Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te vagy a gyáva: fosol az oltástól, és fosol a motortól is. Ne gondold pedig hogy akkora kár lenne érted....
Hát, az idei eddigi kb. ezer kilométerem valóban nagyon kevés, de ezerrel több, mint a tiéd.

Tényleg, te bátor hős: Babettára azért fel mersz még ülni?
és akkor te mihez sorolnád magad?(kérdőjeles) te gyáva is vagy és nem is motorozol(fetrengős)
Hát....akkor minden közlekedő gyáva,te is,csak te még hülye is vagy.
Lehet hogy a féket használók gyávák. Viszont élnek, és a mai napig motoroznak. 😘
féket több okból sem használunk(kezeit széttáró) egyrészt mert kopik a betét, másrészt a fékezés a gyávák menedéke(kezeit széttáró)
Egyébként is biztosítani kellene a leválasztás lehetőségét. Mi is többnyire dugvillával szereljük, de figyelembevesszük a megrendelő igényét, a lehetőségeket a minél kevésbé bonyolult megoldások elkerülésére illetve ha szükséges kiépítünk egy uj falonkivüli dugaljat. Többnyire felár nélkül......
Az enyém is konnektorról megy, nem vesz fel 5 ampernél többet. Villámláskor ki bírom húzni.
Oszt mégis nekimentél egynek, mintha nem lett volna fék a xarodon.
voltam most egy ismerősnél
feltettek neki egy klímát, de a szerelő nemkötötte be áram alá mert ehhez nincs papírja 😂
ilyen bedugós vezetéket csinált rá aztán oldja meg az ügyfél hosszabbítóval
kiböktük a falat egy kötő doboznál ami egész közel volt a kültérihez aztán egy tetszőleges fázisra rádrótoztuk, nincs igazán vadabb fogyasztó az egész házban neki a mikrónál, a mosógép meg csak nem ott van.....
szóval ezért kellett ennél az embernél csak egy hetet várni hogy ráérjen, a többinél az augusztus se volt már szabad
Na horvátok megint keményitenek.
Na megnéztem szerintem a gumis fiatal volt tehetségtelen. Ott felrakattam a kereket hogy lássam mit látnak. Valóban imbolygott a kerék szemmel.láthatóan de be néztem a felfogatáshoz ott ugy tünt arányosan kevesebbet de az agy és a tengely közép is járkál oldalra kissé. Szerintem a két rögzitő kúp.amivel befogatják a kereket épp összeért nekik, mert itt elég közel kerülnek egymáshoz a tengellyel felfüggesztetthez képest.
Megnéztem felrakva a helyére órával a kardánházhoz képest, 0.7 mm volt az eltérés körbeforgatva.
Igaz nem egy mitutoyo csak egy orosz indikátoróra, meg nem is mai gyerek de sztem sokat nem csal jelen esetben.
ez így van(meghajlós) hú mennyi ilyet leszopattam(meghajlós) én kedveltem ezt a sportot(sípot fújó)
(fetrengős)
nekem eddig sem volt kellemetlen bárhová IS mehettem(kezét széttáró)
mondjuk nem is idegesíti magát rajta különösebben(fetrengős) Ha baromi nagy igénye lenne rá tenne érte, de kényelmesebb a heverő(kezeit széttáró) igaza is van(meghajlós)
nyugat európa nem olyan jó lét már. több a dologtalan cigány mint a helyi lakos.
ott hamar kijárt a tarkólövés sokkal kevesebbért is(kezét széttáró)
Varok en 2 honapot is,attol meg nem jott be ez a joslatod SE.
pedig azért volt rá kényszerítés rávenni az embereket(füleit befogó)
vagy érzéstelenítő nélkül(kezeit széttáró) Látod(szemeit körbeforgató) Ő is az oltásba halt bele(kezeit széttáró)
várjál türelmesen még 2 hét(meghajlós)
mi még szeretnénk élni egy kicsikét(kezeit széttáró) nektek meg tikk-takk itt a delta(fetrengős)
üresek a kórházak(kezeit széttáró) vannak 20-an lélegeztetőn, 31 friss fertőzőtt meg 126 kórházban ápolt(meghajlós) Most ezek a számok ezt húzták a kalapból milyen kórházak vannak tele?
na akkor most legalább érted laca(meghajlós)
Amikor azt mondják valakire, hogy a kovidtól halt meg 101 évesen kilép a busz elé(kezeit széttáró)

Asszony kapott egy emilt az ifkától(meghajlós) Azt írják, hogy befogadták a pályázatot és tartalmilag, formailag megfelel. Most fel küldik valami mit tudom én hová ahol 15 napon belül döntés születik vele kapcsolatban(meghajlós)