Ilyeneket nem is fog se gumis, se bringaszerelő csinálni.
Régi motorszerelő szakinál érdemes próbálkozni, meg olyannál aki felnit is tud görgőzni.
Annak idején Bambi (Iván Árpád) csinált ilyet is, de volt valami gépműhelyes embere aki a görgőzést megcsinálta neki.
A fűzést nekem valami 4000-ért megcsinálta, de én haver voltam, piaci áron többért mérik.
A kis csopperem nekem is küllős kerekű volt - és a hátsóban volt egy nyolcas. A kalocsai gumisok / bringaszerelők nem vállalták el a kiegyengetését, így magam csináltam: 2 nap szopás után sem lett igazán jó, de elfogadható az igen.
én egyszer csináltam a hondán, az félre volt fűzve
egyik oldalon hozzáért a bütyök a teleszkóp védő gumihiz a másik oldalon meg 2 ujjnyi hely volt
behúzattam középre, aztán tojás lett
kiszenvedtem a tojást akkor meg nyolcas volt benne
végül egy lexikonnyi anyázás után 1mm belül volt minden érték
Szerencsére demokrácia van és nem az agymosottak határoznak meg mindent 😃 én meg titeket zárnálak be maszkba örökre 😀
Mondom én hogy semmi közöd a liberalizmushoz 😀
Nekem semmi ilyen gondom nem volt, szóval nem az lesz ott a probléma 😜
Elsőnél kb. 30 órán keresztül voltam szarul, meg lázas, aztán mintha elvágták volna.
A másodiknál nem volt semmi.
nekem valahogy mostanában kellene menni a zenekar második felvonására, de kihagyom a koncertet
kezd visszajönni a reggeli merevedés, kár lenne elrontani 😃
ezért írtam hogy meglátjuk mi lesz
mondjuk most inkább az jellemző hogy vagy utólag támogatott vagy pl mint a tanyákra ha megnyered a pénzt akkor csinálod
szóval a 0 forintos önrészes hitelek 10 évre ettől szarabbak voltak
Küllős hátsó kerék javítást tud valaki hirtelen? Meg hol ami.nem a dunántul?
Gumiztam de sétál a felni, helyre kéne igazitani a héten mert jövő hét cseh túra.
Régi motorszerelő szakinál érdemes próbálkozni, meg olyannál aki felnit is tud görgőzni.
Annak idején Bambi (Iván Árpád) csinált ilyet is, de volt valami gépműhelyes embere aki a görgőzést megcsinálta neki.
A fűzést nekem valami 4000-ért megcsinálta, de én haver voltam, piaci áron többért mérik.