Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogynem 😃 innen is kilogsz, nincs motorod amig volt se tudtad hogy kell használni 😃
Kb a többihez is ennyi közöd van, max a horgászatról gondolom még hogy nagyjából van rálátásod 😀
Kemény vadász lehettél azzal a nagy tokával, az összes őz elriadt ha meglátta 😃 de gondolom oda is csak.hajtónak hivtak 😀
A tanyasi dolgokhoz meg tuti.nincs semmi közöd max.elvittek nyaralni néha a nagyszülőkhöz 😀
A.balesetin meg véletlen se kötök ki mert falusi lévén nem az elsőt látom és fogom vadonélőből, igy nem is a te eszeddel indulok neki megfogni 🙂
Az életképtelent meg hagyjuk. nem nekem kell létrákon 30 kg-os kültériket csavarozgatni a tomboló hőségben szerintem...
Akkor elég agilis 4 db fecske lehetett, ha le tudta rendezni a környék szúnyogállományát. (fetrengős)
csak hát ez nem sületlenség hanem élettapasztalat(kezeit széttáró) tanyához is van közöm a vadászathoz is földbirtokhoz is. Nincs kizárva,hogy te meg valakinek a valakijétől hallottál valamit én ezt nem tudhatom csak kezdesz megsértődötten beszélni a hülyeségről. (kezeit széttáró) találtál egy ütött-kopott madarat. megsajnáltad pont. 100-ból 99-en elmentünk volna mellette pont. Te felvetted tutujgatod. Te dolgod, (kezeit széttáró) ráadásul még baromi nagy szerencséd is van, hogy nem a baleseti ambulancián szurkodják beléd a tetanuszt. Csak azt ne akard már légyszives bemagyarázni, hogy a ragadozó madaraknak feltétel nélkül örül minden egyes honpolgár, mert ez nem így van. Azt is leírtam, hogy miért de hát sületlenség, mert se tanya se háztáji, még a vadászok is szeretik(fetrengős) Egyébként én a gólyát a fecskét a nagymadarat meg a háztájit is lexarom, mert nem érdekel.(kezeit széttáró) Ami árt azt eltüntetem ami nem árt és nem zavar azzal megférek. úgy ahogy a normális felfogású emberek 99,9 %-ilyen szerintem én sem lógok ki a sorból.(kezeit széttáró)
Tudták régen is hogy lehet elejét venni az efféle atricitásoknak, de sose vartyogott senki felénk hogy az összes csirkét vagy,fácánt elhordták a vadak. Patkányt nyestet annál inkább szidták....
Pipi meg életében nem látott mozgó jószágot csak filmen, volt nekik egynlófaszt tanyájuk a csirkeburgert meg nem szedi kiba,szájábol csak valami hajléktalan 😀
Neked mondjuk csak az élet fáj.meg hogy nincs egy gramm eszed se 😀
Nekem momentán hiányoznak, idén egyetlen.fecske pár jött vissza a tavalyi háromból. Ennek is köszönhetően kibaszott sok szunyog van.
Aztól hogy hosszan irod ugyanolyan sületlenség. Alapjábanvéve semmihez nem értesz de.mindenbe tolod a méretes baromságaid. Életképtelen igénytelen figura vagy aki.mások hátán boldogul de.mindig meg akarod mondani a tutit 😀
Az,hogy ezek a madarak megtizedelődtek az utóbbi 40-50 évben az pont ugyanúgy nem fáj nekem se mint ahogy neked se meg mint ahogy 10 ezer emberből 9999-nak se, szerintem maradjunk ennyiben úgy látom erre nem reagáltam az előbb(meghajlós)
Ez így van, egerészöjv soha nem vadászik nagy baromfira max. a kiscsibét fogja meg de az sem jellemző. A barna kánya más tészta de nagy baromfit az sem fogja meg, és azért kell nagy kokast tartani mert az ilyenkor nekimegy a ragadozó madárnak.
