Nekem is van ilyen.
És?
Nyilvánvaló te is hozzáférsz olyan helyekhez, eszközökhöz, mint én is, ami biztonsági kockázat.
Bűnözőket ne is engedjenek ilyen helyekre, mert akkor meg az lenne mindenki baja. Hallgasson le a TEK, vagy a titkos szolgálat, nem vagyok bűnöző és ez törvényes eszköz.
Nyilván most is a bűnözők sipákolnak a lehallgatás ellen.
A legjobb hogy a Pegasus cég fenyegette meg ezt a pár senkiházi hülyét hogy bepereli őket hitelrontásért, merthogy az ő szakmájukban ügyfeleket veszít ha ilyen infó kijutna tőlük, szóval röhögni fogok ha a Moszad intézi el ezeket a degeneráltakat, vagy azért mert hülyék, vagy azért mert valóban ellenséges titkosszolgálat emberei 😂 szóval ez is hatalmas öngól volt, de Bogyó féléknek mindegy mi a valóság, elég a fakenews a valóság nem izgatja.
A főni így rendelkezett.
Egy kollégámat kb 2 éve szerelték le azonnali hatállyal, mert kétes múltú betyárokkal tartotta a kapcsolatot.
Ő próbált értetlenkedni egy darabig, de a fiókból előrántották a hívásait.
Nyomtatott és hangalapú formában.
Most itt Vecsésnél a gyáli úton is kitelepültek a háromlábúval.
Szerintem csak simán volt jobb dolguk is a COVID miatt, eddig azért nem volt.
Nyilván kevés a rendőr, de Bogyó és a jó komcsik ettől még hülyék 😁
Nekem is ezt mondta egy rendőr amit neked, amikor balesetnél együtt dolgoztunk.
Túlnyomó többséggel fordult elő a Véda kapuknál.
Pl a helyi mobil traffipax kifogástalanul működött nekik.
Viszont a Véda nem működött az adott baleset környékén, ami nehezítette az adott baleset rekonstruálását.
Na akkor miért ? Lehet te jobb körökben mozogsz.
Nekem a trafis ember is csak annyit tudott mondani hogy feltehetően valami jogi probléma van velük. Nem kaptak semmi pontosat.
Akkor át kell szerelnem a blokkolót? Két éve az új autóval járok, nem volt fizetés eddig, de ha rákezdik, és is megteszem az óvintézkedést 😁 a régi autóról leszedem, és megy fel emide... csak azért nem raktam már át, mert a buzi osztrákok baszakodnak miatta, meg újabban a horvátok is.
Épp most találkoztam eggyel itthon a főúton, szemből mért így szerencse volt bár alig mentem gyorsan talán még bele is fértem a jóba, de az tény, hogy figyelős a dolog.
Velünk a tűzoltóságnál beleegyező nyilatkozatot írattak alá, hogy engem és a családomat bármikor lehallgathassák.
Ha nem írtam volna alá, megköszönték volna a szereplést.
Ez van.
Miért kellene utáljak bárkit? Minden racionálisan gondolkodni tudó ember tudja, hogy a jelenlegi állásban ez a lehető legjobb kormányzás. Teljesen tökéletes céljaik vannak, jól élsz Te is és én is. Jobban mint valaha bármikor és jobban mintha bármelyik ellenzéki foglalná el a helyüket.
Na de várj. Véda alatt mentél át vagy egy trafi előtt és később kiszedtek ? Mert hivatalosan nem működhettek a mobil mérők, sem az elfogó kocsikban sem a 3lábú semmi.
És?
Nyilvánvaló te is hozzáférsz olyan helyekhez, eszközökhöz, mint én is, ami biztonsági kockázat.
Bűnözőket ne is engedjenek ilyen helyekre, mert akkor meg az lenne mindenki baja. Hallgasson le a TEK, vagy a titkos szolgálat, nem vagyok bűnöző és ez törvényes eszköz.
Nyilván most is a bűnözők sipákolnak a lehallgatás ellen.
A legjobb hogy a Pegasus cég fenyegette meg ezt a pár senkiházi hülyét hogy bepereli őket hitelrontásért, merthogy az ő szakmájukban ügyfeleket veszít ha ilyen infó kijutna tőlük, szóval röhögni fogok ha a Moszad intézi el ezeket a degeneráltakat, vagy azért mert hülyék, vagy azért mert valóban ellenséges titkosszolgálat emberei 😂 szóval ez is hatalmas öngól volt, de Bogyó féléknek mindegy mi a valóság, elég a fakenews a valóság nem izgatja.