Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs covid met be van oltva egy csomó ember akinek a többsége ugyan máshol van de ez nem lényeg 😂
Tavaly is vót 😃 az összes háztáji egészséges sertés leölték 😀
Na ez jo hir. Honnan van?
Az nem lesz itt, Csányi papának rengeteg sertéstelepe van!
Maraggy te b+. 😆
Pipi, még1x elmondod ezt a sanyarú gyerekkort, akkor kűggyé egy csomag pzs-t is 😁
#maraggyotthon
Énérdekü!
Kovid van, meg minden, menjen inkább mindenki a Balatonra! (vagy maraggyonotthon)

- akkor kisebb lesz a forgalom, mikor megyek horvátba! 😁
Közérdekü!
Mától nincs külföldről hazatérve karantén kötelezettség, kivéve ukrajna.
Pipííííííí!

http://youtu.be/nxztwvXiBuE;ab_channel=DodzsemKlub
Tehát már az öreged is azt mondta hogy tud ez a gyerek dolgozni a sajátjában is..... Nincs ezzel baj, csak nem kell azt degradálni aki egy létrán mondjuk klímát szerel, csak azért mert neki nem vokt olyan örege aki belerántsa a családi vállalkozásba hanem tényleg neki kellett létrehoznia.
nem nem a nullából hoztam össze(ujjával nemet mutató) volt családi vállalkozás amiben 13 éves korom óta dolgoztam amíg te a haverokkal a bőrt rúgtátok a lakó mögötti játszótéren. a 3 hónapos nyáriszünetem nekem 3 hónapos munkát jelentett. amikor iskolaidőszak volt délután 4 re beértem a busszal kőrösre mentem az üzembe dolgoztam este 8-ig majd onnan haza fürdés vacsi majd tanultam éjfélig. Aztán 6-kor kelés irány biciklivel a város másik végén lévő buszmegálló, gó cegléd iskola. A nyári gyakorlatos 3 hetekről mindíg kikért az öreg, mondta tud ez a gyerek a sajátjában is dolgozni. Nem szétszóratam a pénzt hanem összeraktam. talán 10 évvel hamarébb is kezdtem dolgozni mint a nagy átlag. Most úgy gondolom 10 évvel hamarébb is szeretném befejezni. Sosem panaszkodtam örültem, hogy van munka szerettem és szeretek dolgozni, volt akkora szerencsém, hogy hétvégén soha sem kellet dolgoznom szerintem ez nagy kiváltság(meghajlós) és nem nem voltam aranyifjú amire te gondolsz(ujjával nemet mutató)
Aztán a saját hogy jött létre okoska? Lássuk be hogy nem te kapartad ki azt a gesztenyét. Kellett az a családi vállalkozás hozzá. Persze ezt nem fogod beismerni, az ilyen emberek általában azt mindják hogy ők hozták létre a nullából.
hát papánál is volt sok gond a tojásevőkkel az egymás kloalkáját kicsipkedőkkel, aztán vagy túl sok volt a kakas, vagy kevés. Aztán keltetőgép lett nyomta az öreg nagyüzembe kifelé a jószágokat. egy rendes baromfifarm volt az egész tanya. Szerette csinálni. De mindennapos harc volt. Tanyáról csak akkor indulhatott el a városba ha megetette megitatta őket, körbefodozta a kerítést amikor még abban a fázisban állt az erődítmény, de vissza is kellett érni estére mielőtt bevonulna az állomány. rendesen egy nyitott házat épített. Külön hely a kotlósoknak stb. macera volt de Ő ezt szerette csinálni. Ahogy idősödött egyre jobban belefáradt. haszon ezeken nem volt, hogy értsd. Ha valamelyik elhalálozott temetésük volt meg gyász(szemét befogó) Furcs, mert hétvégenként lőtte a fácánokat meg a nyulakat a saját tanyáján meg jódozta, meg fáslizta a sérült madarait. Volt amelyikeken még kisebb műtéteket is hajtott végre, hogy életben maradjon. Volt elkülönítő szoba lábadozni rendes gyengélkedőÍ(fetrengős)
Mindaddig mig valami okos ki.nem találja a sertéspestist elöre megfontolt szándékkal 🙂
Egységben.az erö:) a szárnyasok nagyon össze tudnak fogni.egy közös ellenségkép esetén :)
Még korosztályok közötti ellenségeskedés esetén is.
nálunk van aki ebből él és nem is rosszul
Nem nagy de vállalható a fenntartása. Ez is el megy meg a duplája is elfogyna.
Nem ebböl akar meggazdagodni.
valamelyik macska egyszer betévedt a baromfi udbarba mesélte édesapám. de nem rossz szándékból inkább csak kíváncsiságból(fetrengős) meghajtották a macskát úgy, hogy többet nem akart betévedni (fetrengő)
az nem nagy forgás 15 disznó /év. Itt ezek előre el vannak adva, egy gramm nem marad belőle. Megvan már a vevő kör ilyen nagyban kb. 7-8 an csinálják 25 ezres városra
Három négy hetes koráig kritikus utánna már nem piszkálja. Egyrészt mert elszalad másrészt meg már nem adja magát könnyen.
De (meghajlós) de van saját is okoska(puszit küldő)
Többnyire mindenki szétmérésre tart. Mi is egyik.cimborától vesszük a húst, az legalább biztos származású. De ő se ötvenesével tart, ott már azért vannak célértékek. Évente vág 10-15darabot aztán az elég is neki. Meg van bőven a haszna rajta.
Hát a kifejlett csirke már nem pálya egy macskának. a kicsikhez meg nem tud odaférni egy baromfi udvarbam, mert igen nagy az ellenállás(fetrengős)
Nem te mondtad hogy egy kész családi vállalkozásba csöppentél bele?