OK, mindent jobb, ha hozzáértő csinál - de ezt előírni? Az már egy következő lépés... meg biztos sok olyan van, aki meg tudja csinálni, vagy ismerőse, akik szintén hasonló ágban dolgoznak - csak ÉPP klímás papírjuk nincs.
Napelemre is kell környezetvédelmi adót fizetni....mit nem értesz ezen? 😆
Amúgy tényleg a freon volt problémás, de nyilván jó üzlet volt, és kitalálták az új gázra is hogy az is szennyez.
Még jó, basszus, ha tiszta oxigén lenne az is szennyezne szerintük 😆
Az meg az önkormányzatokés az építésügy bulija. De kertes házban ennek nincs jelentősége, csak a közterületen elhelyezett berendezésnél.
Az utcán lévő emeletes ház falától egy mm az már közterület.
Sztem ez elég dögös - szóval kabbe 😁 meg talán megbízható is lesz. Bár már ezek nem azok a Lexik, amik a LS 460-ok voltak ☹️ Most olvastam, hogy állítólag van villanyos IS 300h.
Környezetbarátabb.....aznózonkárosító hatása már nukla de az üvegházhatás növelő még nem.
Az a köze, hogy egy laikus szerszámok nélkül nem.biztos hogy szivárgásmentesen fel tudja tenni.
Itt minden a szivárgásmentességről és a rendszer tisztaságáról szól. Egyébként a mostani R32 gyulékony kategória, tehát szivárgás esetén már azt is figyelembe kell venni.
Nekem a előbb említett BMW-ben automata ugye - és még sosem volt KI kapcsolva... talán ezért jó még 😁 A régi Asztmán megszívtam, nem engedte el a gázt ugyan, de egy tél után március végén bekapcsolva sivított kicsit, azelőtt meg nulla hangja volt.
https://hu.wikipedia.org/wiki/...
De miért nem lehetett egy rendes színűt választani (nem fehér, nem fekete, nem szürke...)?
Amúgy tényleg a freon volt problémás, de nyilván jó üzlet volt, és kitalálták az új gázra is hogy az is szennyez.
Még jó, basszus, ha tiszta oxigén lenne az is szennyezne szerintük 😆
Az utcán lévő emeletes ház falától egy mm az már közterület.
Az a köze, hogy egy laikus szerszámok nélkül nem.biztos hogy szivárgásmentesen fel tudja tenni.
Itt minden a szivárgásmentességről és a rendszer tisztaságáról szól. Egyébként a mostani R32 gyulékony kategória, tehát szivárgás esetén már azt is figyelembe kell venni.
2. Pólót leveszed arcod elé teszed 😆