Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez kicsivel 9 dollar alatt volt,a garmin is?
ilyet adtak a garminhoz is
meg egy csomó egyéb kacatot
csak jönne már, aztán vesszen a férgese
Még.... ....majd a Magyarok Nyilai elviszi szeptemberben.... 😢
És még ott van pipi is. 😆
Hát itt is különböző igényű, érdeklődésű anyagi háttérrel rendelkező ember van.
Nem lehet mindent közös nevezőre hozni,pláne,hogy egyéb emberi ténezők is közrejátszanak.
A cicaharc kozben ideert az alu RAM tartokar is.A diktatórikus kinabol. 😆
Meg egy kormanylefogatoba tekerheto 1" golyo van a postanal.
Meg ket nadragszij,de azokat mar nem uszom meg afa es kezelesi koltseg nelkul.
Es marad a nemet ebay. 😆
Ez nem tudom, mé jött el 2x, úgy látszik fejleszteni kell az informatikai renccert 😁 vagy nekem, vagy az SM-nak 😁
Megint tévedésben vagy. Az nem titok, hogy egy magánorvosi praxis el tud tartani egy családot, főleg, ha egy saját számtech bolt és szerviz is van mellette... pont elég a jövedelem, hogy ne kelljen megszakadnunk, szóval ezt a részt ugorhatjuk.
Viszont nem mindenki abból él, hogy használt rongyot ad el még nyomorultabbaknak, hogy aztán a pénzből megszorult emberek lakását vásárolja fel bagóért - vannak, akik szeretik a munkájukat. Az asszony pl. ezért lett orvos, ezért tanult 20 évet, és esze ágában sincs feladni és htb-nek menni 😁
A nyaralást meg nem számoljuk, megyünk, amikor kedvünk tartja, és oda, ahova akarunk - tudod, így is lehet.
na akkor legyen ez a végszó(meghajlós) jó nyaralást nektek(fainat mutató)
Megint tévedésben vagy. Az nem titok, hogy egy magánorvosi praxis el tud tartani egy családot, főleg, ha egy saját számtech bolt és szerviz is van mellette... szóval ezt a részt ugorhatjuk.
Viszont nem mindenki abból él, hogy használt rongyot ad el még nyomorultabbaknak, hogy aztán a pénzből megszorult emberek lakását vásárolja fel bagóért - vannak, akik szeretik a munkájukat. Az asszony pl. ezért lett orvos, és esze ágában sincs feladni és htb-nek menni
ezt a régi-új dolgot sosem értettem
ha egy dolog a funkcióját ellátja akkor az jó
ha nem akkor lehet az 4000 éves is meg 3 perces is akkor is szar és tudomásul sem veszem a létezését
pl egy római kori 0,5 grammos aranypénz nekem semmivel se jelent többet mint egy tegnap készített 0,5 grammos másolat
szóval ha a polcon nézegetném egyik se okozna nagyobb örömet
de egy ezer éves templom romra se vagyok kíváncsi meg egy tegnap átadottra sem....
