Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondj legalabb 3 hetet.Arra fel tudok keszulni.
Mert mar 5 honapja ket het. 😂
Hosszutávu hatásokrol van szo......nem az életbenmaradásrol.
De mint mondtam többször is, engem nem zavar a ti oltásotok, árgus szemekkel várom a fejleményeket 😀
Az.eröltetés.ami gáz ebben az egészben és erre titeket is rá tudtak venni holott se jobb se rosszabb nem lesz. Söt, ti állitolag védettek vagytok mindenféle csodabogárra ami ki se jött még mi.meg nem, ergo nyugodtan hátradölhettek 🙂
Momdjuk indonéziában az oltott orvosok hullanak mint a legyek, szerintem ebayes kinait kaptak.....
Vakszeg egy minta hanyag kezrles miatt kijutott.
Nem fegyver,mert annak harmatos.
Tul kicsi a lappangasi ido is meg a halalozasi rata is.
pl én vártam(fetrengős) te is vártál mire a 10 éves dukit megvetted(fetrengős)
Az már újkorában is szarvolt tehát tudtad mire számíthatsz nem ér meglepetés(kezeit széttáró) de most, hogy 2 hét múlva eldobod a kanalat te leszel a legjobban meglepődve. Mielőtt kileheled a lelked az utolsó pillanatban megvilágosulsz, hogy hát átbaxtak(fetrengős) esetleg, még annyi hagyja el az ajkad halkan és erőtlenül, hogy: deee hát főni miért...ahhhh(hajlongós)
Nyugodt vagyok.Ígértem képet elküldtem,ennyi.Ez alapján frissítsd a tudástárad.És ha legközelebb ez valahol szóba kerül ne mond azt hogy az összes 105-re van korlátozva.
Kb hany evet varsz?
Mer 2-3 ev a modellciklus es egyre szarabbak.
Szoval kene az az I es tranyo,az a jo. 😆
Abban igaza van Zolinak ez a variáns uj.
Van,csak a kákán a csomót kotozod.
Par szazmillio oltas lement,az eü dolgozok lassan egy eve itt is,baszki meg nekem is mar van 3-4 honapja,bogyo lassan fel eve,stb.5 ev mulva is ezt mantrazod?
szerintem sokkal régebb óta van. 6 évvel ezelőtt visszanézett szenyvíz mintákól kimutatható a jelenléte. Egész rég óta az életünk része, csak most lett felkapott és divatos.8kezeit széttáró)
Miért is?
Mondjuk ehhez tartottam is.magam mindig, általában bevál régebbi modelleket vettem utobbi idöben ujakbol a kifuto modelleket amik.már kikupálodtak a gyerekbetegségekböl :) igy pipinek nem tud igaza lenni az általánosan szar minden.autoval 😀
Mondjuk én sem igazán értem hogy lehet hasonlítani egy új autóhoz.Bár azt azért hozzátehetnénk hogy az új autót sem fél év alatt alkotják meg,hanem 5-10 év alatt.
Mit szeretnél még?????
Mindent elismerek, igazad van, hiteles vagy, tűzoltó vagy.....
Csak ne vergődj már, nyugodj le!
hát elég szarok is
Agyhalottunknak irtam,megvenned se szabaf mig minimum 10 vagy 15 evig nem gyartjak egyhuzamban,addig csak a bejaratott regivel jarhatsz,se turbo,se sebrsseg se legkondi,se kozpontizar,csak csigatempo.
Ezaz! Kurva régen van.koronavirus, rz az alfaj nem volt. De nincs is olyan teszt ami kizárolag a sars-II cov19-et tudja kimutatni. Már itt buko a sztori
Miért ne lenne szabad megvenni?
Te honnan tudod ezeket,a tv-ből?
De megint rossz hasonlatokat hozol, tipikus laikus példálozások a saját magatok megnyugatatására 😀
Engem meg az nyugtat meg hogy van elegendö önkéntes befenyitett akikröl tudok majd tapasztalatot szerezni 😀
Meg hátha téved pipi megint és meglesz az ingyen tibi csoki 😀
Erten elotte is,de nem errol van szo.
Folfogod hogy megvennie se lenne szabad bazdmeg.
Balfasz duma egy olyan embertől aki képtelen őszintén elismerni hogy tévesek az információi valamiben.
Ami tény,te továbbra sem mutattál fel semmit az állításod bizonyítására.
azt majd meglássuk ki kivel lesz humánus 😂
Ebola volt,meg par kovid varians.
Hordozovirus ugyanaz,csak a mostani feherhet kellett cserelni.
Amugy koronavirus rohadt regen van,ez a fajzat nem.
Ez olyan mintha pipibol lenne 25 db csak a tokameret,hajszin,vagy szemuveg kulombozne.
Ha felismered mindet ütned,csak elotte megmutatjak a szaros fenykepet hogy tuti csak a mi pipinket üsd. 😃
Mert az autot kibaszom a picsába vagy eladom neked hasonlo odák zengése közepette mint az oltás esetén tapasztalhato én meg veszek egy mésikat ami jobb lehet.