrétan oltástól meghalt meg nincs,csak maszatolós lehet hogy,valószínűleg hogy,meg az is okozhatja hogy.
Szóval mire is kéne vállalnia?
Ez olyan hajánál előrángatott faszság mint a pandémiakor nem oltunk mer az okoz valamit.
Mikor kéne oltani?
Ez olyan mint a legnépszerűbb jakharapás miatti biztosítás.A világ összes országában érvényes csak tibetben nem.
Szóval amikor még nincs járvány vagy akkor amikor már nincs,akkor kéne oltani?
De akkor meg minek? 😂
A családom minden tagja becsülettel él.
Féljen az akinek félnie kell a lehallgatástól!
Amúgy ez egy csúnya balhé, amibe - rendes országokban - kormányok buktak már bele.
kötelező és kész
a beadó szerv meg vállalja érte a felelősséget