idén már kihúzom valahogy(fetrengős) a 3+3 millásat kopra kihasználom, remélhetőleg a dákósat is megkapom 2,5-ért a cégre most nem tudom pontosan mennyit vettem fel de 5-6 körül van, úgy hogy ha idén nem lesz több támogatás meg pályázati pénz majd elkaristolok valahogy(fetrengős)
úgy ki vagy akadva ezektől a lóerőktől(gondolkodós) Az autó gyorsulását számos egyéb is befolyásolja a lóerőn kívül. nekem a régi is 120 volt meg a mostani is 120 és még is ég és föld a különbség a 2 autó gyorsulása között(kezeit széttáró)
Azt már elhappolták elöle, meg amugyse ment neki a regisztrálás 😀
Kp-t meg sajnál rá pedig igy állandoan forgatni kell a garázsban hogy ne rohadjon be 😃
Ezt rosszul tudod. Mint mondtam csak.közterületen és.ott is a helyi épitésügy vagy müemlékvédelem járhat el. Ha keritésen.belüli.épitmémyen van senki semmit nem büntet, kérdez, tesz.
Ezt nem tudom honnan veszed 😂 a delta variáns is az oltatlanok között terjed nagyüzemben 😂 Angliában pl 90%-s védettséget számoltak az oltottak esetében a delta variánsnak szemben a megbetegedések alapján. Izraelben is az oltatlanok között tarol, mar gyerekek között is, mondjuk ott kisebb a védettség a statisztika szerint, mint 90% az oltottak között, viszont nagyobb arányban enyhébb tünetekkel vészelik át…
én siheder koromban eltöltöttem, ott néhány hónapot. Nekem nagyobbnak tűnt akkor annál, hogy 20 lélegeztető gépen lévő és 50-60 kórházi kezelésre szorulttól megtelne az a kórház(gondolkodós)
Hát...én már kezdem azt hinni hogy vannak olyanok,itt is egy páran,akik ha holnap megjelenik a timbuktui óriáscsótány here láz akkor rohannak és beoltatják magukat timbuktui óriáscsótyány here láz ellen.
óriási húzás a gyógyszeriparnak.
Kp-t meg sajnál rá pedig igy állandoan forgatni kell a garázsban hogy ne rohadjon be 😃
Arról nem is beszélve hogy ennek az autónak egy ajtajában több prémium anyag van mint a te elektromos foshalmaz dácsiádba.
😄a jövö reménysége se okos. Épitési területen csak.ugy nem botorkálunk, meg amugyis holamellényholasisak?
óriási húzás a gyógyszeriparnak.
Rusvai is megmondta 😃