Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg kotvany a hang amit felvesz,es gazadasra szetesik a kep a a stabi hianyatol.
Egy hatar szar. 😁
Feldugva használtam, pont, mert nem bírt egész napos túrát felvenni.
Tuti. Ilyenem van. Erre használtam motoron. Nem szeretem, mert 140 fokos, tiszta halszem
Nya,szoval itthon is kaphato tuneECU-val kompatibilis bluetooth-os obd2 adapterre valami otlet?
Lonelec-et nem talaltam itthon,kintrol hosszu ido es vam-os.
Tipp?
Jah,es keihini vagy sagem a 17-es street R?
Nekem keihini remlik.
Tuti?
Olcsó halkamerát akarok csinálni, SD kártya van jó nagy csak ezeknek az akkuk nem bírják csak ilyen max 1-1,5órát még újonnan is
Teged meg a tibeti láma. 😆
Teged amugyis tuti elvisz a bengáli,egy het,takk-tikk. 😆
Ki számolna utánna? 😄 ahogy tudták hozni a halottak számát, ez már csak nem lehet akadály?
Szóval akkor holnaptól nem kell?
Ja,amikor meg zugloban pattog a gergely el akarják ásni,mint a hadházyt.
A tothcsabanak van egy aktaja a szekszardi ugyeirol. 😆
Tud.
Mindenki másképp hülye: Te így, a KériLaci amúgy, a Zoli meg egészen. 😂
én ezt kikérem(megdöbbent)
Zotya az inkább bolond(kezeit széttáró)
A teljesen hülye az te vagy a Zolival, meg a Pipivel együtt. 😘
Az a pedo az pont Gyurcsány embere.
Ahogy a kokós, meg a rejszmatyi is.
A balosok ezen felül mind buzik, nyomatják a toleranciát aztán amikor van egy jobboldali azt meg szénné alázzák, nesze neked liberalizmus meg tolerancia.
Ahogy mondani szoktad, lónak a fasza, csak képmutatás. Amelyik meg nem az teljesen hülye 😆
bár még tegnap 13 ezer hiányzot a qvótához(gondolkodós) azt nem tudom, hogy 1 nap alatt honnan a francból szedtek elő a tallonból 13 ezer oltakozni vágyót(gondolkodós) hiszen aki úgy gondolta, hgoy az jó dolog az már rég beoltatta magát. Az aki ellenkezett csak azért oltakozna, hogy meg legyen a védettségi kártyája, az már ez miatt meg egyébként nem ment volna el(gondolkodós) Persze főni megmondta, hogy júli 1-én elérhetjük ezt a számot(gondolkodós) és Lám(meghajlós) a 24 órában befutott az 5,5 milliomodik marha(kezeit széttáró) Hát ezt én megint fenntartásokkal kezelném. Minden esetre az már kiderült Orbán főni sokkal nagyobb jós mint én(szemeit körbeforgató) neki még mindig bejöttek a jóslatai(fetrengős)
Az a legszomorúbb, hogy pont a kormánypártok sorai közt van a legtöbb buzi és pedofil. A KDNP-s katolikus papokat is bele értve.
Bogyókám meg van az 5,5 milliomodik bátor ember(meghajlós)
Nincs maszkhasználat(ujjával nemet mutató) Ez azért nem azt jelenti, hogy te kijöhetsz az ágy alól(ujjával nemet mutató)
Te szépen továbbra is ott kuporogsz az ágy alatt az fp3-as maszkodban(meghajlós) Csak akkor húzhatod el a szád elől amikor iszod az argus sört egyébként nem(ujjával nemet mutató)
https://www.azenpenzem.hu/cikk...
szomorú, hogy pont ezek az emberek alkotják meg a buzi meg pedofil törvényt amivel alapvetően meg egyet lehet érteni(fetrengős)
Az enyém??? Mint a fagyott macskaláb(puszit küldő) Nekem még meglehet majd elmesélem milyen volt(puszit küldő)
átbaxna a g.ci(röhögős)
Neked már nem áll fel a pöcsöd, tehát az enyém! 😂
akartuk!
Ott, hogy a Jysk-ben 29,9 😆
(szemeit körbeforgató)
Na hol itt a csavar(kérdőjeles)