Akkor nem maradna nővér 😆
Sokat dolgoznak és sok dologban nagy a rutinjuk, de ettől az önbizalomtól olyanokban is okosnak hiszik magukat amiben nem azok.
Sok helyen ezért lett szétkenve a betegeken.
Feleségeméknél is az orvosok közül 1-1 elkapta családtól, buszon, de kórházban egy sem.
Nővéreknél volt bőven, mert ők jobban tudták 😆
De ez pont olyan mint a nővér képzőben sokkal több a nem kívánatos terhesség, mert ők okosak, nem kell vigyázniuk annyira mint a többi tudatlannak 😆
Na de itt a szakma és a tudomány az egy húron kell hogy pendüljön, különben nincs értelme. Olyan nincs hogy valaki amúgy egy jó diplomás szakápoló, csak éppen nem hisz abban a amit csinál, hanem mondjuk a homeopátiás izékbe hisz, meg biorezonanciába, meg más hasonló hókuszpókuszokba...
Az egészségügyben? Ha valakinek tudnia kellene, hogy oltatlanként (akár tünetmentesen) megfertőzhet sérülékeny, veszélyeztetett embereket, akkor azok pont ők kellene legyenek. Az ilyen ember ne legyen az egészségügyben, vagy éppen idősek, betegek gondozásának a közelében sem.
Attól még nem "rossz ember", de keressen más szakmát magának.
néztem már régebben is, fészbukkot nem viszi, elenben gépek automata vezérlét meg lehet mókolni vele gombokért
laptop meg amúgy is offos, egy usb elosztó kell csak hogy ne az alaplap legyen tördelve
Jó 20 éve volt erről egy flame az akkori motoros közösségben 😆
Akkor még főleg szívó dieselek és benzinesek voltak, de kiderült hogy azonos ccm mellett a benzinesek rendre nyomatékosabbak, és tényleg csak a nagyobb köbcenti, meg turbó miatt voltak esetleg nyomatékosabbak az azonos teljesítményű autók.
Lehet van akkora csúcs teljesítményű, de nekem 300-600W-al dolgozik, de ha nagyon érdekel felnyomom maxra és megnézem mekkora áramot vesz fel.
Mivel mechanikus kuplung forgatja a kompresszort, jobban lefogja a motort mint a teljesítmény igényből adódna.
ezt gondolnám én is, de egyrészt előtte működött, másrészt meg hiába szedtem le az összes laptop gyártói és a kártya drivereket nem csinél semmit
egyszerűen olyan mintha nem is lenne wifi kártya benne, ai ugye lhetetlen mert egyben van a kékfoggal
linux egy hibája hogy egy csomó faszbukkos videót valamiért nem játszik le, asszonynak meg kell a faszbukk
Szóval
Hogy a gecibe van az hogy a WLAN kártya wifi része nem megy csak a Bluetooth
Linuxon meg megy, a kártya jó
Az a jóságos w10 meg beszopat a wifivel
Ebben vitatkozom veled, de ha a vita kedvéért elfogadom amit írsz, akkor is helyeslem, mert az embereket LEGTÖBBSZÖR önmaguktól kell megvédeni.
Akár akaratuk ellenére is.
amúgy csomó olyan emberrel beszéltem aki nem orvos de eü dolgozó vafy hasonló(gyógytornász, masszőr stb) aki nem oltatja magát és mereven elzárkózik tőle
De a horvátokat nem vezették meg az oltási igazolással meg a hozzá kapcsolódó előjogokkal, igy náluk elég kevés az oltani vágyakozó. Hidd el ha viktor ezt nem játszabmeg itt is hasonló lenne az arány. Jó ha harmada oltott volna.
Fene tudja, de a gyengébb dizeleknék.meg az összes benzinesnél észrevenni ha előzöl vagy gyorsitasz. A vivarón ki kellett nyomnibegy izmosabb előzésnél hogy legyen kraft 😄
A mostani modern autóknál meg megoldják szoftveresen arra a pár másodpercre igy hogy a soför észre se veszi.
A turbós benzinesek azért sejtik 😁 ugyanaz a nyomaték, mint a dízelnél, csak nem 1600-2500 hanem 1600-5000 közt, és fekete koromfüst nélkül 😁
- aztán látom, közben Bogyó is védi a mundért 😁
Nem a gázolajtól lesz nyomaték, hanem a turbótól. 🙃 Az én kis ezres xarom is 160Nm-t tud (már 2500-tól, de 6000 fölé is lehet forgatni), míg a 109 lovas, 1,4-es szívó benyás Ceed csak 137Nm-t tudott, azt is 5000 fordulattól felfelé.
új projekt, paraszt ájmekk
laptop alaplap felcsavarozva a monitorra
főporóba az asztalon, és a wifi kártya valamiért nem megy, gépben ment...
észreveszi a vindóz de a jó anyjáért sincs wifi kapcsolat
amúgy nem sok hús van ezekben a laptopokban....
Sokat dolgoznak és sok dologban nagy a rutinjuk, de ettől az önbizalomtól olyanokban is okosnak hiszik magukat amiben nem azok.
Sok helyen ezért lett szétkenve a betegeken.
Feleségeméknél is az orvosok közül 1-1 elkapta családtól, buszon, de kórházban egy sem.
Nővéreknél volt bőven, mert ők jobban tudták 😆
De ez pont olyan mint a nővér képzőben sokkal több a nem kívánatos terhesség, mert ők okosak, nem kell vigyázniuk annyira mint a többi tudatlannak 😆