Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Füstjelek?
Galambposta?
Királyi futar a karmelitából?
Még az is lehet. Küldenek egy (bemutatós)-t
Vagy itt az üzenőfalon..... 😂
Talán e-mailben?
Na csá kitöltöttem feltöltöttem a doksit mindent benne van a rendszerbe. Most akkor mi van? Azt írja,hogy hamarosan tájékoztatást adnak,hogy mikor lehet benyújtani. ez most úgy érti, hogy 08.09-én vagy van valami alternatív időpont??? mostanában(óranézegetős) Meg hol fognak ezek értesíteni?(kérdőjeles)
Amugy meg balek, F2-vel kéne tanácskoznia, ő mindent ingyé kap 😄
Ezt is? Nem létezik.....
Szerintem direkt csinálja,teteti.
Azt az egy agysejtet is kiölné ami.kiviszi a budira.....
Remélem az autót is az veheti át aki feltölti helyetted ezt a tök egyszerű anyagot.......hihetetlen, hogy tele vagy pénzzel, de kell az ingyenmillió, viszont elintézni se tudod annyira együgyű vagy 😁
A fejlövés segítség lehet?
"Cseréljen felhasználót, majd nyomjon entert!"
na ezzel megvagyok pdfbe feltöltöttem már csak aZT NEM TUDOM,HOGY HOGYAN TOVÁBB(KARJAIT SZÉTTÁRÓ)
Hogy te milyen életképtelen vagy.Még szerencse hogy az őseid már kikaparták neked a gesztenyét különben már rég éhen haltál volna.
Ja, meg a pályázatba nem.kéne emotikumokat zárójelezni mert azt nem fogja tudni lekezelni a rendszer 😀 lehet azok miatt lett túl nagy méretű 😃
Hova, minek? Már rég bezárult nem gondolod hogy a fogyatékosokra külön várnak? 😃 majd augusztusig ráér ez a project 😄 mondjuk akkor se fog sikerülni. Bár nem is értem ezt a kinlódást, bemegy kifizeti hazahozza.......alapjábanvéve a rászorulóknak van kitalálva.
Bal oldalon válaszd az elsőt vagy a harmadikat. Amelyik kisebb méretű fájlt ad, azt töltsd fel.
valamit találtam(gondolkodós)
A tif-et felejtsd el. Szkenneld újra, jpg-ben, vagy pdf-ben.
belementem valami péjnbe azt rosszabb lett a helyzet már csak ekkorába nyitja meg a többit is(Mérges)
Küldd el bogyónakegy mozdulattal átméretezi.....vagy szólj a szomszédasszonynak 😀
hát minn? feltallózott valamit
Akkor paint, a kép átméretezése, majd mentés.
Ebben a két képet (eleje-hátulja) is egymás mellé tudod tenni.
mi a faxom az a tif(kérdőjeles)