Informatikus kollégák!
Ennyi pénzért jelenleg létezik ennél jobb 128GB-os pendrive?
Ez nem a szokásos flash-memória, hanem valódi SSD. Ennek megfelelőek az adatátviteli sebességei is.
Vagy ugyanez jobb áron lehet valahol?
amúgy csak azért hirdetem meg a nem motorozós időszakban hogy ha véletlen valaki elvinné akkor az árán veszek egy peca kocsit
ha nem viszik el akkor meg megmarad, azt szokták mondani kenyeret nem kér, a másik kettő mellett elfér, ha már végképp lusta leszek motorozni a gyerek néha megy vele egy kört és nem rohad bele a főtengely az olajba 😂
ettől kevesebbet sosem fog már érni, szóval csak emelkedik az ára.....
amúgy a peca kocsival 100x többet szívnék mint evvel a motorral...... mondjuk azt lehet használnám évente akár 1000km távra is
Mert ha valaki elviszi annyiért akkor jól járt. Nekem is van egy haverom aki mindig ezt csinálja, vesze egy autót aztán másnap már rakja fel sokkal többért, nem akarja eladni de ha valaki elviszi akkor keres vele, nem keveset.
a szürke blokkost én se hoztam volna el, bántja a fülem a hangjuk
a fekete blokk nem csörömpöl anyira
amúgy kb 700 ezer a 2000 euro aztán még baszakodni a rendszámmal, meg a haza hozatal sincs ingyen
a 17 ezer olyan mint a hit, van aki hisz az órának és van aki nem
Minden annyit ér, amennyit adnak érte.
A GS500 egy öreg fos, de - mivel az enyém is szép állapotú - 5 kilót valószínűleg adnának érte (legalábbis a hasonlókat 600-650 körül KÍNÁLJÁK a HAHU-n). Egyelőre nem vagyok rászorulva az árára, egyébként 500k-ért simán oda adnám, sőt még pluszban adnék hozzá egy százasnyi motyót is (Givi doboz, oldaltáskák, GPS, mifaxom, bukók, ruhák, használatlan csizma is van).
Egyelőre marad, ha néha kedvet kapok hozzá, akkor legyen mire felülni. Ha rászorulok (vagy végleg ráunok a motorozásra), akkor majd megy a levesbe az egész.
Ne hergeld magad!
Nincs azzal semmi baj hogy a piac által beárazottnál jóval többet szeretnél érte kapni, csak nem passzol a Teréz anya - imidzsedhez. 😂
akinek nem ér 1.1-et egy olyan motor amivel még elketyeg sok évet hiba nélkül az vegyen 800ért olyat amire induláskor rákölt kettőt aztán még akkor sincs az enyém közelében
az hogy 1,1 vagy 1,0 milla az kb tökmindegy, szerintem 1,0ért se akarta volna megvenni, csak feszegette hol a határ... ez a kis pénz semmit se jelent, 100 ezret elkölt akkor ha elmegy megnézni még 3-4 motort
De olyan sokért raktad fel, amennyit nem ér (tehát amennyit senki nem ad érte...), hogy hátha lesz egy palimadár, aki mégis kifizet ennyit érte. Az árból meg nem engedtél azután sem, hogy kaptál rá ajánlatokat...
mert az igazándiból nem is akarom eladni
amúgy annyit simán ér, a 7-800 ezres kategóriához képest nagyságrendekkel jobb állapotú
nyáron nem is hirdetem mert néha elmászkálok a gyerekkel pár kisebb körre, idén már 3x ültem rajta
a hülyék hite tartja fenn őket is
az átlagtól jobb a pr tevékenység a nép meg elhisz mindent