Nekünk a hidunk csúszik tíz éve: Még mindig semmi, csak a majdan hozzá vezető út helyét dózerolgatják. Ha leaszfaltozzák idén a beígért utakat, akkor majd azokat mind összetörik a sóderszállító teherautókkal - már jövőre.
bocsi ezt sem olvasom végig nem különösebben érdekel már. Ez is egy hírhajhász hülye cikk. valószínű kb. semmi köze nem volt a haláluknak az oltáshoz. Fel kellene már fognotok a csökött agyatokkal megvezetnek benneteket azt csinálnak velünk amit akarnak semmi ráhatásunk nincsen.
evvel csak az a hiba hogy ritkán lehet rábizonyítani hogy lopott
mert pl egy 1 ezer forintos munka elvégzése 100 ezerért nem lopás hiszen megkötik a szerződést valami szart még mellé írnak pl 5 évnyi felügyelet és máris megvan miért lett az a +99 ezer
most nagyon tolják jutubon fészen mindenhol. szerintem be fognak kerülni(gondolkodós) Szerintem elég jó eredményt is fognak elérni. Aki sem a szarra sem a fosra nem akar szavazni az csak rájuk tud(kezeit széttáró)
én meg tudod úgy csinálnám aki 1000 ft-ot lop a közösből először levágnám a bal kézfejét aki 1000 ft felett az egész karját aki meg merné ismételni azt lefejezném(kezeit széttáró) szerintem 2x egyik politikus sem botlana meg(gondolkodós) és nem azzal vígasztalgatnám magam, hogy milyen fasza, hogy nem a külföldi lopja el a pénzem, hanem a hazai rablósereg(fejét fogó)
mert pl egy 1 ezer forintos munka elvégzése 100 ezerért nem lopás hiszen megkötik a szerződést valami szart még mellé írnak pl 5 évnyi felügyelet és máris megvan miért lett az a +99 ezer