Ehhez nem értek,de nekem az utso rendelésem két igen fasza nadrágszíj kínából most landolt nálam,még vám nélkül.
2500.-/stück.Kicsiben tolom. 😆
Az osztrák törött lámpám még a holdban van,30.-án fizettem ki,tegnap 3-kor kért rá előzetes gls számot,de ma még meg se kapta a paraszttól a gls.
Ha ilyen gedva lusta az osztrák értem mé kell neki keletről rabszolga.
szerintem nem örülnének a sok plusz súlynak
ellenben érdekes lenne úgy szerelni vakamit hogy ha elbaszom az az utolsó ....
amúgy a hold bázison akár egy portás szakmát is bevállalnék 😂
olyan a méh telep mint a kocsma, teli van rosszarcúakkal
azokat meg nem szeretem
amúgy ilyen 50km körül lenne a normálisabb telep oda-vissza, könnyű vasat nemigen éri meg vinni
pár éve összejött néhány mázsa vas, a gyerekeknek gyűjtögettem aztán mégsem volt az iskolában vasgyűjtés, azt is odaadtam egy félcigónak ingyen
mondjuk az rendes ember volt nem tolvaj gazember csak dolgozni nem szetetett 😀
Mostanaban osszegyütt par futonyi rozsdas vas valahogy, nem is gondoltam ra hogy valaki masnak odaadjam hogy oruljon, csak felakasztottam es a 2km-re levo vasashoz lerancigaltam, keddenkent, es jott 5-6e penz.
Te elwg szarul vagy osszerakva. 😆
Ráadásul 800-at egyik.se fog érte adni, max négyszázat mert az neki mennyi munkával jár meg az autója se megy levegővel.
Ugyhogy vagy már most kibaszod a kukába vagy a válladra veszed 😀
Aztán kammogsz hogy.mindenki burzsuj te meg nem gazdagodsz 😀 az összes legkisebb reménytadó lehetőséget is elengeded, amibe már szinte semmi.energiát nem kell beletölteni 😄
2500.-/stück.Kicsiben tolom. 😆
Az osztrák törött lámpám még a holdban van,30.-án fizettem ki,tegnap 3-kor kért rá előzetes gls számot,de ma még meg se kapta a paraszttól a gls.
Ha ilyen gedva lusta az osztrák értem mé kell neki keletről rabszolga.
dinamikus 150 kiló jellemzi legjobban a testsúlyom mert folyamatosan és jelentős mértékben nő
Meg aztán a fogyókúrára se lenne gondod. 120kiló helyett csak 20kilós lenél.
Az agyi kapacitásodat nem is említem 😂
ellenben érdekes lenne úgy szerelni vakamit hogy ha elbaszom az az utolsó ....
amúgy a hold bázison akár egy portás szakmát is bevállalnék 😂
Az írják, hogy POTENCIÁLIS űhajósokat keresnek - te meg azt mondtad, hogy Kamagrával jó vagy! 😂
egy rossz mozdulat és repül a torokra
azokat meg nem szeretem
amúgy ilyen 50km körül lenne a normálisabb telep oda-vissza, könnyű vasat nemigen éri meg vinni
pár éve összejött néhány mázsa vas, a gyerekeknek gyűjtögettem aztán mégsem volt az iskolában vasgyűjtés, azt is odaadtam egy félcigónak ingyen
mondjuk az rendes ember volt nem tolvaj gazember csak dolgozni nem szetetett 😀
Én nem baszok ki majdnem új gépet, hisz alig 10 éves 😁
Te elwg szarul vagy osszerakva. 😆
Ugyhogy vagy már most kibaszod a kukába vagy a válladra veszed 😀
Aztán örüljön neki más is 😀