fa léc sablon meg disznó perzselő, nem cél a szépség csak ne nézzen ilyen szarul ki
alulra a falra felfogató sínhez lehet rögzíteni
szerintem egy 5 ezresből kihoznám pár óra alatt
Mondjuk én sem szívesen vállalkoznék. De én inkább a hatóságokat és a hivatalok basztatását viselem nehezen.
Alkalmazottként jól megfizetve sokkal kellemesebb az élet 😁
De nem is jár a szám.
Ha viszont megszűnne a munkám, akkor vállalkoznék.
Sok olyan dolog van amit otthon ülve a műhelyem kényelmében a meglévő szerszám és gépparkommal el tudnék kezdeni, minimális tőkével, aztán ahogy fejlődik az üzlet lehet bővíteni.
És nem ilyen Ini féle 200kg-os motorok emelgetésére gondolok hogy belerokkanjak, hanem mikroelektronika, mert attól tuti nem kapok sérvet 😁
Ja, van olcsó műanyag? Akkor már csak egy vákuumozó gép kell, amivel alakra lehet húzni, meg persze felszerszámozása, és találnod kell olyan madarat, aki legyártja.
Becsülettel is lehet csinálni, sok embernek sikerül…. Az, hogy te háttal állsz az életnek, de jár a szád, az meg a te bajod 😂
Mutasd meg, hogy kell csinálni, vallalozz…. Utána lehet jártatni a szád 😂
Mi fog az talál ki ilyen nagy hülyeségeket, aki nem akar dolgozni…. 😂 de mindenkinek áll a lehetőség, lehet vállalkozást csinálni és vállalni a pénzügyi kockázatot, jogi felelősséget, fizetni az embereket telibe, dolgozni napi 10-12 órát…. Ja az mar nem kell, csak a pofazas megy a kanapéról 😂
egy műanyag lapra akartam, alatta lett volna a hdd, felette az alaplap
csak nem találtam olyat ami jó lett volna vagy 1mm volt és semmi tartás vagy ilyen 8mm+ vastagok
aztán felbasztam magam és ment a lemezvágó
En a tortenet mentalis reszerol beszelek, oda is irtam.
De abban is biztos vagyok, hogy aki az allamositas elott valamit osszerakott, azok kozott tobbsegben volatak azok akik megint jutottak valamire.
Konkretan fogalmazva nem azok ultek a tombhazak elotti padon egesz nap.
még mindig nem érted,
az alap dogma az hogy én nem fogok dolgozni. ez megváltoztathatatalan
mint az ősrobbanás vagy az úr létezése, ízléstől függően
a többi még változhat 😀
az a negyed négyzetméter 2mm lemez lófasz ár pl: https://www.tacticalstore.hu/G...
az asztali gép szar mert nincs helye, ez a monitor meg bárhol használható
ha az a buzi fészbuk nem lenne akkor egész jó lenne a mostani kivitel is, ott túl sok képi anyag van és nem bírja a hoki vga
most már van hűtése nem szaggat a youtube sem
"műanyagossal csináltatni egy védőburkolatot" - és máris ott vagy egy új gép áránál 😁 plusz a notebook procik általában gyengébbek, mint az asztali, mert a power ott első szempont.
egy pár éves középkategóriától kicsit jobb laptoppal érdemesebb lenne egy ilyen asztali egységet készíteni, pl kijelző törött gépből ami lényegesebben olcsóbb mint a hibátlan
műanyagossal csináltatni egy védőburkolatot, kicsit profibb módon felszerelni(nem szaroztam lemezvágóval szétbarmoltam csak a burkolatot)
egy usb elosztó a talpra és már mehet is a buli
Mikor kiállok a garázsból, mindig megérzem. Tudod, bent kis tér, beindítom, azonnal megváltozik a levegő. Egyébként ez egy jó diagnosztika. Ha nagyon büdi, akkor valami nem jó, így jöttem rá 1x, hogy rossz az EGR termosztát. Nyitva maradt, a motor nem tudott felmelegedni - többet evett fél literrel stabilan, és melegen is érezni lehetett az égett gázolajat.
alulra a falra felfogató sínhez lehet rögzíteni
szerintem egy 5 ezresből kihoznám pár óra alatt