egy szép erdő vagy hegy sokkal érdekesebb számomra minden ósdi kacatnál
Ezert is kene minnel tobbet rabizni. 😆
Hát igen: azokat az épületeket még nem a Mészáros Lőrinc építette közbeszerzésben.... 😆
Hát nem egészen, római kori romokkal van tele hisz a birodalom egyik legkorábban elfoglalt része volt az, hogy vannak helyreállított épületek az nyilvánvaló, de akad bőven történelmi látnivaló. A horvátok már akiket annak neveznek most ahogy néztem a wikin a 600-as években odatelepült szlávok voltak így majd 300 évvel hamarabb voltak ott mint mi itt, de ez csak mellékszál. Ha pedig magyarkodunk akkor használjuk a magyar nevét az Abbáziát. 👴 🙆 🚩
én nem is leszek olyan helyen de látom az árakat(kezeit széttáró) én csak örülök ha nem kell egy levegőt szívnom a sok sznob köcsöggel(fetrengős) Semmi értelmét nem látom kifizetni a szállásért a pénzt, hogy helyembe legyen minden olyan ami nem érdekel meg nézegessem akik egyész évben arra kuporgatnak, hogy egy ilyen helyre menjenek nekem még csak szánalmas is(fetrengős) Én ugyan azt a pénzt elköltöm máshol, csak mi látunk is valamit egy szállodai wellnwsrészlegen kívül ami nekem mind egyforma(fetrengős) Próbáld inkább a feleségedet úgy kényeztetni, hogy nem hagyod dolgozni menni a következő 40 évben(pusztit küldő) én ezt teszem. Tudom számítana ha kiesne a feleséged bevétele feltételezem nagyobb a tiedénél(kezeit széttáró), de legfeljebb nem évente mennétek ilyen óriási nagynevű helyekre mint opátia legfeljebb 2 évente hidd el a nyugalmat jobban értékelné az asszony amit nem a rendelőben kellene eltölteni a jóvoltadból. Dehát hiú ábrán ez neki, hisz neked is azért van munkád, mert ő a körzeti. Ahhoz képest nem nagyon szúrod ki neki a szemét egy horvát nyaralással(fetrengős) Autót vettél neki vagy saját magának veszi(gondolkodós) ÁÁÁ ne válaszolj a kérdés költői (legyintős) Na megyek a maszterért átrugdosták a vizsgán(fetrengős)
Mondjuk nem ertem pipinek minek álkatkert,csak tükörbe kell neznie es megvan. 😆
Te egy különlegesen lusta jószág vagy! 😁
Hát 2000 éves építményt ott nem nagyon találsz 😁 a legtöbb "óváros" mű, utólag állították helyre. Horvátország amúgy kb. akkor alakult, mint mi, 900 körül.
Nekem a magyar múltja miatt szimpatikus, de nem erőszak a disznótor 😁
szerintem azok standard méretek kb. 3 cm-sek
a tengerhez nem értek, mert nem érdekel
pár éve egész család-rokonság ment de én inkább itthon heverésztem
télen esetleg elmennék nézelődni, de nyáron biztos nem
A többi településen az egész part teljes hosszában meg 2000 éves építmények, városrészek tömege található amiben a belvárosokban ma is laknak, megnéztük 1X Abbáziát és szép, de hasonló mintha itthon lennénk a tengert kivéve, én valahogy a távolabbi történelem építészetét csodálgatom amerre eljutok, Fiumét is végigjártuk (amennyire lehet 2 nap alatt) és elmerengtünk, hogy milyen jó lenne ha hazajárnánk a környékre akkor nyilván többet lennénk azon a szakaszon......vagy nem mert délebbre melegebb van és a víz is melegebb a látnivalók meg eléggé szubjektív, hogy ki mit szeret. 👻 👾 🚾
Nem tökmindegy. A horvát tengerhez mehetsz 500 helyre - de Opatija az, ahol 100+ éves épületeket, utcákat látsz, egy darabot a magyar történelemből. Ennyivel több annál a parti településnél, ahol olcsó apartmanban tömegelnek a magyarok, és isszák a parton a sört, meg zabálják a csevapot. Csak néhány ilyen - átlag parti falutól eltérő - hely van, pl. Pula, Fiume, Split, Dubrovnik így hirtelen, ahol nem csak azt lehet, hogy áztatod a tököd a vízben, hanem látsz is valamit...
Az hogy régen mi volt az sok esetben tökmindegy
Jó példa erre Nagyvárad
Az általad említett időben kulturális szempontból nagyon jelentős volt, Pest után a legfejlettebb szintű város volt Magyarországon
Az hogy kinek mi jön be nem mérhető pénzben, pl nekem minden ágy kényelmetlen, románoknál aludtam egy szer egy legalább 50 éves lepukkant ágyon ami valami lószőr vagy mi a szar matracos volt na az kitűnő volt
Itthon is a kókusz roston 2 centi a szivacs és az a kényelmes
A szállás helyen nekem az a személyzet a jó személyzet akit nem is látok, már azt utálom ha hozzám szólnak, ha még kérdezősködnek azt meg nagyon utálom, nem is megyek oda többet ahol ilyenekkel zaklatják az embert hogy érzem magam