Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No-no! nem mindenkinek Renyója van ám 😁 A 2006-os BMW-mbe még nem kellett tölteni, igaz, megbontva se volt. Jéghideget fúj azonnal...
Nemigen,a 2005-ös asztmának sem kellett tölteni,hideg,csak szar a hangja mert nem használom.
Neked nem motorkázós túrán kéne lenned?
Amúgy tényleg bűnronda,de hát megvetted mint a BMW-t is. 😆
Te kereszted.
Ebből még nem szökött el "üzemszerűen".... 😂 tudom-tudom, nagyon csúnya és már öreg is... 3 napos... 😂
Tök mindegy mi az oka, de ezeknél az öreg autóknál egy teljes feltöltésnyi gáz évente elmegy a légkörbe. Sok közülük ráadásul még freonos.
Már csak ezért is ki kellene tiltani a bontószökevényeket az utakról.
persze, mert télen nem kapcsolják be és nem keni így az elöregedett tömítéseket.... de ez nem "üzemszerű" megszökés, hanem user hiba... 😂 ott is csak a balfaszoknál... 😂
Nekem még sosem kellett autóklímát töltetnem (a 18 éves Yarisomon sem), de szinte minden ismerős a tizenéves xarjával az autóklímásnál kezdi a nyári szezont. Csak van oka, nem?
Mi????? 😂
"pár év alatt "üzemszerűen" megszökik a gáz"
A lónak a faszát. Csak nem annyira káros, mint anno a régi fajta volt.
Illetve lehet hogy ez is csak az autóklímára igaz, ugye azokból pár év alatt "üzemszerűen" megszökik a gáz.
Na jó de a klímagáz már kurvarégóta környezetbarát nem?
Pont ma olvastam róla valahol, hogy van, ahol már bírságolnak "szabálytalanul" felszerelt klíma miatt...
Ez jól hangzana amúgy, ha lenne köze az igazi okhoz... azt a bizonyos egyezményt pont azok szarják le legjobban, ahol a kerti szerszámos bódén is klíma van...
Egyébként azt magyarázd már meg, hogy mi köze van a szennyezéshez annak, ki tette fel a falra a kültérit? Elvileg már a benne lévő gáz is környezetbarát...
... és milyen jó lesz ez nekünk, vége lesz a faszkodásnak... napokban munka közben, úgy dolgozós cuccban elszaladtam a Praktikerbe anyagért... és a kibaszott ajtajában jutott eszembe, hogy a kibaszott maszkot nem raktam zsebre (őrjöngős szmájli a la' Pipi)
Persze kint nem lehet venni maszkot, egyszer használatos papír sincs kitéve, csak álltam ott némileg bosszankodva... 😁 (és az anyját szidva az összes baromnak)
Ja amugy felrakhatod, a kutya nem szól hozzád.
Mióta a Kiotói jegyzőkönyvet aláírtuk. Nem mintha nem lenne elég szennyezés enélkül is, de valahol el.kell.kezdeni.
Többeközt a mostani klimaváltozás egyik okozója.
Különben rohadt gusztustalan ez a hatósági engedélyes klíma-szerelés... még OK gáznál, mert az könnyen lebont egy társasházat, de kinek mi kára van abból, ha én felteszek otthon egy klímát a ház oldalára?
Ja, elvileg nem kötheti be, csak villanyszerelő, de azért nem szoktak zavarba jönni egy kis wagózástól.
A falba süllyesztett csövezést meg vésést meg amúgy sem vállalja egyik sem, jobban keres a klímával, nem fog segédmunkát vállalni.
Ha mégse lenne meg, majd beirjak az Excel táblába, hogy megvan és kész 😂
... itthon azt se tudják, mi az a TÜV papír 😁 az egész csak a pánik keltésre jó. Egyszer voltam KPM vizsgán, akkor a vizsgabiztos a viszonylag újabb típusú autómon a motorszámot se találta meg 😂
László kórház.
Az összes bent fekvő oltatlan.
Neked csak ennyit küldtek? Nekem azt írták hogy a pénz a számlámon lesz 5 munkanapon belül, a többieket meg még hitegetik 15 napig hogy kapnak is valamit 😏
Másrészt meg a többség a korlátok miatt oltott. Mosthogy törlés van hülye lenne menni inkább vár
Németországban vizsgázol?
Nekem soha nem kértek a tartóról semmit, pedig elég látványosan házilag hegesztett volt.
Sőt mivel nem volt fényvisszaverő a motoron hátul, elfogadták a dobozon lévőt is, mindezt a KPM-nél.
Privát helyen még ennyire sem foglalkoztak vele. Lámpa fék, jó legyen, feltűnő gányolás ne legyen a fődarabokon aztán "Köszönjük a befizetését"
Viktor bejelentette ma meglesz.
Akkor meg is lesz. Ne mondd már hogy az a pár ezer nem megoldható. Eddig se egyezett a KSH és a cecil féle válságstáb adatbázisa.
Ja, az egyetlen agysejtje csak a gáz húzására tudott koncentrálni egyszerre. Van ilyen! 😂

Más: ez nehéz szülés lesz, ilyen oltási tempóval még a jövőhéten is kelleni fog a maszk az Aldiban...
https://index.hu/belfold/2021/...