Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,egész évben,más meg egy évig arra gyűjt hogy itt legyen egy hetet.
Tudom, te a Balatonnál nyaralsz 😁 (de kár, hogy nincs az a fetrengve röhögős)
Hát ez biztos... 😁 Néha próbálok bele cseppenteni némi kultúrát, de teljesen esélytelen 😂
A pipi igénytelen,ezt már elmondtam neki is párszor,sőt ő is tudja magáról,én viszont nem vagyok az.
Te költözz össze Pipivel - jól ki fogtok jönni 😂 Akkor hátha lentebb rak a HAB listáján 😂
A prosztó magyarral szerencsére nem sokat találkozunk - említettem, hogy ezért lakunk máshol? 😁 Egyébként pont leszarom, ki miért jár oda - elég, ha azt tudom, én miért.
Hiába magyarázod neki: Pipi nem arisztokrata, hanem csak egy kulák. 😆
Opatija?oda pont ugyanúgy a prosztó magyar jár.Magyarországhoz az egyik legközelebb eső tengerparti település.Az igényesebb délebbre megy,sokkal délebre.Az hogy mi volt az 1900-as években,inkább hagyjuk,2021 van.
"állatkert, kalandpark, meg strand amire szüksége van." ez tévedés. Nem arra van szüksége, az neked kell. Lényeg, hogy olcsó legyen a lángos 😂 Egy Opatija a magyar arisztokrácia bölcsője, 1900-as években a VILÁG legmenőbb üdülőhelye, ezt kéne megtanítanod a gyereknek, hogy ne olyan prosztó legyen, mint te, ha megnő. Tehát valójában erre lenne szüksége, nem csúzdaparkra... ☹️
B+ Pipi, akkor meg kellett érned 40 évet, hogy megtudd, miért fizetnek egyesek 35 rugót azért, amiért te 3500-at is sokallsz 😁
A kaja jobb, a szállás szebb, minden újabb, a személyzet figyelmesebb - de a legfontosabb: nincs a hely tele ilyen igénytelen paraszttal, mint te. Hasitasis, rosszul öltözött, neveletlen qrva kölökkel, két pofára zabál az étteremben (mer' svédasztal ugye) és úgy összességében egy igénytelen jószág. Az ember a hétköznapokban sajna sok ilyennel találkozik - hát van, aki fizet érte, hogy mikor kikapcsolódik, legalább akkor ne lássa ezt a fajtát 😬 Az ár jól megrostálja a helyet: még ha a tapló ki is tudná fizetni (mint pl. te) akkor is előbb vágná le a kezét, mintsem hogy kidobjon ennyit 😁 - és hidd el, nekünk ettől jobb 😁
150/nap? arról mit tudsz te, még képen se láttál olyat... 😂 ne osszad már az észt, mi mennyi 😂
Itthon tuzoktoknak vótmá ilyen? 😆

http://youtu.be/q7UgeO_ttVw
5 centire emlekszem,de tobb fajta van,ilyen elkurast muanyag parketta szegellyel raknek helyre,persze miutan kiekelnem a labazatot,mer igy nagyon csale.
a pb palack szar mert csak fejjel lefelé működne
amúgy egy vödör meleg vízzel át lehet nyomatni a pb palack tartalmát, persze nem a mostani 40 fokban
ha ilyenre vetemedsz legalább egy éjszakát állísd fejre és egy picit engedj ki belőle, kurva sok retek van a palacokba
nekem annoi egy láncon lógott fejjel lefelé a garázsban, aztán egy locsolókannával melegítve lazán átment az első palack, a második már sokkal lassabban ment át ehhez nem volt elég a kanna víz
de volt aki villany rezsón melegítette a palackot, régen a rallyin belebasztuk a tűzbe pár percig és úgy nyomattuk át
úgy futott aki látta az akciót mint akit üldöznek
gondoltam már rá, igaz elég kicsik a targoncagáz-palackok és min 2tőt kellene venni, meg azt se minden kúton tudnám cserélni. sima pb palackom meg van vagy tíz, csak azzal meg lehet nem kapnék rá emelőgép vizsgát, ezért agyaltam a szivattyún
kb 6 centit kellene áthidalni, ekkora vízzáró is van?
debrecenben volt a campus fesztivál, aztán el kellett menni
csak kicsit későn tudtuk meg, és debrecenben egy kiadó hely se volt
legközelebb hajdúszoboszló volt de ott is kb 10 hely ha volt
A padlo kurvara nibcs vizszintben.Es lehet azasztalos kissebbre vette,egy ternetes vizzaroval mentheto a helyzet.
holnap rákérdezek

amúgy nem lenne egyszerűbb átalakítani palackosra? igaz drágább de nem kell annyit szarozni vele
Ez 36-37 évvel ezelőtt is hasonló volt: KÉT hét Bulgária saját kocsikkal leautózva, egész jó kempingben kevesebbe fájt a tengerparton, mint EGY hét Balaton, hasonló színvonalon. Utálom is a Balcsit rendesen.
szoboszló amúgy is egy rakás szar, sose értettem , minek jönnek ide, mert látnivaló nincs, a strand dugig van ,mint a heringesdoboz, mindenhol gecinagy drágaság
1hét horvátország olcsóbb mint egy hét a balatonparton.
