Nem vehetsz csak egyet,mint oltast,te tamasztottad a felteteleket,seturbocsere,se uj tranyo.
Szoval jol gondold meg vagy szaladozz gyalog.Az biztonsagos. 😂
na megyek lepihenni(homlokát törölgető9 ma is volt egy kis vírus tovább képzés(röhögős) holnap fél 8-ra viszem a retyót műszakira dec 15-én lejárt(fetrengős) bár azt hallottam novemberig nem is kelne, de ma délután megcsináltuk rajta az oldalajtó zárját végre be is lehet csukni(röhögős) mondjuk nem volt gagyi a művelet. a két csavar bele volt törve és a dupla lemezelés miatt sehogy nem lehetett odaférni a zárszerkezethez. Le kellett venni az ajtót és flexel egy kis ablakocskát nyitni a zár mögötti részen(szemét befogó) heggesztetni nem mertem vissza mert fostam, hogy elhúzza a meleg a zárat akkor az életben nem lehetne tobbet becsukni, úgy, hogy majd a gyerek matricakészletéből rakok a kinyitott részre azt fel sem tűnik(fetrengős)
mit nem fogsz fel?
ha megkotlik az a nyamvadt turbó akkor kicseréli,eladja felgyújtja stb.de te ezt a szart nem tudod kiszedni.mit nem lehet ezen felfogni?
Az autónál van b verzió,az oltatlanoknak is van b verzió,az oltottnak egyenlőre csak egy verzió van.
Igy is lesz. Azt tudok másikat venni bármikor.
Egészséget meg nem ha netán egészen véletlwnül de persze csak nálam pont nem jön be a féltudományos sikszor ellentmondásokva neveredö álláspont.
Ugyhogy nem 😀
Az miért hiteles?Bárki lehet a képen.De ha csinálok egy olyan képet amin ott van ugyanaz a szemüveg úgy abban a pozícióban ahogy ő mondja akkor kizárhatjuk hogy nem a netről kukázott kép.Mert úgy látom most ezzel van megkérdőjelezve a dolog.
B+
Erthetoen megmondtam.
Nem cserelhetsz alkatreszt,mert a vakcinanal is ebbe kapadzkodsz.
Semmit sem cserelhetsz,fogd fel,mert szivizom sem,te mondtad.
A te felteteleidet kell kovetni.
Ugy kell a tranyot valasztani mint vakcinat.
Csak a biztos hosszu evek alatt kiprobaltat.
Igy mar felfogod vagy direkt ragaszkodsz az egyenlotlen hasonlitashoz?
Miért érdeked a mantra tolás? Ugyse oltatom be magam. Az autoban cserélhetnek alkatrészt. Emberben nem feltétlen és semmi bajom igy nem is.keresem magamnak. Ezért.
De meg mindig mellebeszelsz,ertem en.
De miert vetted meg ha nem tudod hogy kibirja a turbo?
Nem a csere a gond.
Meg se szabadott vokna venni mett nincs hosszu tavu tapasztalat.
Okos ember vagy igy ne terelj.
Olyat vehetnel csak amit mar 98 ban is gyartottak.
Ha mar a vakcina nem koser ha nem sokeve van.
Én egyet se imerösök közül. Ellenben olyat aki tavaly az ellátatlanság miatt többet is. A faluban senki...a pár szomszédos teleopülésen senki..... nem kockáztatok semmi bajom. Ellenben aki oltatott több is napokig dögrováson. Arra most egyébként sincs idöm, meg állitolag már virus sincs nert szabira ment, nagyon okos gondolat lenne.....
mit nem tudsz már magadról küldeni egy képet, meg a műszerfalról? ha holnap nem felejtem el csinálok neked egyet nekem még napszemüvegem sincs a nem fontos dolgokra nem költök(fetrengős)
Mert mint mondtam ha kapok mondjuk a pfizertöl.egy szivizomgyulladást ami állitolag kezd trendi lenni akkor nem baszhatom ki a szar turbot...az én testemmel hadd rendelkezzek már én és ha ti vakon meneteltek ne kelljen beállni a sorba mert ugyan lövésed sincs rola de meggyöztek higy az fasza lesz neked pedig lehwt a virus se tett volna kárt benned.
Szoval jol gondold meg vagy szaladozz gyalog.Az biztonsagos. 😂
ha megkotlik az a nyamvadt turbó akkor kicseréli,eladja felgyújtja stb.de te ezt a szart nem tudod kiszedni.mit nem lehet ezen felfogni?
Az autónál van b verzió,az oltatlanoknak is van b verzió,az oltottnak egyenlőre csak egy verzió van.
Egészséget meg nem ha netán egészen véletlwnül de persze csak nálam pont nem jön be a féltudományos sikszor ellentmondásokva neveredö álláspont.
Ugyhogy nem 😀
Szerezz egy egyes tranyot,mer a pipi megmondta hogy mind szar. 😂
Erthetoen megmondtam.
Nem cserelhetsz alkatreszt,mert a vakcinanal is ebbe kapadzkodsz.
Semmit sem cserelhetsz,fogd fel,mert szivizom sem,te mondtad.
A te felteteleidet kell kovetni.
Ugy kell a tranyot valasztani mint vakcinat.
Csak a biztos hosszu evek alatt kiprobaltat.
Igy mar felfogod vagy direkt ragaszkodsz az egyenlotlen hasonlitashoz?
De miert vetted meg ha nem tudod hogy kibirja a turbo?
Nem a csere a gond.
Meg se szabadott vokna venni mett nincs hosszu tavu tapasztalat.
Okos ember vagy igy ne terelj.
Olyat vehetnel csak amit mar 98 ban is gyartottak.
Ha mar a vakcina nem koser ha nem sokeve van.
Vagy csak hallottam a szomszed nenitol aki intetnetezik.