Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos van rajta Casco..... 😆
A ladik ódala is karcos lett kicsit 😁 Arrafelé egy szárazdokknak, ahova ez befér, elég ütős óradíja lehet 😂
hídról úgy tűnt el fog férni(kezeit széttáró) épp csak egy picit ért hozzá(kezeit széttáró) Mindegy leléptem a helyszínről szerencsére nem láttam, hogy lett volna tanú nem tudják úgy sem kideríteni ki volt(kuncogó)
Pipi ladikja elvitte a horgász stéget:
http://youtu.be/_uOTtESw2nI;ab_channel=MooktieMedia
eljött a komfort érzet vége
27-ig elvagyok utána kezd melegem lenni
Minek? Az alzheimer-kórban is az a csodálatos, hogy mindennap egy új világgal ismerkedhetsz. 😂
Esetleg megjegyzi merre kell mennie. 😆
Öntudatos motoros nem hajol meg!
Főleg akinek xar a dereka.... 😁
Lehet jobban megemelve pont a szemed előtt lenne. 😆
Már én sem, pedig ezért vettem anno a sisakbeszélőt.

Mérgemben felraktam a GPS-t a műszerek fölé (mint az Ini-é), itt annyira a látóteremben van, hogy le se kell nézzek hozzá.
de mióta ki lett cserélve a tápkábel azóta fasza
ilyen nálam nincs,mert a gyújtás ráadásával kapcsol be és ki
Nemszoktam pofázást hallgatni.
Az xRider akkor szokott lefagyni, ha BT-s kihangosítóval (sisakbeszélővel) párosítod. Évek óta ismert szoftverhiba, de a mai napig nem javították. (Ha sisakbeszélővel használod, akkor pár óránként merevgörcsbe fagy, kikapcsolni sem lehet.)
pedig igen, próbáld ki
szerintem ott is meg lehet nézni a holdakat aztán látod mit észlel
a túra gps ami minden autóstól-motorostól pontosabb az is keresi percekig ha sok a táv
ennek van direkt helye
végre valami okos ötlet.....
mondjuk full szopás volt bekötni, fél délelőtt ráment mire leszedegettem az idomokat hogy hozzáférjek a szivargyújtó kábeleihez
így nem lobog a vezeték mintha a szivargyújtóba lenne bedugva
Az xrider ilyet nem tesz. 😆
ha nem talál holdat nem feltétlen antenna hiba, ha nem ott kapcsolod be ahol kikapcsoltad akkor percek eltellnek, minél nagyobb a távolság anál több idő kell hogy észheztérjen
ha erdélyben kikapcsoltam és itthon be akkor volt hogy 3-4 percig nem csinált semmit
A műszerfal felett bajosan tudnám felfogatni.
Van itt mindenféle felfogatás.

https://www.aliexpress.com/who...
a garmin geci drága, kocsiba nekem is gagyi van, 3 liter pálikért vettem, le kellett nyúzni a képernyő fóliát(nem opcionálisan levehető) utána felragasztani egy univerzálisat ami 300 forint volt a kínai barátunktól
aztán azóta fasza, bár néhány út már nincs rajta, de leszarom, lusta vagyok telepítgetni
iyen huszonezres wayteq kütyü, megért annyi szeszt meg 3 óra szenvedést
gyereknek a garmin tetszett, azt vett, nekem mindegy mire bassza el a saját pénzét
160? nekem egy egyszerű autóba való van 42 körül volt annó az ára szerintem most sincs 60-nál több(kezeit széttáró)
tudom nekem is az van (röhögős) Aztán egyszer elkezdett szórakázni. Kb. 5-6 perc volt mire talált műholdat és ez nagyon zavart. Elvittem egy sráchoz aki valamit konyít hozzá az mondta valszeg a belső antenája vagy mi a fenéje adta meg magát jobb ha veszek egy másikat. Mondom akkor veszek egy másikat(meghajlós) hát vettem is, de mondom ha már új lesz legyen fasza nagy kijelzős. (meghajlós) Aztán kisvártatva rájöttem, hogy nekem megszokhatatlan a menüje én a faék garminhoz vagyok hozzászokva és ez már nem változik(fetrengős) olyan ez mint a c2-ő (röhögős) Egész el is voltam keseredve az új gps-el a kezembe, hogy mi a fszt kezdjek akkor vele ezt nem szeretem a másik meg belassult mint állat. Aztán észrevettem, hogy a tápkábel kompatibilis a garminhoz(meghajlós) abba a tápkábelbe meg bele van aplikálva az antenna. Ház ahogy kicseréltem a kábelokat láss csodát helyreállt a garmin(meghajlós) Az biztos, ha valami oknál fogva nekem megint kell venni gpst az tuti garmin lesz(fetrengős)
a garmin nem ilyen olcsó 160 körüli összeg volt
ezt nem tudom
egyben volt minden kacat
a ktm tartó 13 volt de így nem a kormányon lóg a gps hanem a műszerfal felett
ott készülékkel együtt volt 9 dollár alatt(kezeit széttáró)
Ja és ingyen frissíthető(meghajlós)