Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fantasztikus......maragyotthon oltasd magad 😀
Go kína,go kína. 😂

http://youtu.be/oLgkUNMc2vU
Azért ehhez már pofa kell: a világra szabadítottak egy biológiai fegyvert, ezzel megölve (eddig...) 4 millió embert, és most Nobel-díjat szeretnének érte.
https://index.hu/kulfold/2021/...
Hát,igazából a te tiszteletteljes euthanáziádért tüntethetnél.
Jobb mint oxigénpalackhoz kötve apránként kiköhögni a kátránnyal átitatott tüdődet. 😎
Én vergődjek a te jogaidért?! Nemá, Zoli! 😂
Te mint deklaráltan homofób balos pronyó remélem kiállsz tüntetni a buzik jogaiért a városodban a meccs ideje alatt. 😆
Hogyisvan ez a "ne foglalkozzunk a múlttal"? 😆
Szerintem te tudatosan nyomod a hulye mantradat.
Remelem fizetnek erte hogy ennyire idiotanak nezeted magad,mert TMK ban azert eleg durva lenne ennyire letagadni a nyilvanvalot.
Az elmúlt 11 évben ki nyeli le a 27% ÁFÁ-t? Na kicsoda?
Esze ágában sem volt "visszacsinálni"....
Feritől ne féljél, őt úgysem választják meg (és ezt ő tudja is). Félned KariGeritől kell. 😁
A "liberális" Bokrosa meg a többi % - de az már régen volt, az elfelejtette. Hülyül öreg korára... 😁
Amibol 2% volt o1g,5% ferenc testver,megis ferit szopkodod.
Amit vásárolok, azt mindent 27% (világbajnok) ÁFA terhel, én nem tudok "cégre" vásárolni mint az ügyeskedő maszek.
Fogd mar fel a buta agyaddal,nem volt SEMMIFELE EU INGYENPÉNZ.
Es a te adoforintjaidbol egy gurigavtaknyot se lehet kifizetni.
Látom, beakadt a dk propaganda... tudod mit? Lopjon lőrinc, meg az összes tűz közeli, és akkor az 50 év kommunizmus után kialakul egy új magyar arisztokrácia - ez is sokkal jobb, mint hogy a németeket meg a franciákat hízlaljuk (ez esetben szó szerint) Volt itt német (ill. osztrák) uralom, abból se túl jól jöttünk ki... egyszer se.
Mert idiota ellenünk hozott szabályok a saját piacuk érdekében?
"...minden arra megy ki, hogy lerabolják a gyarmatot..."

A kormányunk (és a teljes Fideszes holdudvar) pont ezt csinálja itthon (az adóforintjainkkal és az EU-s ingyenpénzekkel), na ezen szeretnénk változtatni jövő tavasztól.
Csak kínai kacat van.

Amíg a szabályok MEGENGEDTÉK, addig vásároltam az Aliról dolgokat.
Most majd meggondolom: megér-e nekem annyit hogy itthonról (vagy az Aliról, de erősen adóztatva) rendeljek valami xart, vagy tulajdonképpen nincs is annyira szükségem rá.
Nyald ki a seggüket 😟 Emléxem, mi ment a libatöméssel... bojkottálták a magyar libamájat, mert hogy itt tömik a libát - aztán a franciák is tömik, de az nem volt baj, mert náluk az összeset felvette a belső piac. Az lett a vége, hogy a miénket is csak a franciák vették meg, persze nyomott áron. Aztán ezt eljáccották akácmézzel is, hogy a miénk nem kellett, mert itt "tájidegen" - aha... de volt már ilyen a tejjel is régebben.
B+ néha úgy viselkedsz, mintha burokban élnél... nem látod, hogy minden arra megy ki, hogy lerabolják a gyarmatot? Na talán ha majd ferid lesz megint, akkor észreveszed ☹️ mert eju felszopásban ők jók voltam mindig.
Mer te betartod.
Kinabol vasarolsz kacatot itthoni kacat helyett.
A szabályokat ismerjük. Mi a fenéért nem tartjuk be?
Majd magasabb szinten (eju) lesz ez kitalálva, persze csak ránk fog vonatkozni, mert nálunk 1,2 cm-el rövidebb helye van a malacnak az ólban. Volt már ehhez hasonló intézkedés (méz, libamáj)... az ok mind1, a lényeg, hogy szopassanak minket.
Magyar közlöny, majd erre hivatkozva hívtam a konzult, ott is megerősítették telefonon. Ma 0 órától él. Repülőre nem vonatkozik sem ukrajnára.
adtak érte efy kis pénzt, az átvételi árat egész jól megközelítette
csak ugye a tenyész állatok ára más, ezt leszarták
ráadásul 3 évig nem is tarthatnak disznót
mint mindenben itt se a szakmaiság és a termelő megsegítése volt a cék