Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyik oltást kapta, Astrát?
Igen(meghajlós) esetleg tényleg mondani kellett volna, hogy jöttem oltásra, de az oltás halálos reakciót vált ki belőlem(meghajlós)
mert ezt ugye mindenki tudja, kiből mit vált ki az az oltás amiről senki nem is tudja, hogy micsoda(fetrengős) fél éve van kész az első széria és tenger sok tapasztalat van. Én pl érzékeny vagyok a rubofenre kis mértékben. Ha 2-3 szökő évente kórházban vagyok fel is van írva a lázlapomra, hogy cave: rubofen
gondolod fél év alatt összejött annyi tapasztalat, hogy tudják azt ki érzékeny rá(fetrengős)
tuti(meghajlós) biztos valami akupunktúrás ponton döfték a tűvel, amire érzékeny azért lett oda(kezeit széttáró)
Véletlenül sem azért mert az oltás kicsinálta(gondolkodós) Mondjuk tiszteletbeli H.A.B 1-es vagy (meghajlós)
akkor drasztikusan megugrana a halottak száma(PSSZ-ET MUTATÓ)
zotyáéknak meg tikk-takk, tikk-takk
legfeljebb bányatóba lenne némi értelme ahol kristálytiszta a víz(kezeit széttáró)
Én is gondolkoztam már rajta(gondolkodós) van fent a jutún egy csomó fasza orosz víz alatti felvétel, hogy zabál a ponty meg az amur, meg, az egész liga hogy hagyja ott a csalizott horgot a faszba.(szemeit körbeforgató) Igen tanúságos(kezeit széttáró) tutkó ki fogom próbálni, hogy 1 szem csalit fűzök a hajszálelőkére. Eddig felraktam füzérre, de láthatóan az a csali ami eltér a nagy átlagtól a szórón kikerülik a gecik(kezeit széttáró)
Én már 5-6 évvel ezelőtt is akartam ilyet venni. Ezért mentem el egy-két horgász szakkiállításra. Még csak nem is hallottak ilyenről(kezeit széttáró) Én ezt úgy csinálnám, hogy a bólya súlya lenne az akkumlátor, a bója vízből kilátszó része meg a wifi. Azt szépen laptopon keresztül nézegetném mit csinálnak a szórón a halak(kezeit széttáró) De ez csak kavicsos bányatavakban működne max 6-8 méterig, mondjuk ettől nem is kell lentebb keresni a halakat rekkenő hőségben sem(ujjával nemet mutató)
https://semmelweis.hu/boe/file...

"Azok az emberek, akik attól félnek, hogy az oltással olyan chipet kapnak, ami befolyásolja az agyukat, azok az emberek, akiknek szükségük lenne egy chipre, ami befolyásolja az agyukat." 😎
Oltás miatt?
Olyan biztos nincs..... Csak a Covid oltástól nem lehet meghalni, akkor már fél Mo halott lenne! Gondolkodj már!
Lehet elfelejtette közölni, hogy az oltás nála kivált valami reakciót. Nem az oltóanyag, hanem az oltás!
Ilyet sose fogsz olvasni. Talán majd unokáink.....
Közben meghalt az asszony koléganőjének a férje akiről meséltem hogy oltás után rosszúl lett és lebénult.
Ami vicc a dologban hogy papíron covid-ban halt meg.Sosem volt covidos,pár hónapja beoltatta magát mert ugye azt mondják ez kell hogy életben maradjon az ember.
Lassan lehetne már azt a statisztikát is közölni akik az oltás miatt haltak meg.
Na jo de te #rohaggyotthon# 😆
Olyanom nem volt, letettem az egész "motoros-útifilmes" dologról. Egy hónapja vettem a kocsiba 24k-ért a 70mai A500S GPS-es fedélzeti kamerát, na ez mindenben megfelel az elvárásaimnak. Ebben nincs - elvileg - stabi, mégis rezzenéstelenül stabil képet ad mindig. 2,5k felbontással, 4:3 képaránnyal. Ha videoszerkesztőben 16:9-es fullHD-ra vágom, a halszemhatást kikorrigálom belőle, akkor elég szép képe van.
Nekünk sjcam sj7star van
Kurva jó videót csinál
Csak nem vesz fel ha usb- áramot kap, mindent csinál csak a felvétel nem megy
Ezt vettem hozzá anno, ezt vele adom.
Meg szűkíteni is menübe kell, de úgy is hal
Kb 25 e ert vettem usak-bol.egy hasznalt gopro hero3 white-ot,az is regi hulladek de klasszissal jobb.
Most ennyiert talan ki lehet hero5 ot fogni,az mindenben fenyevek.
16 GB semmi se fér rá
64es van a xiaomiban is, de valahol úszik egy Samsung klón 128 is
Be kell kapcsolni a menüben, vaze!
Hat,errol a kepnek is szolj amit felvesz. 😆
10 ezerért egy 16 GB-os Samsung micro-SD-kártyával együtt. És eljössz érte. Alku nix, ennyiért elnézegetem a polcon.

Egy másik tízesért viheted a tolatókamerás érintőképernyős rádiót, egy harmadikért meg a használatlan ALDI-s tetőcsomagtartót is.
A fos kínai gopro másolatnak (sj 4000) jobb képe van
Akkor 5 ezerért ingyen postával jó lehet neked is ugye ?
😉
Nékem is. Szerencsére többet nem adtam érte.
Annyira nem is volt olcsó: anno 69 ezerért kezdték árulni, utána pár hónappal lett 45, majd az utolsó darabokat ennek feléért (22,5k-ért) lehetett megvenni az összes Tesco-ban. Nekem is ennyiért lett, tartozékokkal, mindennel együtt.
Tévedsz, a Sony AS20 stabilizátoros.
Jó fos, de olcsó volt 😁