Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A komcsiktól ne tartsál, azok nem érthatnak neked.
Félned csak tőlünk, libsiktől kell... 😁
Druszám megmérgezed, megkeseríted a saját életed ezzel a folyamatos politizálással. Tényleg nagyon sajnállak. 😢
Jo,tudom kimosdatott komnunista vagy. 😂
A fuhrer fasiszta.
O1G inkabb generalisszimusz.
Es annyival jobb mint feri akit allandoan felszopsz a 4 eve meg altalad is fasisztazott ballikkal egyutt,hogy az mar epikus.
A letezo legszarabb valasztas az osszefosas,akkor mar inkabb az ideologiai tesod a thürmer. 😂
A kommunista az a Führered.
Tisztazzuk.Bogyo egy sotet,kommunista ven fasz.Pont. 😂
- A 22 dollár az nagyon nem tizenezres volt. Nem is az ilyen filléres kacatok ára volt a vonzó, hanem az "ingyen posta". Meg az, hogy egyáltalán volt: próbálj meg ilyesmit hazai, számlás boltban venni. Egyszerűen nincs.

- Én - távmunkásként - egy fix havi béres dolgozó vagyok (mintha a pesti irodában rajzolgatnék), annak minden előnyével és hátrányával is. Ha nincs meló, akkor is kapom ugyanazt - a nem túl magas - fizetésemet. Ha van meló, akkor meg "meg lehet szakadni" ugyanazért a pénzért, de sajnos a járvány kezdete óta inkább a túl kevés meló a jellemző. Ez nem jelent túl jót a jövőre nézve.
aki 100 milláért épít meg egy 500 millás fasztudja mit az is törvény szerint építi, szépen számlával ahogy kell, mi a különbség?
a céged is eladja 1.5 milláért azt amit te (időarányosan) 87590 forinttért terveztél, törvény ezt is megengedi, hivatalos stb, mégis sírdogálsz hogy kevés a fizetésed
ahelyett hogy 5-800ért megterveznéd ugyanannak a cégnek mint ev
de azért sejthetted hogy amikor egy 30 forintos donald rágón is adó van a te tizenezres alis cuccodon meg nincs hogy evvel nem építed a magyar államot
Az politika, a gazdaság meg kapitalista.
Egypártrendszer, diktatúra, a demokrácia teljes elnyomása.
Lopott a nénikéd! Eddig az Ali-ról teljesen törvényszerűen lehetett kis értékű (<22$) értékű kacatokat rendelni, nem? A te félfasiszta kormányod törvénye szerint is, amit pedig ők maguk alkottak.
Már az sem kommunista, kapitalistább, mint Magyarország.
Ha valaki a korábbi tettével ellenkezőt kénytelen tenni, egy korábbi következtetésével ellenkezőt ismer fel, ha a korábbi meggyőződésével szemben csalhatatlan megállapításokat KÉNYTELEN tenni, ez frusztrációt okoz.
Az emberek jó része képtelen beismerni a saját hibáját. Ez lehet a nyilvánosság előtti elhallgatás, ez lehet kétféle, a tagadás (ha rákérdeznek), és lehet a elsunnyogás, valamint másodsorban lehet az, ha önmagunk előtt is hazudunk a korábbiakról.
Ez persze feszültséget, frusztrációt okoz. Ez az egyikben csak szégyent kelt, a másikban meg agressziót. És ezt is lehet boncolgatni tovább...
Valaki soha nem fogja beismerni, hogy korábban helytelen volt a világképe, és ez mondjuk rossz politikai vonulat mellé állt.
Egy speciális vallás értelmezés szerint a "pokol" nem más, mint a halálunk pillanatában (az idők végezetéig?) az összes bűnünket újra éljük, de úgy, hogy a helyes és igaz szemlélettel leszünk megáldva.
Tehát az adócsalást nem úgy fogjuk majd fel, hogy "annak úgy is sok van", meg "kicsit visszaveszek ami az enyém", meg én vagyok a modern Robin Hood... A megcsalás, a sebességtúllépés, az Ali-s vásárlás, a másik hülyézése, rendszámtábla felhajtogatás, részegség, pajzán gondolatok.
épp akartam írni hogy bőven lopott ez a bogyó gyerek is, kilopta a nép zsebéből az áfát, a kereskedő zsebéből az extra profitot, meg ami innen jött volna adót ugyancsak a nép zsebéből
szóval a bal&libsi szívű bogyónk se különb mint bármelyikünk
csak annyit lop amennyit tud
csak ugye ő sem látja a fától az erdőt
Komoly, hogy komoly. 😄
Nagyon helyes....bár amig semmit nem fizettél, sima vám és adócsaló voltál 😀
Most hogy nem viktor, hanem az eu betart akkor o1g 🙃
Attolmeg kinai.
Háromévgaranciával.
Meraznemkinai. 😂
Innentől kezdve csak a Lidlből.
Persze, persze, aztan meg rarepulsz a kacatokra mint gyöngytyuk a takonyra. 😂
Már én sem: megjött a polárszűrő is a fedézeti kamerához, innentől befejeztem az alis vásárlásokat. Nem vagyok hajlandó még vámmal és Áfával is tömni a Viktor zsebét.
Sziasztok!
Ma a citás leömlésnél volt egy baleset a Váci úton.Egyik rendező elé valószínű kihajtott egy kolléga,már csak a csúszást láttam.. Megálltunk többen is vagyis szinte mindenki,de az egyik rendező ordibált hogy haladjunk tovább..Ezt is tettük😒Tud valaki infót a rendező állapotáról?Azért az eléggé dúrva volt, hogy meg sem mozdult, motor rajta..remélem csak elájult..Köszi ha tud valaki infót!
Olaszbol baszki, olaszbol, kinabol te hozatsz minden szart. 😂
https://www.ebay.com/itm/13368...
A szputnyikot olvastam hogy nem szeretik, de a kinai johet doszt, hiaba rinyal bogyo. 😂
De legalább a kommunistázás betalált, ezen elrágódtok egy darabig 😀 nekem meg van még kétsöröm.....ha minden igaz....