Ez 2010 előtt is volt…. Mindenkinek új auto, új lakás, pörgő építőipar stb.
Személyi igazolványra kaptál Suzukit 😂 minimálbérre új lakást 😂 és 300 alatt volt az euro… neked akkor volt a kánaán 😂
amúgy én azt látom hogy minden pörög
csomó utat építenek kisebb/nagyobb cégek épülnek-bővülnek
kurva sok napelem a házakon, új tetők új vakolatok új klímák új kocsik mindenhol
csomó tanya is fel van újítva
az hogy ennek hozadéka az hogy a nemzeti gázszerelőnk lakodalmán a j-lo nyekereg akkor is azt mondom megérte
az hogy ezt meddig lehet csinálni nem tudom, a költsegvetés elemzése szerintem nem menne
a havi 60 órás munkaidőből kicsit szerényen lehet megélni
mondjuk most őszig több lesz a fizetésem mint 120
régi melómban 320 lenne a bruttóm+mindenféle egyéb apróság
minden kacattal együtt kb 230-240 lenne kézbe
nagyjàból a héten tudnék kezdeni de nem akarok 3 műszakot
szóval ha akarnám lenne több pénzem és egyből gazdag lennék
Te is kurva jól élsz ugye, hogy ennyire tolod a szekerüket?
SEMMIRE nem telik a fizetésedből, mégy egy 20 éves, szétrohadt L300 horgászautóra sem. Egy kibaxott klímára sem.
az van itt is
kurva jól él mindenki
ha csak annak a diktatúrának amit emlegetsz negyede lenne itt akkor téged valami dohos pincében napi szinten vernének pár hétig, utána meg recsken faraghatnád a macskakövet
Te már megint hülye vagy: én liberális vagyok, demokrácia- és szabadságpárti. Szerinted abban a rendszerben mennyire tűrték az ilyesmit? Csaxólok, hogy még annyira sem, mint a köcsög Viktorod.
Nem volt olyan szép az a "kommunizmus", ha vasfüggönyt kellett építenünk (a németeknek meg berlini falat) hogy ne szökjön meg előle a lakosságunk fele. 😂
a kommunizmus mint elv nem rossz
igaz a fejlődést nagymértékben gátolja, ellenben a környezetet sem zsákmányolja ki
sajnos az emberi jellem nem kompatibilis a kommunista elvekkel, jó pár ország bizonyította az elmúlt években
egyik ismerős azért halt meg mert elvágta a kezét
össze kellett varrni aztán az érzéstelenítőt nem tolerálta a szervezet
utána egész cégnél betiltották a sima szikét
(céges baleset volt)
vágás nélkül lehet élhetett volna lazán 10-20 évet is....
Személyi igazolványra kaptál Suzukit 😂 minimálbérre új lakást 😂 és 300 alatt volt az euro… neked akkor volt a kánaán 😂
csomó utat építenek kisebb/nagyobb cégek épülnek-bővülnek
kurva sok napelem a házakon, új tetők új vakolatok új klímák új kocsik mindenhol
csomó tanya is fel van újítva
az hogy ennek hozadéka az hogy a nemzeti gázszerelőnk lakodalmán a j-lo nyekereg akkor is azt mondom megérte
az hogy ezt meddig lehet csinálni nem tudom, a költsegvetés elemzése szerintem nem menne
mondjuk most őszig több lesz a fizetésem mint 120
régi melómban 320 lenne a bruttóm+mindenféle egyéb apróság
minden kacattal együtt kb 230-240 lenne kézbe
nagyjàból a héten tudnék kezdeni de nem akarok 3 műszakot
szóval ha akarnám lenne több pénzem és egyből gazdag lennék
SEMMIRE nem telik a fizetésedből, mégy egy 20 éves, szétrohadt L300 horgászautóra sem. Egy kibaxott klímára sem.
kurva jól él mindenki
ha csak annak a diktatúrának amit emlegetsz negyede lenne itt akkor téged valami dohos pincében napi szinten vernének pár hétig, utána meg recsken faraghatnád a macskakövet
Bogyónak a maszkmentes hideg sör vásárlása közben igen. 😆
igaz a fejlődést nagymértékben gátolja, ellenben a környezetet sem zsákmányolja ki
sajnos az emberi jellem nem kompatibilis a kommunista elvekkel, jó pár ország bizonyította az elmúlt években
össze kellett varrni aztán az érzéstelenítőt nem tolerálta a szervezet
utána egész cégnél betiltották a sima szikét
(céges baleset volt)
vágás nélkül lehet élhetett volna lazán 10-20 évet is....