Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szoval lapitani fog,vagy nekiall tuntetni? 😆
Most jo helyre kerül az elsibolt lé 😄
Bogyokam.
Elemezd a tularazast.
Ez igy rendben van,nem is gond?

https://mandiner.hu/cikk/20210...
Itt csak azok vannak....
Gondoltam hogy értelmiségi családból származol !
Nagyon jól bánsz a fogyatékosokkal ,ez látszik itt !
Olyan szépen és kultúráltan szívatod őket ,hogy tanítani lehetne.
Természetesen ők ezt észre sem veszik ,de én jókat derülök rajt !
igazából nincsenek írigyeim nem is szeretném ha lennének meg nincs is mire.(kezeit széttáró) Amim van az életben nem az ölembe pottyant nem is a 2 szép szememért lett tettem érte. meg volt rá a lehetőségem nem eldobtam hanem kihasználtam hát kb. ennyi(kezeit széttáró)
édesapám a tanyán soha nem dolgozott a megélhetésért. Neki az mindig csak hobby volt kikapcsolódás. Ahogy neked a hobbyd pl a motorozás(fogjuk most rá(legyintős) neki meg ezek a tollas állatok voltak azok és a tanyasi élet. kb. annyi lehetett mint én most amikor megvette a tanyát. A kécskei nyaralóba már nem jártak nem volt az ő korához mérten semmi ami Őt odavonzotta volna. A tanya messze a várostól, egy tisztáson az erdő közepén van a társaság régi vadászháza volt, mivel a közgyűlésen senki nem akarta megvenni a lepusztult állapotban lévő romos épületeket úgy döntött, ha senkinek nem kell, megveszi majd lesz vele valami. Aztán kipofoztatta apránként a tanyát elkezdtek a párjával hétvégente odajárni. Sok éven keresztül péntek délutántól hétfő reggelig ott töltötték az idejüket majd mivel tanya nem lehet meg állat nélkül jöttek a leg különfélébb tollas állatok(szemeit befogó) Hát ezek az állatok csak az ünnepélyes hangulattól nem voltak meg(kezeit széttáró) etetni itatni kellett őket meg elszedni a tojásokat, ez minden napos feladattá vált aztán több mint 20 éve úgy döntöttek, hogy végleg kiköltöznek a természetbe.(kb. ennyi a történet. ) az ott lévő néhány hektár talán 30-40 hektár szántót odaadta ingyen művelni. 6-7 aranykoronás földben nagy csodák nem teremnek meg, de cserébe volt mindig ingyen takarmány a szárnyas állománynak. Aztán beléptünk az únióba igen jó támogatások jöttek a mezőgazdaságilag hasznosíthatatlan területek beerdősítésére. ekkor a szántók nagy része erdővé változott. mutatóba meg lett hagyva 6-7 hektár ezt nem tudom minek ennek a sorsa most intéződik szintén erdővé válik.(meghajlós) édesapám soha nem volt paraszt, 40 évet tanárként dolgozott. a tanyasi életet megszerette és az életformájává vált.
Ezért nem vitted semmire az életedben te barom ,mert másokkal foglalkozol....nem hogy a magad életére fordítottad volna ezt az energiát !
Semmirekellő komcsi szar vagy...tipikus !
Hát a te apád se lehetett valami okos ember ,ha csak egy ilyen fogyatékos szar embert bírt csinálni mint te !
Anyád meg hagyta...nem a válogatós fajta az sem !
Ahogy látom ,még mindig irigykedik Pipire a sok életképtelen nyomorék 😂
Jellemző ez az “alja” népre !
Otthon gyűlölködik ,irigykedik , de saját élete jobbá tételére képtelen képtelen...mert buta ,ostoba és lusta disznó !
Ne foglalkozz velük Pipi !
Ilyen szardarabokkal vannak tele a cigány putrik ,az aluljárók (kéregetők) és a hajléktalan szállók !
Nem kell a szavukra adni !
Élj vidáman és boldogan ,örülj neki hogy vannak irigyeid ,mert az azt jelenti ,hogy elértél valamit 👍️
Szeretsz dolgozni? Mégse paraszt lettél, mint apád (ill. de, a mostanában divatos meghatározás szerint 😁) hanem ügyeskedő kufár...
A farmon biztosan lett volna mit dolgozni, azt mégis dobtad...
