Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóvan ne magyarázkodj, simán elbaszták a fényezést 😆
ez metálfehér és van rajta kerámia bevonat, így selymes színű... qrva jól néz ki, nem kolbászzsír.... 😂
Ez a használatos hűtőközeg manapság:
https://hu.wikipedia.org/wiki/...
OK, mindent jobb, ha hozzáértő csinál - de ezt előírni? Az már egy következő lépés... meg biztos sok olyan van, aki meg tudja csinálni, vagy ismerőse, akik szintén hasonló ágban dolgoznak - csak ÉPP klímás papírjuk nincs.
RX450h
Szép, gratula hozzá!
De miért nem lehetett egy rendes színűt választani (nem fehér, nem fekete, nem szürke...)?
Ez miez?
Már nincs freon régóta. R134a az autóközeg, azbujaknál.meg egy barátibb y1234 keverék.
UX300e
Azzal.lehet időt huzni de előbb utóbb ugyis a kopás jellemző lesz.
Félhermetikus rendszereknél számolni kell vele. Ha nem is üzemszerűen mert nyilván az már hiba de idővel megszökik.
Egyre kisebb a környezetkárosító hatásuk. Kivéve az ammonia propán, isobután. Azoknak nincs káros hatásuk ellenben mérgezőek vagy gyulékonyak.
vasárnap jöttem
Rönója van 😛
Na annak aki bírságolni akar, üzenem hogy 7köbméteres emésztőmben sok hulla elfér.
Index-el még a neten se törődünk! 😂
Napelemre is kell környezetvédelmi adót fizetni....mit nem értesz ezen? 😆
Amúgy tényleg a freon volt problémás, de nyilván jó üzlet volt, és kitalálták az új gázra is hogy az is szennyez.
Még jó, basszus, ha tiszta oxigén lenne az is szennyezne szerintük 😆
Irtam. Nem.
Az meg az önkormányzatokés az építésügy bulija. De kertes házban ennek nincs jelentősége, csak a közterületen elhelyezett berendezésnél.
Az utcán lévő emeletes ház falától egy mm az már közterület.
Sztem ez elég dögös - szóval kabbe 😁 meg talán megbízható is lesz. Bár már ezek nem azok a Lexik, amik a LS 460-ok voltak ☹️ Most olvastam, hogy állítólag van villanyos IS 300h.
Környezetbarátabb.....aznózonkárosító hatása már nukla de az üvegházhatás növelő még nem.
Az a köze, hogy egy laikus szerszámok nélkül nem.biztos hogy szivárgásmentesen fel tudja tenni.
Itt minden a szivárgásmentességről és a rendszer tisztaságáról szól. Egyébként a mostani R32 gyulékony kategória, tehát szivárgás esetén már azt is figyelembe kell venni.
Nekem a előbb említett BMW-ben automata ugye - és még sosem volt KI kapcsolva... talán ezért jó még 😁 A régi Asztmán megszívtam, nem engedte el a gázt ugyan, de egy tél után március végén bekapcsolva sivított kicsit, azelőtt meg nulla hangja volt.
Bár az indexetek működne ilyen jól...... 😂
1. Jobb helyen 200 forintért adnak maszkot a bejáratnál.
2. Pólót leveszed arcod elé teszed 😆