hát én nem tudom mi sántít szerinted ezek a tények. Már megint nagyon okosnak akarsz látszani pedig nem vagy az de így szeretünk(röhögős) Azt én nem tudom, hogy Azt sem tudom, hogy neked mennyi közöd van a tanyasi élethez ez a te dolgod(kezteit széttáró) Az egyrészt alig vannak tanyák hát ez nem igaz. Csak az erdőgazdaságunkba van 4 működő tanya is. Nálunk baromi nagy a külterület a város körül és tele van tanyákkal. A csibeméretet hagyjuk már amikor a kifejlett fácánkakasokat horta tucatjával a vadászterületen meg az öreg csirkéit a tanyáról, de biztosan ezt jobban tudod. A fecskét én sem szeretem egyszer befészkelt a lodzsára állandóan csipogatak a feleségemtől meg állandóan azt hallgattam, hogy minden nap a fecske szart kell szedni.(füleit befogó) mi a faszt szeressek a kibaxot fecskéken? elintéztem, hogy a következő szezonban már ne a hálószoba ablak alatt költsenek. A gólya meg rohadtúl túl van hájpolva több joga van már mint az embernek. A nemnormális állatvédő embernek becézett állatok annyi faszságot kitaláltak már, hogy normális ember füle ketté áll tőlük. A kőrösi konzervgyár sajtüzem részét amikor bontották meg kellett hagyni a 30 méteres kőkéményt bazdmeg mer gólyafészek van rajta.(füleit bedugó) NOOORMÁLIS??? Eltolták az egész épületet csak egy 30 méteres kémény meredezett ott egy kibaszott gólyafészekkel az akkor 30 millás telek értékesíthetetlen volt önkormányzati részről(fejét fogó) 5 év múlva még nem változott a helyzet aztán addig próbálkozott az önkori, hogy a kémény állagromlása és életveszélyre való hivatkozással nagy ellenszélben végül is csak lebonthatta a kéményt egy téli időszakban. gondolhatod amikor a kéményünkre leszállt egy gólya nem maradhatott egy percig sem ezután(fetrengős) Hát az, hogy nincs fecske nem tudom, amikor útnak indulnak egybe látom az egész állomány itt basszák az annyukat a drótokon az összesen. Ha elmégy tokajba ott is fox látni elég gólyát meg fecskét sokkal többet mint kellene(kezeit széttáró) Alig tart valaki állatot felénk rengeteg tanya van és mindenhol van házáji. Anélkül nincs tanya8kezeit széttáró)
A vadászoknak tényleg qrva hasznos madarak édesapám 50 éve vadász gyerekkoromban igen sokat ki is jártam vele hajtani. Nagyon szerették a vadászok a nagymadarakat, amikor a nevelt fácán 20-30 százalékát elvitték(taps) Amikor te is gin baxnál 3 napot az örzésen szarakodnál a fácánnevelő összetákolásával körbedrótozásával felül lehálózásával a nagymadár ellen meg társadalmi munkában ott töltenél 3 napot, meg egy csomó pénzedbe is kerülne a róka meg a nagymadár által okozott kár tényleg még vadászként szeretnéd is ezeket a jószágokat(taps) Azt, hogy a pockot egeret kinyírja a nagymadár hát a vadászt hidegen hagyja. Az a földművelő parasztot érdekli legfeljebb. Az leüti a T fát a szántás szélébe a vadász meg kirugdossa onnan hajtáskor. ha ragadozó fészket lát társasvadászat közben még rá is dupláz vékonysöréttel a fészekre. Azt kell megértened drága kawám nem mindenkinek egy az érdeke. A tanyasi embernek meg a vadásznak aki pénzt és energiát fordít az állományába annak ez nagyon nem érdeke. A földművelő parasztank meg az ilyen önjelőlt ornitológusnak amivé te is avanzsálódtál az elmúlt délután mert találtál egy autó által elütött madarat, meg lehet érdeke. Te egyszerűen csak sajnálod. Bár nézd meg a karmát, na azt pont csontig tudja egy ilyen belédmereszteni. Lehet megérdemelted volna, hogy kijózanodj. A madárkád ugyanis nem tudja, hogy te épen segyteni szándékozol neki, mivel nincs több esze a tiednél(kezeit széttáró9 engem hidegen hagy a te madarad is a gólyák is a fecskék is. Amíg engem nem zavarnak elférnek ott ahol vannak. A tanyasi jószágok sem érintenek meg, legfeljebb ha kapok egy jó disznótoros kóstolót valahonnan azt jóízűen megeszem(meghajlós) Leírtam ami az egyiknek kár az a másiknak haszon. Ezt kell tudni felfogni a kicsi agyadnak. Amíg te örülsz a zöld lomodnak, addig a melletted lakó szomszéd öregasszony meg a pokolba kívánja azt a hangos, csörömpölő vasdarabot. Nekem is idebaxta az anyját ez a hülye rigó a zsír inverterre. 100-ból 95 ember rég leverte volna a fészket már onnan. Úgy voltam vele, ha nem szarik össze mindent akkor maradni fog.(gonolkodós) Ezt megérthette,mert a szobatiszta(hajlongós) és a fiókák is előbújtak már. A fölötte lévő klímakültérit még egy kicsit szoknia kell, de szerintem bírni fogja ha nem akar a macska áldozatává válni(röhögős)
A 36-os is folyt ha jól emlékszem, akkor a 30 assal mi lehet, lehet még alja sincs. 😃
Szalmakalap,mas fizet a napert nyaralaskor hogy jol leegjen. 😆
Adjak hatezret, hogy jobban aludj?