Mint már írtam, nincs azzal semmi baj ha az embernek meg van a lehetősége a családi vállalkozásból kinőnie magát, csak nem árt ha ez néha eszébejut az embernek, főleg mikor más munkásságát emlegeti akár csak viccből is.
tényleg ennyire megható volt(meghajlós) igyekeztem (nevetős) Nem azért írtam, hogy arra utalnék, hogy rossz gyermekkorom lett volna,mert nem volt rossz. Ha újból lehetne kezdeni sem szeretném másként. Szeretek dolgozni, szeretem ha látom, hogy van értelme amit csinálok, akkor érzem jól magam ha van munka, most a kovid elején kiderült mennyire nem is tudnék a munkán kívül mást csinálni amikor egyik pillanatról a másikra ez nem volt.(kezeit széttáró)
Zsebkendőt küldök ha kell (meghajlós) lehet mégis van rejtett képességem esetleg az íráshoz(kérdőjeles) (fetrengős)
A másik az, hogy nem én választottam, azt, hogy hová születek ha választhatnák akkor tuti mészáros lenne a vezetéknevem vagy orbán, de a tiborcz sem hangzana rosszul állítólag tüzesek a cigány nők, főleg akik megállnak a saját lábukon(fetrengős)
Én ide születtem és örülök neki, hogy nem valami kisebbségi közösségbe a borsodi régióba. Mivel teljesen átlag képességeim vannak valószínű soha nem törtem volna onnan ki.(kezeit széttáró) Nem vagyok se okosabb, se hülyébb se agilisabb se kitartóbb, se ravaszabb mint egy átlag ember, nincsenek rejtett képességeim ami kiaknázhatóak lennének(ujjával nemet mutató), nem lógok ki a sorból, nem vagyok senki felett és alatt élem a hétköznapi emberek mindennapjait a saját sikereimmel, kudarcaimmal, problémáimmal. sodródok az árral mint márki más(kezeit széttáró) Az élethez szerencse is kell, nekem volt belőle, de a kudarc sem ritka vendég a portán. Csak azt akarom én is mint bárki más a lehetőségekhez mérten nyugalomban anyagi biztonságban leélni az életemet a családommal az üszkömet meg legalább annyi segítséggel útba indítani mint amennyi nekem is járt az élettől a szüleimtől és az esetleges szerencsémtől(kezeit szétáró)
Nono: Kawa keményen dolgozik, Zoli keményen dolgozik. Te meg dolgozTATSZ, és veszed fel az összes létező támogatást.
nézd blődi "Életképtelen igénytelen figura vagy aki.mások hátán boldogul" erre nem tudtam szebben válaszolni nem mondhattam azt,hogy igen és köszönöm, pláne, hogy nem igaz(kezeit széttáró) az én válaszom már csak egy adott kijelentésre tett reagáció volt(kezeit széttáró) Kawa nem buta gyerek van saját vállalkozása és a önmaga saját főnöke aki köszöni szépen jól el is van belőle, néhány írásából azért kiderült, hogy nem háttal ül a lovon és nem csak csinálja amit csinál hanem érti is.bár azt a többiekkel még mindig nem tudta lezongorázni mitől melegszik a kábeldobom(fetrengős) Lehet ettől még egy kicsit frusztrált vagyok, mert azóta nem merem használni(fetrengős)
ez us egy igazságos vírus
a gyenge szart elviszi aztán sokkal jobb lesz
már csak az iq variánst kellene kifejleszteni ami a hülyéket teszi a föld alá
Szerencsere ez nalad kizárt,nincs mit tamadni.
Mar feszivta a DK a maradekot is. 😆
akkor úgy mondom hogy a legigazságosabb, hiszen mindenki fizeti
Ugye, Ti Zolival már átestetek a járványon?

https://index.hu/kulfold/2021/...
Ja, O1G, mert nem csinálta vissza azt, amit a liberál-komcsi-zsidóid ránk szabadítottak... Ez még tőled is vicces 😁
Egyébként kell a nagy ÁFA, mert gyurcsótányék (és a te) ejus haverjait még 10 év után is etetjük ilyen-olyan címen (pl. Sodexo)
Az ÁFA csak a tömege miatt legjobb buli, amúgy a legzsírosabb falat a jövedéki.
Már miért ne? Ennél többet a világot fenyegető túlnépesedés ellen csak a I-II vh nagyjai tettek 😁
az áfa a legjobb adónem
azt befizeti a rendes dolgozó, a fekete munkás,a segélyes, és a külföldi is
a munka utáni adókat kellene még jobban csökkenteni nem az áfát