Fasza vót. Ma szlovénia hónap italy....viszont a labancok legalább ingyé adnak antigén tesztet ha visszafelé kéne a határon, de állitólag nem kell ha délre nem mész le.... de ha má ingyé van akó simán......ja, mer amugy a szputnyik szart se ér, akik azzal vannak ugyanúgy regisztrálják........de lazák nagyon
A nincs jobbal is meg a jelenlegi helyzettel is el vagyok egyetértek, csak bogyót ugyse tudja senki meggyőzni, tehát hiábavaló 😄
Az is erdekes hogy nagy diktatornak irjak le, meg haborut akar.
Persze, a ruszkik fegyverkezesre 48 milliardot koltenek, az usakok csak magukra 750 et.
Az usakok az utobbi husz evben egy halom haborut kezdtek el, obama a 8 eve alatt 7 nap nem bombazott valakit a vilagon, persze o kapta a nobel beke dijat. 😂
Nagy az agymosas.
Jut derult mikor mondtak neki hogy az uj hiperszonikus raketaik sertik az egyezmenyt vagy mit.
Ja, a ballisztikus raketa egyezmenyt nem serti, mert nem ballisztikus.
Azt meglepodtek mikor a feketetengerrol kilott cucc siman kivitte meterre a szir celpontot.
na miről maradtam ki világpolitika(fetrengős) az is az én pályám(fetrengős)
Nos szóval az a helyzet amerikának annyi pénze van amennyit kína ad neki kölcsön(fetrengős) ezzel finoman céloztam arra ki is az igazi nagyhatalom a többi csak legfeljebb egy fölös kolonc vagy nevezhetnénk kerekítési hibának is(fetrengős)
Mondjuk ezt a deklaraltan atmenetit sehol se latom.
Csak azt hogy minden dontesi pozicioba ami szamit DK politikus ul.
a tobbi üveggyöngyökkel megvett bohoc marginalis szerepet kap.
van házad, motorod, új kocsid, kurva kényelmes munkád, tudsz enni inni, még herdálni is tudsz: viszonylag drága fotocuccokkal még drágább kocsival( jó minőségben) teljesen hiábavaló fotókat csinálni
bármikor tudod szidni a jelenlegi rendszer vezetőit
stbstb
ettől európaibb mi kellene még?
Nekem jo a mostani, felfogod?
Te szeretned a 10 elotti gedva sleppet visszahozni.
A vicc az hogy nincs hozza kedvem, keserves lenne de ujra tulelnem ferit, viszont neked amilyen kis tartalekokkal elsz egy feri fele tisztogatas-recesszio miatt ugy reszelnek mint a huzat.
De legalabb az o1g vel a szadon fogsz munka es nyugdij nelkul ehendogleni mikor a most megvett renyo bagoert eladasa utan maradt penz elfogy. 😂
Csak a karacsony sajtotajekoztatot nezed ahol ferinek csak krakognia kellett es a bohoc bekussolt.
Es ugy gondolod nem feri fog hatalmon lenni mig bele nem doglik?
Vagyis mi bele nem doglunk.
Nem ezen a vilagon elsz.
Megint hulye fasz vagy.
Az EU sosem tomte vitya zsebet, az eu ide csorgatott kis alamizsnaja csak egy vigaszdij a piacaink megnyitas utani csodert, es azokat is csak olyanra lehetett kolteni ami nem novelte a versenykepessegunket.
Az EU egy gazdasagi kozosseg az egyenlok egy a meg egyenlobbek kozott, amiben a keleteuropa az alarendelt csicska.
Csak valtozott es mar nem annyira akar csicska lenni.
Ha azt gondolod nincs eu korrupcio megin hulye vagy.
A nagy multik mind ezt csinaljak, csak atneveztek lobbi tevekenysegnek.
Azonkivul ha lebecsulod a kinai gazdasagi folenyt es az orosz nyersanyag kincset megi t hulye vagy.
Az EU egyikben se tud versenyre kelni mar nagyon regota. Miert is kene oket piszkalni?
3 vilaghatalom van.
USA mogotte kina es joval mogotte oroszorszag, az eu a fasorban sincs.
Az usakok biden es a balosok miatt szerintem az evtized vegere vagy polgarhaboruban szedi szet magat vagy kinaval csinal egy haborut, a ruszkiknak meg egesz szep atom arzenalja van.
Az EU nak meg normalis konvencionalis hadserege sincs.
A nyomorult migriket is csak ugy tudjak msgallitanihogy fizetnek a torokoknek ey a libiaiaknak.
A nincs jobbal is meg a jelenlegi helyzettel is el vagyok egyetértek, csak bogyót ugyse tudja senki meggyőzni, tehát hiábavaló 😄