Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én vagyok a komcsi lelked messiása. 😝
Ha ilyen a kísértetjárás mint te vagy, akkor nem kérünk belőle! 😁
Pipi szerint én már fél éve halott vagyok takk-tikk. 😆
Beszoptad,ma reggeli adat hogy kell még 6400 ember,esetleg pipit,kawát,meg blődit elrángatnád ketercben? 😆
Mint a régi rockandroll sláger?

"A lámpád, a dudát, a vészféked!
Basztál-e kutyát, mert én még nem." 😂
Ha lebukik mit csinálsz vele? Én pl. elfogyasztanám a kanapén, magamévá tenném a kanapén, ha kan kiherélném a kanapén, ha többször lebukott akkor ezeket mind egyszerre. 🤔 👻
Lehet hogy picit ellentmond a logikádnak hogy oltás szkeptikusokkal van teli a László kórház, nem az oltottakkal 😉
Nem merték egyik napról a másikra behuzni a számot? 😀
Na akkor majd holnapra 😀 addg halaszd el.a sörvásárlást ugyis csak hétvégén iszod 😀
Maragyotthon....
Azt nem tudom ezt hogyan állapitják meg........nem feltétlen.
Csak mi a picsának 😆
Én is megvettem azt arra használom hogy lebuktassam a kutyát ha felfekszik a kanapéra 😁
Na igen....
Nekem is van egy kollégám aki vagy 5 rokont is felhozott példának hogy az oltástól meghalt, ezért ő nem oltatja magát.
Ezek egyike sem az oltástól halt meg természetesen nyilvánvalóan más bajuk volt, de kaptak oltást, szóval biztos attól.
Sok hülyének meg hiába magyarázod hogy az oltás COVID ellen van, nem hasnyálmirigy rák és infarktus ellen, de még csak a villamos sem fog lepattanni rólad ha elé fekszel.
😂
Hiába érvelsz, itt csak okosabb emberek vannak 🙈
Epedve várjuk a 9 órát, hogy HIVATALOSAN is meg lett-e az 5,5 millió beoltott. Este maszk nélkül szeretnék menni a Lidl-be Argusért.... 🙃
Na, covid déllelőtt van? 😆
Csóri beleesett a 0,05٪-ba. A kovidtol is elpatkolt volna...
Kérilaci szavait idézi. Bár ő még azt is oda szokta írni hogy "a kurva anyád"
Ha jol tudom azt kapta, de mindegy melyiket mert mindegyik biztonságos.
Röviden és tömören. Megkapta az oltást, nem sojra rá rosszul lett elájult, mentő kórház, légzése leált, deréktól lefelé lebénult, magánál volt hónapokig de gép nélkül nem tudott élni. Nyilván nem az oltástól történ, hanem az oltás hatására. De a lényegen semmit nem változtat. Bekövetkezett a dolog.
Úgy gondolod, hogy hazudtak, félrevezették a magyarokat? 🤔
Ejnye, ilyet nem csinálhatnak.
A hatékonyságával nincs semmi baj, de annál előfordulnak mellékhatások.

A kínai az, ami teljesen hatástalan, az idősebbeknél legalábbis: https://index.hu/belfold/2021/...
water wolf pont ilyen csak 50+ ezer ha kehet kapni még
Mindegyik egyformán biztonságos és hatékony.....