Mondjuk a Rönós kereskedő mondta hogy egy autót 5 embernek is eladtak, mert tudják hogy úgy sem nyerhet mindenki.
Nekem még így sem jutott a készletből, pedig korán kezdtem.
Ezért nekem intéztek új gyártást, de csak akkor küldik el a berendelőt a gyárnak, ha viszem a támogatói okiratot.
nekem igazából teljesen mindegy is volna, valszeg ha megnyerem valamikor a pályázatot én át is utalom a teljes vételárat (kezeit széttáró) Tök mindegy,hogy hol nem kezdek vele semmit(kezeit széttáró)
Akkor teljesen máshogy ment még a pályáztatás.
Akkor a kisebb keret is elég volt majdnem egész évre. Aki pályázott meg is kapta.
Tavaly ez már látható volt hogy nem fog menni, mert sokkal több villanyautót akarnak venni mint amennyit támogatni tudnak, így külön kellett pályázni a vevőnek az IFKA honlapján. Ez kevesebb mint 24 óra alatt el is fogyott.
Idén ezért már szétszedték 3 részletbe, és már csak foglalózott autós szerződéssel lehet pályázni.
Mondanom sem kell hogy ha a rendszer bírta volna kb. 10perc alatt merült volna ki a keret. Így azért hogy anyám nevét másfél óra alatt sikerült beírni, kicsit tovább tartott.
Viszont nekem annak ellenére hogy beküldésnél ledobta a gépszíjat, és azóta sem tudok bejelentkezni, jött az e-mail hogy befogadták, 😁 úgyhogy titta bódogtág és szeretet 😍
Pipi meg majd a következő fordulóban.
Bogyó jó szurkolt nekem, viszem is a Teslámon ha lesz valaha 😆
akkor mindenki f asztrát venne. Egyrész rohadtul felszaladna az f asztra ára másrészt amikor már mindenkinek az van akkor azt kezdenék külön adóztatni(fetrengős) Úgy, hogy hagyjuk most ezt úgy ahogy van(nevetős)
Klijóban csak hibrid van (140 lovas), de arra nincs támogatás, és nem is lesz. Ne, meg nem is 4 milláért adják.
Viszont az egy tök jó autó, kényelmes, biztonságos és - fidesz-színben - nagyon szép! 😂
alapvetően praktikus csak kellene legalább 3 ülés akkor szóba jöhetne az ára jó(meghajlós)
Én kicsit abban bízok, hogy jövőre már kijön a klíó 4 millerért támogatással 50-es akupakkal akkor tuti olyat veszek de csak azért,hogy bosszantsalak(fetrengős)
Egyébként várható több gyártótól is olcsóbb kategória szerintem de majd kiderül(kezeit széttáró)
volt ilyen érzésem, hogy nem direktbe szántad ennyire még te sem lehetsz tuskó(fetrengős) Nézd nem vagyunk egyformák. Ha kevés melóval adnak nekem 2,5 millát elfogadom. Én nem vagyok olyan nagystílű, hogy ezt elutasítsam. Speci itt semmi lehetetlen feltételnek nem kell megfelelni(kezeit széttáró) Egy honlapot ki kell tölteni az adatokkal, meg fel kell tölteni a személyes okiratok szkennelt képét és az autó megrendelőjét. meg 3 éven keresztül minden évben 1-szer amikor úgy is vinni kell átvizsgálásra az autót, regisztrálják, hogy a pályázó nevén van az autó és rögzitik a megtett km-ert. Kb. Ennyi. A napelemes bonyolultabb, ott már egy bőröndnyi papírt kitöltöttem, még nem töltöttem fel várom a szomszédét milyen hibával küldik vissza, mert egyszer van javítási lehetőség utána ugrott a másfél milla(kezeit széttáró) Én azt mondom, hogy a tehetős ismerősödnek teljesen igaza van. Miért hagyná veszni azt a pénzt amit adnak? Hidd el fizet ő is be oda eleget mint ahogy én is, vagy gondolom te is. Van erre egy mondás is "ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el"
Lássuk be ezek a pályázati pénzek nem a mélyszegénységben élők gondjait hivatottak megoldani. Ha így lenne az autó eleve kiesne aki mélyszegény az nem autókázik úgy sem. (kezeit széttáró) Az otthonfelújítási családtámogatás sem a legszegényebb réteg jobbítására van kitalálva(kezeit széttáró) ahhoz,hogy te az államtól kapjál ingyen 3 millát először le kell tenni 6-ot(kezeit széttáró)
Tőlem tavaly 10%-ot kértek megrendeléskor (400 ezret), pedig az legyártott, pesti kereskedés udvarán rohadó autó volt, nem azután kellett legyártani, extra igényekkel.
