végig kellett volna szaladni ugyanúgy mint a náthának meg nem kellett volna nagy feneket keríteni neki azt sem tudnánk, mi az, hogy koronavírus. De így biztos sokkal jobb volt, hogy halálra ijesztegettek benneteket, meg megfektették a világgazdaságot.(taps) De legaláb nektek lehetett jó sok pénzért ingyen oltást adni.(taps) amitől vagy megmurdeltek vagy gyomorékok lesztek de mindenkép az állam pénze lesz a rehabilitáció, vagy a tömeges hamvasztás(kezeit széttáró) persze lesz sok kimaradt gúnyám(gondolkodós) tűzbegyújtáshoz fel tudom majd ajánlani eladni már úgy sem lesz kinek(kezeit széttáró)
Te magad sem tudod?
Pénteken is azon leszek,ha nem cserélik ki addig,ott van a napszemüvegem az ablakba,mond meg hogy ugyanazt a szemüveget hogy tegyem oda majd csinálok úgy egy képet hogy egyértelmű legyen hogy az egy tűzoltó autó.Sajnos mentközben nem tudtam ennél jobban megoldani.
Ööööö.....nem tom mennyi igaz belöle mert hát nem voltam ott de ismerek pár eü-ben mindenfelé dolgozot. Egy részük nem oltat és nem is fog másik rész meg személyes tapasztalatra hivatkozva állitja hogy volt akinek mondta a felettese hogy oltáskor mondja hogy a csapba kéri.....és ugy is lett. De mondom, én nem voltam ott. Ellenben kutattam ezeket a lehetöségeket némi anyagi ellenében ha már a paraszolvenciát lekorlátozták hátha kell a lé 😀
most mit ijesztegessem? Ahogy vagy az indiai 2-es, 3-as, vagy a bengáli vagy a kolumbiai beteszi a lábát elkezdi ledöntögetni az oltakozottakat. Majd mehetünk társadalmi munkázni a kórházakba is, mert az ott dolgozókat szerintem simán kötelezték az oltásra, nem lesz aki 5,5 millió emberrel törődjön(szemeit befogó)
Akkor mindketten a saját érdekeinket tartjuk szem.elött ami mégiscsak hasonlatos csak más modszerekkel 😃
Egyébként az oltás erös hajlamosito a mutálodásra........legalábbis pandémia idején.......elötte kellett volna 😃
Nincs eroltetes.
A variansok csak ott jekentkeznek ahol elszabadul,minnel tobb a fertozott annal tobb a virus mennyisege,annal nagyobb a masolasi hiba,ami a varians.
Ha oltassal megszakitod a lancolatot nrm lesz ujabb fertozes,es nem lrsz varians sem.
Lehetne zarasokkal,kontaktok kizarasaval is,de az ember nem ilyen,sz nem mukodik.
Esetleg lehet a hulljon a fergese,az eros tuleli,de azt meg a krnyes gyomru tarsadalon nem veszi be.
Speciel engem se erdekelne ha pipi cuki gyekoce murdelne meg vagy a te rokonaid sorban kaput lenne,akkor lenbek morci ha az en csaladom hullana el a kiserletben.
Igy marad az oltas.
hamarabb kiderül ez,(óranézegetős) amikor a 4-es verzió ledönti a lábáról az oltottakat. Majd persze lesz itt annyi mellébeszélés, hogy az oltatlanok között terjed(fetrengős) de ezt nem fogják tudni titokban tartani az atv úgy is megmondja a frankót amikor haldokló oltottakat ripoltolnak az élet utolsó szava jogán(kuncogó)
ez az az egyik legalapvetőbb dolog.
Pénteken is azon leszek,ha nem cserélik ki addig,ott van a napszemüvegem az ablakba,mond meg hogy ugyanazt a szemüveget hogy tegyem oda majd csinálok úgy egy képet hogy egyértelmű legyen hogy az egy tűzoltó autó.Sajnos mentközben nem tudtam ennél jobban megoldani.
Az alusapi meg megakadalyozza az 5g aktivalta csipp mukodeset. 😂
Egyébként az oltás erös hajlamosito a mutálodásra........legalábbis pandémia idején.......elötte kellett volna 😃
A variansok csak ott jekentkeznek ahol elszabadul,minnel tobb a fertozott annal tobb a virus mennyisege,annal nagyobb a masolasi hiba,ami a varians.
Ha oltassal megszakitod a lancolatot nrm lesz ujabb fertozes,es nem lrsz varians sem.
Lehetne zarasokkal,kontaktok kizarasaval is,de az ember nem ilyen,sz nem mukodik.
Esetleg lehet a hulljon a fergese,az eros tuleli,de azt meg a krnyes gyomru tarsadalon nem veszi be.
Speciel engem se erdekelne ha pipi cuki gyekoce murdelne meg vagy a te rokonaid sorban kaput lenne,akkor lenbek morci ha az en csaladom hullana el a kiserletben.
Igy marad az oltas.
Igaz, hogy itt anonim vagy, de számomra így is hiteles maradsz kolléga!
Ezt a nyamvadt szabadon koricálást a határon sehol nem találom.