az f2 csak roburral járhat
amekkora genyó nem érdemel jobbat
csippet kell beletenni hogy ha eltávolodik tőle 500 méteren túl kezdjen el fájni és mindig jobban 😉
a vállalkozó csak kiviszi a pénzt külföldre
a jómunkás ember meg helyben fogyaszt
baszki már alig van kocsma miattatok, mert megtartotok minden nagy zsetont 😀
Igy van! Azért kell dolgozni hogy az alklamazottnak jobb legyen 😀
Pont a napokban volt téma a rádioban ez. Nehezen értették egywsek hogy az ember miért vállalkozik és ha bejön miért vesz uj autot 😀
Nem tudom, de valahol ezt leegyszerüsitve igy olvastam, de hogy valami jelentösége van a nyomatéknak az teljesen biztos. De ha hülyeség legyen az, bár érezhetö a különbség ha kisebb egy motor forgatónyomatéka. 🙂
Meg kell szüntetni minden "leírást" is mindent a (többször)adózott jövedelemből kellene fizetni
Céges kocsi csak teherautó lehet 5 köbméter raktér felett
Azoknál lehet kicsi kedvezményt adni
Utána végre a szegény emberek is tudnak majd enni 😚
Ma ilyen szegény mentős napom van
Be kellene vezetni hogy a gépjármű adó a kocsi új árának 20% legyen
Ami minden évben 5% csökken
Céges személyautóknak meg duplája
Egyből nem villogna a verdával a sok adócsaló
😂
Ez így hüjjeség. A nyomaték teljesen lényegtelen, csak a teljesítmény számít. Fizika könyvet kéne sokaknak olvasgatni, ezt a témát annyian nem értik... pedig tanították általánosban 😁
Pár éve itt a SM-on egy csapat idióta nekem ugrott, mert azt találtam mondani, hogy az öreg Gixernek (1000 ccm) nagyobb a nyomatéka, mint a Triumf Rocketnek (2200 ccm) Na, ezt sehogy sem tudták felfogni, mindig a főtengón leadott katalógus adattal jöttek 😁
még az se, 350 körül van mind a kettő ha jól sejtem(gondolkodós)
Attól, hogy valaminek qrva nagy a nyomatéka nem biztos, hogy gyorsabb. A kibaxott nyú holland trakesz biztos jobban húzza a rigolekét 90 centin pedig én tuti legyorsulom aszfalton(gondolkodós)
most akkor nem arról volt szó, hogy az oltott ugyanúgy fertőz mint az oltatlan?(kérdőjeles)
te már megint kevered a szezont a faszommal(szemeit körbeforgató)
2 doboz cigi
8 sör
3 pizza
középkategóriás árakat nézve, kivéve a pizza az csak fullos lehet
ez a minimum
amekkora genyó nem érdemel jobbat
csippet kell beletenni hogy ha eltávolodik tőle 500 méteren túl kezdjen el fájni és mindig jobban 😉
a jómunkás ember meg helyben fogyaszt
baszki már alig van kocsma miattatok, mert megtartotok minden nagy zsetont 😀
Pont a napokban volt téma a rádioban ez. Nehezen értették egywsek hogy az ember miért vállalkozik és ha bejön miért vesz uj autot 😀
Céges kocsi csak teherautó lehet 5 köbméter raktér felett
Azoknál lehet kicsi kedvezményt adni
Utána végre a szegény emberek is tudnak majd enni 😚
Ma ilyen szegény mentős napom van
Ami minden évben 5% csökken
Céges személyautóknak meg duplája
Egyből nem villogna a verdával a sok adócsaló
😂
Pár éve itt a SM-on egy csapat idióta nekem ugrott, mert azt találtam mondani, hogy az öreg Gixernek (1000 ccm) nagyobb a nyomatéka, mint a Triumf Rocketnek (2200 ccm) Na, ezt sehogy sem tudták felfogni, mindig a főtengón leadott katalógus adattal jöttek 😁
Attól, hogy valaminek qrva nagy a nyomatéka nem biztos, hogy gyorsabb. A kibaxott nyú holland trakesz biztos jobban húzza a rigolekét 90 centin pedig én tuti legyorsulom aszfalton(gondolkodós)
te már megint kevered a szezont a faszommal(szemeit körbeforgató)