Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lassan egy éve van nálunk, egy métert nem vezettem
idén ültem benne kb 5x
Az 50kW-os ezres Yaris nagyon észrevette, a 81kW-os Kia Ceed legalább ennyire, vagy még jobban (de az legalább hűtött mint állat...), a 74kW-os Clioban alig-alig venni észre.
Amúgy mekkorák lehetnek ezek a mai autó klímák? 2-3 kW? Azt nem kéne észrevenni egy 80 kW autón... ja, a klijó még annyi sincs.. 😁 én a 135-el elvagyok pillanatnyilag 😁 nem veszem észre a klímát 😁
Inverteres klíma van a Priusban, semmi köze a motorhoz és teljesen zárt rendszerű. Itt nincs tömítés ami elfossa magát.
Vettél volna hybridet, most te is lehetnel autóversenyző 😂
a toyotánál se lehet észrevenni, még a fogyasztásán se, az a lomha 1.8 amúgy is sokat eszik
vagy megy a melegben, vagy áll a hidegben 😅
Mert a motorvezérlő vélhetően kikapcsolja arra az időre. Amig taposod a gázt nincs klima.
Kis pénz, kis foci..... 😁
nyilván nem lehet észrevenni a teljesítményen, hiszen arról a clio esetén nem beszélhetünk 😂
ugyanezt tudom mondani: a faszt 😂
A Clio-ban picike a kompresszor, így közel sem hűt úgy, mint előtte a CEED-é. Cserébe nem egy litert emel a fogyasztáson hanem kb. 3 decit, és alig lehet észre venni a motorteljesítményen előzéskor. A Ceed az szabályosan "megdermedt", ha klímával akartál előzni, ki kellett nyomni - pedig az 109 lovas motor volt, nem csak 100 mint ez.
a faszt 😂
Azt azautód kompresszora és elpárologtatója is.erősen.meghatározza.
A hűtőközegeket ugy variáljákhogy az elődhöz képest ne romoljon a képessége lehetőleg kevesebb kelljen és ugyanakkora vagy kisebb kompresszor. A hardver a meghatározó nem a közeg.
sógor sudija 5 évesen összefosta magát fél motortér zöld trutyi volt
a klímára gyanakodtak mert utána nem működött
Arra lennék kíváncsi, hogy ezekkel a környezetbarát xarokkal egy autóklíma mekkora COP-ot tud hozni?

Idén sem olcsóbb: https://eszkimo.hu/termek/huto...
Akkor azt olcsó és.egyszerű lesz javitani ha sérül 😀
Mit szeretnél tudni 😃
Ha.kell átküldöm az adatlapját, egyenlőre kurva drága az a lényeg 😃
Tavaly 30ezer felett volt kilója most nem néztem még.
Ez a fehér alapszín, ez volt a legócsóbb! 😂 Ezt részletre is odaadták! 😁
Itt is van több, de a felhasználás meghatározza mit tudsz használni. Odakint is a komfort berendezések ugyanazokkal a közegekkel mennek, evoluciójuk szerint.
A mindenféle hűtők, fagyasztók megint mással mennek, ott is van jónéhány.
Az enyémben az a bizonyos y1234 van a címkéje szerint. Arról viszont nem sok mindent találtam.
Ja, hogy ez az alapozó, a fényezés meg lemaradt.... 😁
Nem ellenőrzi senki. Klimát tudsz venni emagon, külföldről meg sok helyről.
Mondjuk én nem találkoztam előírással ezzel kapcsolatban meg rengeteg feketéző is van Fgáz szám nélkül meg minden nélkül is 😀
Azok is megoldják 🙂
Van egy komám, klímákat telepít - az usákoknál... 😁 Pár éve itthon él, a cégét viszik kint a droidok, innen irányítja. De a lényeg: azt mondta, kint kb. 20 féle gázt használnak még ma is (ott kint a nagyobb rendszerek mennek persze)