Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neki semmi érdemelges nem fog lejönni a könyvben foglaltakból, mivel pont az egyenesben nyélgáz esetével nem foglalkozik 😀
Bevinni en is be tudom, ezert mert kapjon barki 400 forintot kilonkent?
Csak a pipi. 😂
Cigókkal nem üzletelünk.....ha bekiabálnak hogy van valami.hulladék már zavarom is el.
Arról nem.beszélve hogy még az átvevőhelyek is elég nagy téréssel vásárolnak igy a drágább helyre is.megéri.messzebbre vinni a nagyobb mennyiséget
Ez hülyeség 😀
Rezet meg ha sok összegyülik vasat is.elég gyakran adok le, nem látom hátrányát 😃 a te harminc kilód töredéke az én mennyiségemnek és magánszemélyként adom le 😀
Van
De nem akarok "látszani" mint színesfém gyűjtő
Ennyiért a cigók már el is vágják a torkát.
Olvasom a Motorozástan cimű könyvet, eddig ebben a megközelítésben még nem találkoztam ilyen mélyreható és érdekes irással. Bár itt mindenki jobban tud motorozni, ettől függetlenül ajánlom a könyvet.
És az nincs neked?
Ja 😂
kell adószám is....
olcsón nem adom, sárga 1200körül van 800 alatt nem kapja meg
Az lofaszt nem ad érte 😀
Ennyire lusta nem lehetsz 😃
pazarlás
én még a rezet is hazahozom, pl egy nagyobb lefúvószelep kb 100-150gramm sárgaréz
de egy 100+amperes háromfázisú relében is van jó sok hasznos anyag
van itthon már vagy 30 kiló "hulladék" ha meglesz a mázsa eladom valmi cigónak mert nem akarok kínlódni a leadással
Annál az i7-nél már a mai i3-ak gyorsabbak. Dobd ki, ne égesd magad vele 😁
Múltkor Lenze hajtóműves motorokat pakoltak - markolóval. Olyan komolyakat, amin 20 kW motor van, és átm. 80 mm a kimenő tengelye - ez milliós árú, és a gyári zsír meg a raktári címke rajtuk volt. Különböző méret, volt vagy 20 db. Átállt a szerelőszalag... ennyi. Kidobták az üzemelőket, plusz a redundanciára félrerakottakat is.
Kicsit faradt vagyok.Mi?
Amikor reccsen valami a kocsi mögött, akkor ne tovább! 😆
Vonóhorog 😂
Wtf?
Már fent van a tolató radar… csak analóg 😂
Fenn van fixen a vonohorog,haladunk a sárgakoves uton,jovore kesz lesz. Meg be lett szerelve a tolatoradar. 😆
Ugyanezt akartam linkelni, csak mert pipi annyira erősködött a legutóbb. Nem új keletű, de a cikkben is írják.
Na ezért kapcsoltam ki a GPS-t a szaromon. 😆 Más szabálytalanságot meg nemigen szoktam csinálni.
Azért csak úgy fogadnák el a rendőrség helyébe, hogy legalább 128gb kartya és minden felvételt le kell adni, csak folyamatos felvétel mellett… kiváncsi lennék hány “jóhiszemű” felvételt készítőnek vennék el azonnal a jogosítványát…. Úgy az összesnek… 😂
Vmi hasonló 😂