az a baj, hogy bakszahatom(kezeit széttáró) Az autó vásárlása és a támogatás odaítélése között elég nagy a különbség ezt elmagyarázta a rönós faszi. Tavaly is úgy volt,hogy megigényelték és megnyerték egy csomóan a támogatást aztán amikor menni kellett volna a kasszához, addigra 80%-a eltűnt a pályázati nyerteseknek(kezeit széttáró) Én meg hiába állok a sorban a pályázat ugyanúgy elfogy ha valaki megnyeri és nem vesz rajta lófaxt sem(kezeit széttáró) Talán most lesz az, hogy a 3-ik körben októberben a pályázati 1 mrd fölé jön még az a pénz ami az első körben nem fogyott el.(kezeit széttáró) Na most itt az a kérdés (mert addigra kiderül ki az aki fel is használta a megnyert pénzt és ki az aki nem), hogy a visszamaradt pénzekért újból lehet-e pályázni, vagy az úszott már erre az évre(kérdőjeles)
Ha úszott az a lové akkor megint csak ugyanannyi az esélyem mint most. Mondta a rönós faszi, idén Ők is annyit változtatnak a hozzáálásukon, ha jövök a nyertes pályázatot lobogtatva, azonnal le is kell tenni egy 3 kilát,hogy komoly a megrendelés szándéka. Csak utána kezdenek hozzá a gyártás rendelés leadásához amint a nyertes pályázat és az én 3 kilám náluk van. ez teljesen érthető(hajolongós)
Úgy már én is jártam ahogy te. Mi egyszer nyári fórumos bulin beszéltük meg, hogy kora ősszel jóidőben kimegyünk a family parkba(családosok) a labancoikhoz 3 napos kirándulással. Mire eljött az időpont szépen mindenki elpárolgott. Az egyik temetésre ment a másik a ház tetejét csinálta a harmadik pont eladta az autóját(kezeit széttáró) Mondom nem gond autó van szarásig adok egyet le is visszük pestre a csomagokat úgy is viszem a hajesszal ha kell mindenkiét azt a 3 gyerekkel meg elfértek a személybe csomagok nélkül(kezeit széttáró) De hát idegen autót meg nem vezetnek(kezeit széttáró) mondom kaszkós(kezeit széttáró) akkor sem(szemeit körbeforgató) akkor nem azt leszarom én már a fiamnak ígértem. 20-22 emberből mi mentünk 3-an. és így is jó volt(meghajlós)
én minden pályázóra kivetnék 500 ezer adót attól függetlenül hogy nyert-e vagy sem 😀
a következő adónem meg a mapekem adó 15ezer/nm/hó amit előre 20 évre ráterhelnék minden napelemes házra
az f astra tulajok meg kapnának havi 20 ezer támogatást, akinek kombi van az a dupláját kapná
Valószínűleg ugyanilyen túljelentkezés lesz mert arra az 1200-1400 pályázatra már most ki volt a jelentkező(gondolkodós) Addig megpróbálom valami más formátumba ezeket a rohadt képeket elmenteni nem tudom mi volt vele a baj egyszerűen csak nem fogadta be a szkenneltet(kezeit széttáró)
nem bánkódom annyira az asszony városi paripája lenne, van mivel járnia nem is rossz autó. Valamikor majd csak összejön ez a pályázat. 20-ik etapnál már egész jó kezdő leszek pályázat beadásban(fetrengős)
Aztán meg fel van háborodva ,ha neki kell az anyját megbaszni...nohááát 🙀