Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor csak köztetek tud tarolni a negyedik hullám 😆
Alig, ott vagy te, blődi meg pipi is. 😆
Az is nekem, mert a kedvedért nem fogják átkeresztelni a tömeges fertőt ami a jelenlegi állapot szerint már inkább csak oltottak esetén jelenik meg. Most hogy elértük az 5,5 milliót, alig maradt oltatlan 😃
Te nem kapsz,komcsi vagy. 😆
Amikor kawa hozza. 😁
Tibicsoki? Nálad? Mikor?!
Nem kell,mert nem lesz hullam. 😆
Csak tibicsoki.
Ragaszkodnod kéne hozzá......
Valami dokinő volt korhazban.Szoval kizart.
Látod, pedig többen is mondtuk. Egyébként teljesen számolható stratégia.
Nem bíztam a Viktor szavában. 😊
Pedig a tűz fertőtlenít.
Nekem azt mondták a napokba "nem vagy beoltva?Akkor hozzám nem jössz a házamat oltani"
Mondom neki,jó.
türelmetlen voltál.
Majd neked is oldalra fordulva adja be a harmadik adag szputnyikot összel, aztán lehet a nyakadba szurja 😁 mondjuk azon a szódástalpon keresztül egyébként se hiszem hogy bármit is lát a fényen kivűl 😆
Tényleg mindegy, mert tegnap megvettem a havi adagot. Maszkban. 😁
Nem lesz,merkely. 😆
Annyira hogy egyre kevesebb az értelme 😄 mondjuk szeptemberben még jól jöhet ha a delta variáns végig tarol és nyomban utána a legujabb lambda féle cucc is negyedik meg ötödik hullámban 😄
Neki jobban hiszek,nem klimaszakerto legios. 😆
Konkrétan nem volt kötelező, de nem nem engedték oda a tűzhöz, ami miatt elég sok pénztől elesett az a nővér aki nem oltatta magát.
Orvosoknál fel sem merült hogy nem oltatják magukat.
Betegszállítóból volt olyan akit beoltottak, és azt mondta hogy jobb lett volna elkapni mert mégiscsak az az igazi 😆
Jobb nala. 😆
Lónak a faszát, nem diplomata utlevél az
Merkely egy faszkalap, neki azt se hiszem el amit kérdez, sima celeb.
Jah, beirták az 5,5 milliót a táblázatba 😃 csodálltam volna ha belecsuszik a hétvége. Mondjuk Bogyónak kötelező lesz argus vásárláskor, de az mindegy már
😁
Oltottaknak van kartya,mentesit. 😆