Tekerd visszább a potmétert amin a sebességmérő jelét próbálod meg beadni a műszerbe 😄
Na én meg ehhez képest a napon szereletem egész nap....beesett a jó idő megkergültek az emberek. Mindenkinek azonnal kell klima....remélem még kitart vagy három hétig pedig kibaszottul nem birom a meleget.
Ahhoz is. Az a te bajod, tartanod kellett volna, nem apád hobbijára hagyatkozni. Az meg hogy melyik ragadozó madár mit visz el a tanyákról elég sok ponton sántit. Egyrészt alig vannak tanyák, azokon se baromfit tartanak százával. Ezek a madarak legfeljebb csibe méretet visznek el nem tyukméretet, arra meg vigyázni ekllene mert a macska is elhordja, meg az összes többi négylábú. Másrészt ezek a madarak, állatok erősen megtizedelődtek az emberek jóvoltából az utóbbi mondjuk 40-50 évben. Az ember utálja a fecskét mert fészket rak a szinezett házára, ólakat meg nem épit mert állatot se tart. Nincs is fecske már szinte sehol. Gólya hasonlóképp, ha költ is az állomány nagyrészét kilöki a fészekből mert nem tudja felnevelni, etetni mert nincs vadászterülete. Harmadrészt nincs mit elhordaniuk az embertől mert szinte alig tart valaki állatot otthon, de tölem se meg ismerősöktöl se vitt még el madár apró jószágot. A vadászok nem piszkálják őket mert elég hasznos madarak, pockot egeret szedegetik rendesen. A hozzád hasonló tudatlanoknak velük baja akiket egyébként se zavar csak hallomásból felsejtenek valamit hogy ezek bizony károkozók, de tőled mondjuk semmit nem tzudnának elvinni, igy is ugy is éhen halsz a teszkós műanyag kaja nélkül 🙂
Ráadásul szép madarak.....
pocsecst látta valaki mostanság?
gps szerint ez üti a 100-at?(kérdőjeles) Tán a kollégák el vittek kirándulni kocsikísérőnek? Nem baxtak le minek nyúkálsz át a kormányon?(kérdőjeles)
Nem vagyunk egyformák, még a legdrágább sört is iszom majd benne és jó érzéssel.
az a víz még holnap 22 fokos sem lesz de azért jó csobbanást( meghajlós)
Vannak olyan emberek, hogy akkor érzik jól magukat ha valamit duplaáron sikerül megvenni(röhögős) Én soha nem érezném jól magamba egy olyan medencébe amit tudom, hogy feléért is megvehettem volna8gondolkodós) Most, hogy keresgettem neked az árukeresőn az alternatívákat épp elég megdöbbentő volt számomra(megdöbbent), hogy ugyan azt a medencét amit én 36-ért vettem, most 30-ért is meg lehetne venni(fülét bedugó) ma tuti szarul alszok(gondolkodós)
Ezt a jobban tudó hitetlenkedő tűzoltónak, mai, saját szerzemény.
Baszki,az durva.
Nálunk a kecske vigyáz a tyúkokra
A 🐐 fasza
mihez?, hogy a több mint állandó 100 létszám feletti baromfitól 20 év alatt nem kellett elmenem wc-re egyszer sem(fetrengős)
Itt ma 36 volt árnyékban