Nem, nyilván nem neked szólt külön, inkább ennek a "magyar" mentalitásnak... ha ingyen van, akkor álljunk érte sorba, akkor is, ha nem kell, vagy nem vagyunk rászorulva...
Tudod, én úgy vagyok ezzel, hogy amit ki tudok fizetni, azt nem kérem ingyen - és örülök, így tudok létezni. Soha, semmilyen támogatást nem kértem, nem is kaptam, anno még szocpolt se, meg az ilyen őrjöngésekbe se szállok bele, mint ez a villany dákó. Nekem ér annyit, hogy ne szopassanak... kuncsorogjak, feleljek meg a lehetetlen feltételeknek, nyomuljak, és közben aggódjak, bejön-e? Nem, ezt nem nekem találták ki...
Ismerek embert, akinek 2x akkora vagyona van, mint kettőnknek együtt, mégis ott van minden ilyen pályázaton. Múltkor, nagy borozós politizáláskor társaságban (miközben szidta a renccert) kérdeztem is tőle, hogy "oszt' te mivel vagy különb Lőrincnél?" - azóta kevesebbet beszélünk ilyen témákról 😁
7,3 tokkal vonóval nyilván nem (kezeit széttáró)
De azt próbáld megérteni erre egyszerűen fizikálisan nem lehet elég ember. Tiszta sor, hogy az Ő érdekük is, hogy neked sikerüljön a pályázat és kifizesd a megrendelt szarodat. de múlt hét kedden 500 sprin meg 100 zoé volt rendelve a dácsia -rönó csoportnál. Ez a szám simán duplázódott szerintem most szombat délig. Ha nem lenne benne az olcsó spring akkor az összes márka autóját sem érte volna el a 3 mrd-s qvótát. Az erre az évre szánt qvótát csak a spring közel kimerítette a pályázat első fázisának 1 órájában.
Én nem tudom hány dácsia-rönó kereskedés van az országban gondolom megyeszékhelyenként tuti van egy akkor is tokkal vonóval pestel együtt sem lehet több mint 30 db. Most szerinted 30 dácsiakerskedésnek kellett volna tudni kb. 1000-1200 pályázatot megírni ma reggel 08:01 perctől mondjuk max 9 óráig(óranézegetős) ez képtelenség(kezeit széttáró) Valószínűleg egy bmw vagy teszla szalonban akadhatott volna erre lehetőség, amikor az összes megrendelésük lehetett ebből a pályázatból kifolyólag kb. 50 db, 50 szalonra(kezeit széttáró)
Mondjuk nem temetnen hirtelen,ezis olyan mint a motoros tura januarban,mibdenki jon,amikor meg indulni kell 3 an maradtok a 15 bol mert a tobbinek tuti halaszthatalan dolga akad akkor. 😂
Szoval mire ki kell adni a 4 milliot a fele visszamondja.
egyenlőre nem egyszerűen nem tudtam feltölteni a doksikat(kezeit széttáró) A szalonba a csávó küldött egy körlevelet, hogy csak szkennelt dokumentumokat fogadnak el. Hát én felszkenneltem a gépre még a múlt héten aztán nem fogadta el a rendszer(kezeit széttáró) Aztán még próbálkoztam telefonos fotókkal de addigra kihajított a rendszer aztán nem tudtam elérni azokat a felületeket ahová fel lehetne a képeket tölteni(kezeit széttáró) augusztus 14 be még indullhatok, meg októberbe azt az idei 3 mrd elhussant(kezeit széttáró) akkor már csak a jövő év következik(kezeit széttáró) szerintem ez lesz már minden évben tolni fogják ezeket a támogatásokat pláne,hogy szerintem ez úniós qvóta(kezeit széttáró) Valamikor majd csak sikerül, minden esetre most el vagyok egy kicsit kenődve(szemeit körbeforgató)
Azt te csak hiszed 😂 csak a wallisnál külön csapat töltögette ezeket anno…
Eladni meg nem adtak el, max érdeklődtek iránta… az van eladva, amit ki is fizettek. Gondolom te sem veszed most meg 6m-ért 😂
Tudod én már rég túlléptem ezen ki mit szól, senkire nem vagyok rászorulva, és továbbléptem azokon az embereken is akiről talán még azt hittem a barátaim de csak érdekek fűzték őket hozzám.
látod ez a mondás sem igaz mindig (kezeit széttáró) még most is remegek az idegtől baromira felhúztam magam bár igen erős érzetem volt, hogy ez nem fog sikerülni. Van idén még 2 etap de nem vagyok derülátó mert ez a szám nem fogyni fog hanem nőni. Valahogy megpróbálok jobban felkészülni de szerintem itt a vak szerencse dönt...
Oszd már meg, hogy sikerült e vagy nem a pályázat lacám(puszit küldő) Azt egyébként miért nem írja ki, ha megtelt a jelentkezés? Vagy simán csak annyi, hogy nem enged tovább a zöld gombok híján? Elérni nyilván telefonon nem tudom Őket péntek délután még lazán felvették(kezeit széttáró)
mert bmw-ből megrendeltek 20 szalonba 3 db-ot dácsiából múlt kedden reggel mikor ott voltam 500-nál jártak(kezeit széttáró) Szombat délelőttig ez a szám simán duplázódhatott tehát nem gondolnám, hogy lenne erre kapacitás 15-20 szalonba 1000 embernek 1 időben a szarját töltögetni(szerintem)
Tudod, én úgy vagyok ezzel, hogy amit ki tudok fizetni, azt nem kérem ingyen - és örülök, így tudok létezni. Soha, semmilyen támogatást nem kértem, nem is kaptam, anno még szocpolt se, meg az ilyen őrjöngésekbe se szállok bele, mint ez a villany dákó. Nekem ér annyit, hogy ne szopassanak... kuncsorogjak, feleljek meg a lehetetlen feltételeknek, nyomuljak, és közben aggódjak, bejön-e? Nem, ezt nem nekem találták ki...
Ismerek embert, akinek 2x akkora vagyona van, mint kettőnknek együtt, mégis ott van minden ilyen pályázaton. Múltkor, nagy borozós politizáláskor társaságban (miközben szidta a renccert) kérdeztem is tőle, hogy "oszt' te mivel vagy különb Lőrincnél?" - azóta kevesebbet beszélünk ilyen témákról 😁