Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugye két körülményre hívtam fel a figyelmet. Meddig és hogyan.

A meddig: egyszer már többször is leírtam, a te kifogásod az, amikor azt mondja a versenyben lemaradt, hogy nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel, illetve az, amikor valaki azt mondja, hogy a pénz nem számít mert nem boldogít meg nem viheted magaddal, ezt SOHASEM a tehetősek mondják, hanem csak- és kizárólag azok, akik kódisok.

A másik meg amit kikerültél, a hogyan. A hogyan az, hogy hogyan döglesz meg. A legritkábban lehet egy fejre eső repülőgéptől, a dohányosok, kövérek, alkeszok, drogosok, belterjesek a legtöbbször évekig húzzák-halasztják ágyban fekve, megőrjítve a rokonságot a pelenkázás- és a forgatás miatt.
Hát ezért nem mindegy, hogy ki- és hogyan szervezi az életét - a lehetőségeihez képest.
csak sajnos az egzakt módon nem mérhető(kezeit széttáró) Mert ki számít hülyének(kérdőjeles) pl. Szerintem rajtam kívül itt mindenki(kezeit széttáró) Ettől mert én vagy bárki más ezt mondja még nagyon nehéz lenne az alanyokat bevonni az adózási körbe(szemeit körbeforgató)
A kövérségnél nincs apelláta. Rólad 2 km-ről megmondanák, hogy gazdag ember vagy mert onnan látszana, hogy nagyjából mennyi a befizetőd(fetrengős) Az előző hozzászólásomat még annyival egészíteném ki, hogy 18 év felett lenne érvényes az alany haláláig(meghajlós) tehát nyugdíjból elvonható lenne a díj(meghajlós) természetesen a nőknél testmagasság mínusz 115 lenne a kiinduló mérce(meghajlós)
Nem volt szempont, kényelmi auto, eleve nem lesz valodi szolgalatban, olyan furgonos szinten.
Neha eletmento, neha jo ha van, de siman meg is vagyok nelkule.
Neha megnezek par szamlat, van hogy ezzel elmegyek bicskere, meg ha 2x is nem lesz 45 e az a koltseg az fix, mint a legutobbi szallitmany.
Amit a szallito ceg szamlazott. Mostanaban 10% koruli.
Hülyéket jobb lenne adóztatni.
Sokkal több lenne a bevétel
most itt azért kellene azt tisztázni, hogy csak a perselyt nem vihetjük magunkkal vagy a benne lévő pénzt se(gondolkodós) mert nem mindegy(kezeit széttáró)
Egyébként frílac téged simán megvágna egészségügyi adóval(gondolkodós) nem szereti az egészségtelen zsírdisznó embereket(röhögős)
Segítek is neki, hogy kellene meghatározni az adózás alapját(szemeit körbeforgató)
Szóval én simán felállítanék egy indexet erre.(kezeit széttáró) nos úgy nézne ki, hogy testmagasság cm-be mínusz 100. Ez lenne az alap mérce. Mondjuk ha te 190 cm magas vagy akkor 90 kg lenne az ami díjmentes kategória lenne. 10% eltérés lenne a megengedett(tűréshatár) Tehát 99-ik még nem lennél befizető alany. Aztán úgy csinálnám, hogy minden megkezdett kg. 2 ezer ft/hó. Mondjuk 20%-k súlytöbbletig, majd onnantól 30%-k tól 3000 és így tovább. (tehát 119.6 kg-ig becsengetnél egészségügyi hozzájárulásba 39200 Ft-ot havonta 119,7-nél már 59100 Ft-ot. Most nem számolgatom ki, lenne erre egy táblázat de te kb. 100 ezer ft felet fizetnél 1 hónapban a kövérséged miatt(röhögős) Ja természetesen adók módjára behajtható lenne, ha nem fizetnél úszna autó ház(kezeit széttáró) Akitől nincs mit bevasalni annak rácsos iskola.(meghajlós) Na ott kapna olyan kímélő étkeket amitől visszafogyna a normál súlyra(gondolkodós) Természetesen recsket újból nyitnám, van ott még befejezni való munka(gondolkodós) Aztán 1 dologban biztos lennék(gondolkodós) fél éven belül nem lenne túlsúlyos emberke kis hazánkban(fetrengős) mondjuk apdét norbi a forbersen felkerülne az első helyre az tuti(fetrengős)
Alapjábanvéve egy tényező maradt ki a számitásból, az idő. De ha van akkor megéri igy is.