Elő kell venni a csomagolás aljából a műanyag lábakat a szekrényeknek akkor pont fel fog érni a munkalap a burkolásig(kezeit széttáró)
mi is voltunk szoboszlón a silver hotelben ben de meg mondom őszintén nem vonzanak ezek a helyek. A svédasztal mondjuk kifogástalan volt az tuti(meghajlós) talán ez az egy ami megérte Az, hogy wellnes egyszerűen nem a világom. Jártam olyan helyen ahol egyszerre 15 féle szauna van meg a jó isten nyalka fasza is nem vonzanak ezek a dolgok és kész. ha a gyerek nem lenne strandolós ott se lettem volna már kb. 12 éves korom óta mert abszolút nem érdekel mint ahogy a tenger sem különösebben. El kell különíteni a szálláshelyeket de hát mamlasznak sajnos nem túl sok esze van ehhez sem ami mondjuk nekem nem különösebben fáj ha valaki hülye az legyen már a saját baja(fetrengős) Vannak a drága szálláshelyek azok azért kerülnek annyiba mert szolgáltatás nyújtanak. Nekem nincs szükségem ilyesmire mert ezek a helyben marasztalós szállodák(kezeit széttáró) kifizet az ember egy rakás pénzt egy napra ,kap érte teljes ellátást a welnes rész ingyen használata bóling pálya ilyen-olyan masszás, zabállás stb. Ki sem kell és ki sem nagyon teszi az ember a lábát a szálloda területéről amíg ott van mert oda fizetett ki minden szolgáltatást a napi árban(kezeit széttáró) Ha én elmegyek valahová nekem csak annyi kell, hogy meg tudjunk fürdeni és estére a fejünket le tudjuk hajtani. Reggel 8-kor indulás érkezés vissza a szállásra este 8-9-120 órakkor,hogy sikerül végezni az utolsó programmal vacsorával. Tehát ha van is tv nincs bekapcsolva se wifi is feleslegesen van nem tudjuk mire használni alvás közben(kezeit széttáró) Mert fogjuk magunkat elmegyünk kisvonatozni, ha olyan helyen vagyunk libegőzni, hegyet mászni bobozni, megnézünk egy vadasparkot, egy valamilyen aqvaparkot közben éttermezünk, esetleg várat megnézünk, kilátót azt ha van a környéken mindég nagyon szeretem. Aztán egy olyan szállás ahol fekvőhelyen wc-zési, fürdőzési lehetőségen kívűl nem nyújt mást értelemszerűen nem is fog naponta 70 ezer ft-ba kerülni. Wellnesesni napi 70 ezer forintért meg egy alsó középkategóriás 3-4 csillagig, ettől még egy szar tiszafüredi balneumba is többet kérnek. Aki igazán wellneszezni akar és gavallérnak is akar látszani az ott kezdi, hogy 150 ezer/nap alább nem adja(kezeit széttáró)
csak ócskákat találtam jófogáson most ötven-hetvenért, mennyi lehet egy új?
a mult héten vettem egy gázos targoncát, aztán nézem, h vmi ótógáz tartály van rajta, azt kellene tölteni, h ne vigyem el mindig lpg-kútra tankolni.
Hát kecskemétre minek vinném megy az magától is ha valamelyik lakásban albérlőváltás van(fetrengős) Én örülök neki, hogy 1 év alatt sikerült összespórolnod csak szállásra 420 ezer forintot(meghajlós) Biztos azért nem is sikerült véka alá rejtened, hogy te milyen gavallér vagy mert tudod, hogy most geci irigyek vagyunk ám rád(meghajlós) A blődi 3000 ft-ot nem tudott fél év alatt kifizetni a kovid tesztre, zotya a kieső forgalmán kesereg ami hozott neki nagy mínuszt én meg alapvetően is egy csóró igénytelen állat voltam.(kezeit széttáró) opátiában voltam már szép hely de különösebben nem érint meg pláne egy 6 éves gyerekkel. Neki még állatkert, kalandpark, meg strand amire szüksége van. Nagyon örülünk mindannyian, hogy ilyen gazdag ember is van a körünkben aki el tudja vinni a feleségét ilyen pazar nagynevű helyekre is(meghajlós) nekem spec most jó lesz nyíregyháza is már rég voltam a gyerek még egyáltalán nem aztán ha nem indul be nagyon a vírusbuli év végéig szeretnék 2-3 ilyen kalandot a gyereknek olyan helyen ahol még nem jártunk(meghajlós)