Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy fél Argus már bennem van. 😆
Attól még hülyébbek és arrogánsabbak leszünk....
igen 60%-volt a rablómese(kezeit széttáró)
Eszitek egymást inkább igyatok. 😁
baszodjál meg te hülye fasz(újját lefelé mutató)
Minek visszaengedni..... tiszta időpocséklás attól a videójáték is jobb. Lófaszt nem fogtam idén bár nem is sokszor voltam de megenném ha addig jutnék.
ja ezt ismerem(legyintős) az oroszok már a spájzban vannak(fetrengős)
Ennek a balfasznak meg elvitte a botját a hal a szemem láttára(fejét fogó) nagy mázlija volt, hogy még épen megtalálta(gondolkodós)
használtam(kezeit széttáró) nyíregyről elugrottunk 1 nap kótajba horgászni és ott is kötelező, mint megannyi helyen ahol a halakat vissza kell engedni(kezeit széttáró) halvány lila fingom nincs mi ebben az olyan qrva nevetséges. Egy kötelező eszköz ami a hal kímélésére szolgál. 100 %-ban egyet értek vele, hogy kötelező ott ahol a halat visszaengedik. De hamarosan megyek 1 hétre merenyére ott is kötelező(kezeit széttáró) A kettes képen ha jó a szemed mert a kép kinagyítva és ollózva van ott sorakozik minden állás előtt a pontybölcső. Akinek nincs az bérelhet is annélkül nem horgászhat. Minden valamire való horgásznak van már ilyen(kezeit széttáró) a 3-as képen a seggem környékén a háttérben a szomszédé látható(kezeit széttáró)
Akkor meg királyság.......fasznak.annyit kinlodni szavazgatással
a több pólusban az a hiba hogy ha kb egyforma a 2 koalíció(mert úgy is 2 pólus lesz a többől) akkor nagyjából semmi sem fog történni mert ha az egyiknek bármi ötlete van akkor a másik nem szavazza meg
Nem.jobban mint a poshadt argus.
Pipi órája számol már vissza?
Engem erdekel a jövő.
Most ez volt a téma.
Azt neked kell tudni!
Az utak utan mi lesz?
Az utak felújítása érdekel, nem a kivitelező.
Nem lesz rá ideje. Vagy nem ő lesz a főni....
Bízom benne, hogy erre is lesznek ilyen beruházásai a főninek.
Menj látogasd meg, rád férne 1 kis lazítás.
Ennyire hülyít a klímagáz? 😂 Sose gondoltam volna....
Ez most is többpólusú. Hogy nem egyforma mértékűek a pólusok, azért tessék a szavazókat kárhoztatni.
Nem lesz jobb, de én a több pólusú parlament hive vagyok. Ha meg választani kell akkor inkább a kétharmad mint a bogyó féle libsi balfasz hazaáruló kommandó.
felénk olyan utat is rendbetettek ami még sosem volt ilyen
de nem ám csak olyan nagyjából mint eddig kb minden utat, hanem felmarták itt-ott alapig felszedték, új alap+ 2 réteg aszfalt, padka, kiemelt buszmegálló ahogy kell
eddig meg az ezer lyuk-folt útja volt, jobban csattogott a futómű mint pár földúton