Cigókkal nem üzletelünk.....ha bekiabálnak hogy van valami.hulladék már zavarom is el.
Arról nem.beszélve hogy még az átvevőhelyek is elég nagy téréssel vásárolnak igy a drágább helyre is.megéri.messzebbre vinni a nagyobb mennyiséget
Ez hülyeség 😀
Rezet meg ha sok összegyülik vasat is.elég gyakran adok le, nem látom hátrányát 😃 a te harminc kilód töredéke az én mennyiségemnek és magánszemélyként adom le 😀
Olvasom a Motorozástan cimű könyvet, eddig ebben a megközelítésben még nem találkoztam ilyen mélyreható és érdekes irással. Bár itt mindenki jobban tud motorozni, ettől függetlenül ajánlom a könyvet.
pazarlás
én még a rezet is hazahozom, pl egy nagyobb lefúvószelep kb 100-150gramm sárgaréz
de egy 100+amperes háromfázisú relében is van jó sok hasznos anyag
van itthon már vagy 30 kiló "hulladék" ha meglesz a mázsa eladom valmi cigónak mert nem akarok kínlódni a leadással
Múltkor Lenze hajtóműves motorokat pakoltak - markolóval. Olyan komolyakat, amin 20 kW motor van, és átm. 80 mm a kimenő tengelye - ez milliós árú, és a gyári zsír meg a raktári címke rajtuk volt. Különböző méret, volt vagy 20 db. Átállt a szerelőszalag... ennyi. Kidobták az üzemelőket, plusz a redundanciára félrerakottakat is.
Azért csak úgy fogadnák el a rendőrség helyébe, hogy legalább 128gb kartya és minden felvételt le kell adni, csak folyamatos felvétel mellett… kiváncsi lennék hány “jóhiszemű” felvételt készítőnek vennék el azonnal a jogosítványát…. Úgy az összesnek… 😂
Arról nem.beszélve hogy még az átvevőhelyek is elég nagy téréssel vásárolnak igy a drágább helyre is.megéri.messzebbre vinni a nagyobb mennyiséget
Rezet meg ha sok összegyülik vasat is.elég gyakran adok le, nem látom hátrányát 😃 a te harminc kilód töredéke az én mennyiségemnek és magánszemélyként adom le 😀
De nem akarok "látszani" mint színesfém gyűjtő
olcsón nem adom, sárga 1200körül van 800 alatt nem kapja meg
Ennyire lusta nem lehetsz 😃
én még a rezet is hazahozom, pl egy nagyobb lefúvószelep kb 100-150gramm sárgaréz
de egy 100+amperes háromfázisú relében is van jó sok hasznos anyag
van itthon már vagy 30 kiló "hulladék" ha meglesz a mázsa eladom valmi cigónak mert nem akarok kínlódni a leadással