Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Merkely a rockstar,neki hiszek. 😆
Rateszek egy tibicsokit. 😆
Persze, de oltottakra is igaz legyen ha potiziv és nem viszi el a muló 😁
Tényleg terjesztheti, de sokkal kisebb rátával. Ez pedig már elég lenne a járvány megállításához.
Egyébként is vegyed a csokit mert már a vizcsapból is a negyedik hullám folyik 😁
Mondjuk nekem jo a pozitiv teszt,golyo a tarkoba virus strategia is. 😆
Ennél pont végeztek nyomozást. De nyilván jobban tudod mint a járványügyesek 😝
Nem légiós, légionáris, mivel a legionella baktérium okozza 😄
Azokból kurva kevés van, az is előbb utóbb kovidos lesz 😃
Azok hulyek.pont.
Oszt mivan a legios betegseggel?
Ja, és le se számolhatnak 😃
Annyira alap hogy mégsincs mind beoltva 😀
Eü dolgozonak itthon is meg kint is alap.
A tuzolto se megy be a tuzbe susogosban.
Szerintem az országunk elég jól leoltott, a többihez képest. És itt is sok van aki nem fog oltatni. Kint se lehet jobb a helyzet viszont ott is hiány van a létszámban.
Egeszsegugybe dolgozni?
Neviccelj.
Fene se tudja, mert ingázóknak nem kell.
Nagyon helyes......
Nem mehetnek csak ejus oltasival 😆
Tudtam 😃
Na ezért nem foglalkozok a témával 😃
Lonak a faszat,ezt a humbugot.
Lehet hogy hülye vagyok, de mostantól klímásból is csak kétszer oltottat engedek be a lakásomba. 😂
Nem. De ti sem. De csak rugassatok ki az amugy is gyenge egészségügyből még pár elhivatott embert, hátha azok is külföldre menekülnek 😀
rajta volt a covidon hogy a busz hozta?
a kórházi budin szerintem több esély volt elkapni mint a buszon
Jah, oltottként is ugyanúgy fertözhetsz, viszont te elvileg védett vagy. És ne mondd hogy nem, mert több állitólagos szakembertől olvastam, csak épp már ide nem linkelgetem mert egyrészt felesleges másrészt minek megint ezzel foglalkozni mikor a csapból is ez folyik és még a szemétszedegető alkalmi munkás is profi a témában 😃
De a klimaszerelok perfekt prok. 😆
Gyurcsok a csucs,tv-ben adta az energiat a telefonalo nyuggernek,es az meg erezte is. 😆
Megint hülye vagy. Pont ez határozza mega szakmai alkalmasságot? Remélem ha életmentésre van szükséged, az oltatlan eü-st nem engeded a közeledbe, hiába profi orvos 😀
Egyébként pont hogy ők se tudnak semmi biztosat.