Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már hazafelé sem kell, 23-a 0 órától nincs karanténkötelezettség.
Lesz tibi csokid ősszel.
Ha nálad ez ezt jelenti, akkor hülye vagy. Neked pont ugyanannyi utána nézni, miért én keresgéljem neked, de ezt még egy biológia könyvben is megtalálni egyébként.
Most komolyan... "mutálódik az oltás" meg "gyogyszerész hallgato, orvos ismerös mondta" Ezek az érvek, amit fáradtságos munkával összegyűjtöttél?
Pont reggel mondta a rádijjó, hogy Magyarországon 12 kórságra adnak védőoltást - egy részüket a 60-as évek óta. Titeket meg pont ez a nyűves kovid oltás izgat fel? Sima influ oltást is kérik milliónyian minden évben. Miért csak ez ellen van hiszti? És leginkább miért csak nálunk? Nem lehetséges, hogy itt a balos propaganda hat az agyakra inkább? Mert azoknak pont azaz érdeke, hogy baj legyen, hogy O1G bukjon - amit saját erőből másképp képtelenek elérni.
"Fejlett" országokban sorban állnak az oltásért, van, ahol kötelező...
Kollégáim tegnap indultak egy ugyanilyen körre.
1 hónapja voltam a szerbeknél, már akkor is baxtak rá... és napról napra lazít mindenki... már a buzi osztrákok se szívóznak annyira.
Durmitor meg minden?
Én.mondtam 😃
Ezt csak viktor erölteti hogy legyen értelme az unioban elsöként alkalmazott csodájának decsak a honfitársait szivatja vele.
De már hazafelé se kell mától
Ízelítő
Szerbia letudva, most Montenegróban… Ma Albánia és vissza Montenegro… az oltási igazolást meg se basszak sehol… a maszkot se…
Magyar Szerb határon kérdeztem a csajt, kell-e ez a csoda kartya? Mosolygott csak… majd hazafele… 😂
Szerintem sokan utánanéztek....
Szerintem talán te is irtad hogy mindenki a saját álláspontját alátámaszto informáciokkal befogadóbb. Igy ezek elég szubjektiv vélemények különösen hogy szakértök is sok esetben feltételes modban nyilatkoznak, az itthoniak egy része meg teljesrn komolytalan és csak a kormánypropagandát nyomja. Még talán ezt a Rusvait tartom értelmesnek, de sokan meg öt kritizálják. Szerintem parttalan vita mint ahogy eddig is az volt. Mindenki tud valsmilyen döntést hozni ezügyben, egyedül azokat itélem el idézöjelesen akik kizárolag valamilyen érdekböl oltattak - külföld, utazás, nyaralás, strand, vagy mert valaki mondta hogy kell illetve elvárás munkahelyen. De ezeknek se mondom hogy hülyék vagytok, ez is egyfajta döntés......
Komoly mint az ebola.
Klima,bojlerszereles,napelem nalam nem vitatema.
Esetleg turistaskodas motorral,virus erdekelt,volt-van idom,mer ez a rohadt kor bezavart a meloba,ey utananeztem.
Nem mendemondaknak mint pipi vagy blödi 😂
Én sosem.állitottam hogy hullanak. Ha mégis azt csak pipi meghalminndenoltott gondolatára komolytalanul. Nem gondolnám hogy igy lesz de ezt már többször irtam. Teljesen más irányuak a kételyeim és az ötgéhez meg a mikrocsiphez sincs köze.
A tibicsoki a szeptemberi valamilyen formábsn megjelenö negyedik hullámra érvényes kizárolag, de azt továbbra is tartom. Ez sem biztos nyilvánvaloan de hogy legyen tétje ennek a véresen komoly küzdelemnek, kellett valami tét 🙂
Ertem,tehat nem letezik ilyen.Vanezigy. 😂
A hasonlat csak egyenlo feltetelekkel jo.
Te se futnal Ben Johnsonnal 100 metert.
Ha nem lehet szivizmot cserelni turbot sem.
Ennyike.
Tevedes,te bizonygatod hogy majd az oltottak hullanak meg fertoznek meg nincs bizonyitek semmire.
Gondolom a sajat ertekrendszered megerositesenek kenyszere.
Nekem dosztmindegy hogy megkapod-nemkapod,megpusztulsz-tuleled,bar a tibicsokit hozzad,szoval nemereszelj elhalalozni addig. 😂
nem.nem keresem meg neked.ezt írtam.
de miféle hasonlat ez?olyan nincs hogy az autóban nem cserélhetsz semmit,nem életszerű.de ha tételezzük fel így van,akkor egyértelmű hogy a régi mindenképpen 20+-os autó jöhet szóba,nem a fél éve gyártott.
Attol még hadd döntsek én........bár te sem tudsz semmit alátámasztani, de mindegy. Én csak a saját érdekeim képviselem se zolit se téged nem kampányoltam hogy ne oltakozzatok. Viszont ti mindenáron arrol gyözködtök hogy ez nekem jo. Hogy ki mennyire hülye ezügyben pár év és.kiderül.
😆
Ja,tehat kifarosz,nincs ilyen.Ertem. 😂
Azt leszaro.,de semmi sumak alkatreszcsere. 😝
Szerinted ez ma volt?Nem,éppen ezért nem is fogom keresgélni neked.Majd szépen utána nézel ha érdekel,én is ezt tettem.
Azt nem tudom felfogni mekkora baszott ertetlen fogyatekos melak vagy,ha csak ilyenek fogjak a slagot inkabb nem kerek beloletek.
Nem cserelhetsz semmit bazdmeg,mert az oltasban sem,ergo igy kell dontened az egyetlen auto kivalasztasanal,felfogtad te emeletes sutyeràk istenbarma?
Vagy csak ugatod mint tacsko a holdat?