Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt?Fura lenne,mer ez a jobb.
Az alkalmazasok torlesenel az ikonok összevissza mentek a helyukre,foleg fekvo nezetben,az allways on is villogott.
Most semmi,tok jo.
De csak azért mert lebukott azzal, amit mindenki tudott 😂 ezt a balfaszt 😂 addig azért patyolgatták pár évig 😂
A 12.5 (az android 11 alapú) meg még jobb. Gyorsabb és az akkut is jobban kíméli. Tedd fel a 9SE-re.
Amugy jo ez a miui 12.
A 11 meg az utani erdekes kepernyovaltasokkal dolgozott.
Gyere,a metrobol hozok egy dobozzal,kaphat F2 is ha gyakorolja a legfontosabb igazi keresztenydemokrata erteket,a megbocsajtast. 😆
Veled szemben IS. 😆
Megyek hozzád Tibi-csokiért. 😂
Itt leszek 200 ev mulva is mint a nemezised. 😆
Szajert emlegetheted,nincs ott.
Es hat azert valodi kerwsztebydemokrata ertekekkel hol az elfogadas,tolarencia nalad?
Nameg liberaliskent bogyonal?
Sőt, a Zoliért sem igazán. 😆
Sztem Szajerert sincs oda 😂 Vagy Tomikáért 😂
A jákob mar igen,meg a buzikat,es siman ra szavaz. 😆
Ezt ne nekem mond, hanem aki kibassza (kezeit széttárós)
Pont ezért nem szavaz 😂 nem szereti a cigokat 😂
Azért vicces hogy a kamu baloldal elkezdte alázni az igazi baloldal maradékát.
Kb. a Türner volt az utolsó komcsi.
Te is inkább fideszes vagy, csak még nem volt meg a commingout, pedig utálod a buzikat, migránsokat, cigányokat, szóval simán szavazhatnál Orbánra 😆
lófaszt futott ki még mindig árulják
https://aqua.hu/alkatrszek/int...
ettől régebbieket is
ha nem bizományi értékesítés akkor a kicsi pénz is többet ér mint a semmi
mert aki csak 50 ezret tud adni egy cpu-ért nem hatja meg hogy 120ért sokkal jobb van szóval vagy vesz egyet 50ért vagy nem vesz
Na pont a WIN11 miatt nem érdemes most gépet újítani, mert amit addig gyártottak tuti fos lesz vele.
Meg kell várni amíg kijön a win11 aztán arra a hozzá való gépek, és akkor kell venni jót.
Akkor nekem az első generációs i7-esem nem jó? 😁
Én valahogy nem érzem hogy gyenge lenne, bár az is igaz hogy 8éves a legfiatalabb CAD programom. Amik utána jöttek nem győztek meg hogy jobbak lennének.
Ja, csak arra kell vigyázni hogy nehogy az emberen legyen még a ruha, mert akkor sittre lehet kerülni könnyen 😆

Mint itt a reptéren. Dicsekszik az őr hogy milyen jó dolgokat hagynak az emberek a csomagvizsgálóban, aztán kiderült simán loptak a csomagokból...azóta már sitten vannak.
Boltban a kifutott modell, csak a helyet foglalja. Leárazni nem fogja, mert akkor nincs rajta haszna és nem veszik meg azt amelyiken van.
Jaa, ezt ismerem, "szemét, de azért mondjátok meg hol van az a szemetes" 😆
Így nekem is volt már laptopom.😋
Dehogy. Múltkor komplett ipari robotok voltak kidobva, és persze szétbaszva hogy ne használhassa más, de még így is találtunk volna benne értékes alkatrészeket, ha odaengednek.
Régen ez nem volt gond, simán lehetett guberálni és kilós áron venni ilyen üzemfelszámolásból származó kurva drága ipari dolgokat, de a köcsög színesfémtolvajok miatt hozott törvények miatt már nem lehet.
Autószerelő és 5-10 millás autókkal csinálja ezt és magának veszi.
Pl én. Azt is amit a haverodék vettek meg, a lányomnak a 2. gépe van onnan, van előnyük is ami ellentételezheti a túlárazásukat bár amiket vettünk azok nem voltak sokkal drágábbak mint a hahun sőt az SV még kicsit olcsóbb is volt mert valami szülinapos akcióban leárazták.
Az USB port korlátozza ennyire szerintem... A SATA SSD-k is lassúak ugyanezen okból, csak a PCI-Express buszra csatlakozó NVMe SSD-k (M.2) pirítanak igazán.
ssd-hez mérten elég halovány a sebessége