Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az önsúly.
Az nem garázs, hanem biciklitároló. 😂
idén már kihúzom valahogy(fetrengős) a 3+3 millásat kopra kihasználom, remélhetőleg a dákósat is megkapom 2,5-ért a cégre most nem tudom pontosan mennyit vettem fel de 5-6 körül van, úgy hogy ha idén nem lesz több támogatás meg pályázati pénz majd elkaristolok valahogy(fetrengős)
Talán a nyomaték? 😀
úgy ki vagy akadva ezektől a lóerőktől(gondolkodós) Az autó gyorsulását számos egyéb is befolyásolja a lóerőn kívül. nekem a régi is 120 volt meg a mostani is 120 és még is ég és föld a különbség a 2 autó gyorsulása között(kezeit széttáró)
Azt már elhappolták elöle, meg amugyse ment neki a regisztrálás 😀
Kp-t meg sajnál rá pedig igy állandoan forgatni kell a garázsban hogy ne rohadjon be 😃
dehogy nem annak a retyónak vezetési élménye van(kezeit széttáró) erről dumál mindig bogyó(gondolkodós) 12 mp alatt már 100-on is van(fetrengős)
Nem is lesz, ha Daciát vesz.... 😆
fehér nem feláras(kezeit széttáró)
Nem rossz kis autó ez.
Arról nem is beszélve hogy ennek az autónak egy ajtajában több prémium anyag van mint a te elektromos foshalmaz dácsiádba.
4-ikre rakatom ahol nincs lift csak lépcső(gondolkodós) szerintem sosem büntetnek meg 90 lépcsőfok(fetrengős)
Te beszélsz a francia toyotaval? 😆 életedben nem volt meg egy rendes autód sem 😂
elég katasztrófa ahogy ezek kinéznek(fejét fogó)
Ezt rosszul tudod. Mint mondtam csak.közterületen és.ott is a helyi épitésügy vagy müemlékvédelem járhat el. Ha keritésen.belüli.épitmémyen van senki semmit nem büntet, kérdez, tesz.
Ezt nem tudom honnan veszed 😂 a delta variáns is az oltatlanok között terjed nagyüzemben 😂 Angliában pl 90%-s védettséget számoltak az oltottak esetében a delta variánsnak szemben a megbetegedések alapján. Izraelben is az oltatlanok között tarol, mar gyerekek között is, mondjuk ott kisebb a védettség a statisztika szerint, mint 90% az oltottak között, viszont nagyobb arányban enyhébb tünetekkel vészelik át…
amíg arra nem járok és be nem jelentem a hatóságnál(kezeit széttáró) Még azt is megbüntetik aki engedély hiányában azt oda felszerelte(fetrengős)
én siheder koromban eltöltöttem, ott néhány hónapot. Nekem nagyobbnak tűnt akkor annál, hogy 20 lélegeztető gépen lévő és 50-60 kórházi kezelésre szorulttól megtelne az a kórház(gondolkodós)
https://mandiner.hu/cikk/20210...
😄a jövö reménysége se okos. Épitési területen csak.ugy nem botorkálunk, meg amugyis holamellényholasisak?
a pénz sosem lesz a számlán(fetrengős), ennyivel kevesebbet kell fizetni a dákóért(puszit küldő)
Napi 5x sorba állnál azért a kibaxott oltásért haladna az(kezeit széttáró)
Hát...én már kezdem azt hinni hogy vannak olyanok,itt is egy páran,akik ha holnap megjelenik a timbuktui óriáscsótány here láz akkor rohannak és beoltatják magukat timbuktui óriáscsótyány here láz ellen.
óriási húzás a gyógyszeriparnak.
Különben ki a fene oltatna 😃
persze hogy azt mondja
Az nem tudja 😃
Rusvai is megmondta 😃
Oltottak kozt nem, merkely mondta. 😆