A vicc hogy tenyleg minimum 5-6 millo kellene, es azok mind kb felidosek, a legtobb mar rakoltos.
Jobbara a kornyezetvedelmi cuccoktol krepal be, dpf, adblue, eszik az olajat, hutes gondok. Kaszni rendben, csak rengeteg a befecskendezo gond.
ami 3 millio alatti annak a kasznija kb ennel csak epp jobb, vagyis meg takarja a festes a rozsdat.
de a gepeszet mar hulla kozeli bevallott 4-500e el.
Ez meg 3 alatt kesz kesz.
Helyesen: McDouglas
Új kutatás elég meglepő eredményeket hozott.(gondolkodós)
Angol kutatók megállapították, hogy mindenki meg fog halni aki vizet iszik(kezeit széttáró)
ne is törődj vele(legyintős) Azért ez szarból vár építés(gondolkodós) Mire elkészültök a furgonnal lehet azt mondani, hogy minden porcikáját ismered(vigyorgós) Alapvetően meg van ennek a maga szépsége(szemeit körbeforgató) Úgy hívják ezt, hogy az alkotás öröme(meghajlós) Én pl. ugyan így vagyok a lakásfelújításokkal. A te autódra lefordítva kb. ugyan ilyen lepukkantak. Nekem pl. qrva jó nézni, ahogy apránként szépül. Igaz sok pénz és sok meló benne van, de miután elkészül és visszanézegetem a fényképeket kb. olyan mint amikor révbe értem.(meghajlós) Rengeteg munkaórám benne van egy ilyenbe és valahogy teljesen másként gondol rá az ember, mint egy olyat amit készen megvesz.(kezeit széttáró) Amikor ti is valamikor elkészültök a kotlával és kb. minden új lesz benne egész más érzés lesz benn ülni és használni, mint ha 5 -6 misiért megvettél volna egy olyat amihez hozzá sem kellett volna nyúlni. Számomra egy késznek sokkal kisebb a becsülete(kezeit széttáró)
Nem,ezek a japok,igen ez koreai,de l300,csak formara mintha felfujtak volna egy kompresszorral.
Meg a szelvedo is mitsu delica volt.
honnét szedtek össze ennyi 3 műszakban dolgozó konzervgyári munkásnőt?
http://youtu.be/w1FapWQzmp8
Inkabb csak probal szurkalodni,de hulyen.Teny hogy nem halad gyorsan,munka utan apranken neha csak felorakat,de lassan kesz a teljes jobb oldala,ez hetvegere gittel kesz lesz meg tolto alapozoval,sajnos kurvanagy,nem lesz profi fenyezes kamraban,de nem is lesz annyira szar.
Mint a renyoja amin vegigmegyek egy kotrogeppel. 😆
egyet láttam ami egész jól helyre volt állítva, a festés is jól nézett ki a színt is eltalálták, de az 2,5 milla volt
Ja, ez a Hunyadi.
Igénytelen gazdája lehetett, aki hagyta így lepusztulni.
Megint hulye vagy,mar ket eve el lett adva,6 ev hasznalat utan,maig megy. 😆
Ezt egyszerűen nem lett volna szabad megvenni - "olcsón" sem.
Milyen fotós lehet aki ilyen pocsék megfigyelő?A múltkor már raktál fel képet ahol pl a belseje már le volt festve,szóval ez eleve nem lehet aktuális kép.
Ilyen lett.
Az l300 az kb ilyen allapotu.
Ja,a hianyzo komplett küszöböt a fotos szemed nem veszi eszre a regebbi kepen?Persze.
gondolom kezded érteni miért árulom olyan drágán a ktm motort, mert a rendelkezésre álló összegből vásárolandó l300 ettől csak szarabb állapotban van