Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert nem akarok kiprobálni olyat amiröl senki nem tud semmi biztosat. A saját szervezetem nem teszem ki oéyan hatásnak amit nem lehet visszacsinálni ha rosszul sül el vagy esetleg nálam valami nem ugy müködik mont a nagy többségnél. És nem fog vigasztalni a bogyoféle álláspont hogy sokezerböl csak néhányan krepálnak vagy maradandoan sérülnek ha pont közéjük tartoznék miközben egészségesnek mondhato vagyok. Még a hatásosságát illetöen se tudnak lofaszt se csak.nyugatatják a népet hogy mindenre fasza mindegyik. Arra itt vagytok ti kisérleti alanynak, 10-15év mulva tuti jo lesz.
Most írtam le.Mert nem szükséges,ha szar eladja.Érted?Meg tud tőle szabadulni ha valami nem oké.de te az óltástól már a büdös életbe sem.Nincs választás,az bement ott is marad.
Suket duma.Nem ez volt a kerdes,az volt hogy mert nem var meg 10 evet mire a mostani bizonyit.
Ne erőlködj már, szánalmas!

Neked mindent elhiszek, mindenben igazat adok.
Te vagy a példaképem.
Mit írjak még??? 😅
Már akkor is.volt koronavirus?
Mert ha a transit szar akkor eladja vagy esetleg felgyújtja.de te azt a szart már nem szeded ki magadból.
Akkor gyorsult fel mikor a genkutatas.
Amugy ha neked az szamit ami regota bizonyitott akkor miert nem egy I-es transittal jarsz,ezek az ujak meg nem kiprobaltak.
Szánalmas kapálózás.Mutattam a páv határozatomat,olyan csak tűzoltónak lehet,nem igaz?
Nem kell mindenben igazat adni.csak tudni kell elismerni ha valamit rosszul tudtál.
Én már nem egy dolgot mutattam ami azt támasztja alá hogy nem minden autó van 105-re korlátozva.Ellenben te még semmi erre utaló dolgot nem tudtál felmutatni.
A szputnyik kb 6 eve megvan.
Miért, tűzoltó vagy?
Egyenlőre még az se derült ki.
De mindent elhiszek és mindenben igazat adok.

Bízom benne, kielégítő volt a válasz, és túl tudsz lépni végre?!
Szerintem a legmeggyőzőbb dolog erre hogy "nem tehetjük addig kötelezővé az óltást míg nem ismerjük a hosszútávú hatásait" mondat elhangzott.Az összes beoltott a kísérletipatkány szerepét látja el.
Ez azért korántsem ugyanaz. Ennyi erövel gázolajat is olthatnának.beléd, ha elég tudományosan elmagyarázzák azt amit senki.se tud még akkor arra is igaz lehet. Azokat nem.félév alatt dobták össze és nem bö.féléve vannak jelen.
Érdekes, a rák esetén nincs ekkora baszott nagy összefogás és.hipp hopp meg van a tuti gyogyszer. Még kosérleti szinten se, csak vagy negyven.éve a duma hohy biztato eredmények és.mindjárt meg lesz a gyógyszer.
Gondoltam hogy ez lesz,igen.
Hiteles?Persze,nyilván támadható a dolog.Csak nincs sok értelme.
De azért az tisztán látszik hogy közúton megy és hogy az ott egy atego műszerfal.A képen pontosan az látható amit én állítottam korábban,az látható ami miatt te elmondtál engem mindenféle hazug hiteltelen sosem volt tűzoltónak.
Szóval én nem zártam le, kiállok az igazamért.És ígértem,ha lesz módom készítek képet.Tegnap megtettem.
Te miről küldesz hogy csak 105-öt megy?Hát olyat én is tudok.Az mit támaszt alá?Semmit.
Inkabb harapj ra a kàbeldobra,az humanusabb veled mint a bengáli. 😂
Ja,pont emiatt van a gyerkbenulas elleni oltas.Meg a tobbi.
Szia!
Ebben mi a hiteles?
Mert te emlegetted mindig hitelességet.
Egy műszerfalat küldtél.
Küldjek én is?
Én akkor, ha észrevetted lezártam, te se tegyél másképp!
Köszönöm.
azzal elkéstek amikor fogantál akkor kellett volna(röhögős)
most akkor nem úgy volt, hogy a jóga is jó ellene?
A gyengéket viszi el,köztük azokkal akik tudat alatt érzik hogy gyengék ezért oltatnak és attól várják a csodát.
én többször is amíg el nem hagyom.(kezeit széttáró) általában az államig húzom fel, ha többen vannak a boltban akkor az orromig. Az egész műbalhé ideje alatt 2x szóltak rám, hogy az orromra is húzzam fel én nagyjából ennyivel megúsztam(röhögős)
nem az titeket zotyám(szemeit körbeforgató) Még két hét (óranézegetős) tik-tak-tik-tak tik-tak (fetrengős)
Mondjuk azért ha ennél a mozdulatnál kicsit véletlen elszalad a faszi keze, ez a videó nem került volna ki a jutubra(fetrengős)
én múltkor egy nap alatt vagy 30 maszkot kibasztam, meg is fogadtam nem megyek olyan helyre dolgozni ahol kell a maszk
ahogy kimentem a hidegbe lecsapódott a pára aztán alig kaptam levegőt
Az oltottak nagyjából pont kétharmada :))