Ez deklaráltan egy "átmeneti" kormány lesz, amelynek egyetlen célja a rezsim megbuktatása, és az ellopott vagyon legalább egy kis részének visszaszerzése a köz javára, de lagalábbis a további "magánosítás" beszüntetése.
Jobb- és baloldal nem fér meg együtt a végtelenségig, tehát majd az utána következő (akár előrehozott) választáson lehet "szívünk szerint" szavazni.
Abban egyetértek veled, hogy én sem Ferit szeretném a kormány élén látni, és nem is a becses nejét. De ha csak ő lesz képes arra, hogy elsöpörje a mostani mocskot, akkor rá KELL szavazni. Ha Jakab, akkor ő rá. Ha KariGeri, akkor meg neki kell adni a szavazatokat.
Ja, és nem "nemzeti radikális" kell, hanem Európa-párti.
Ja es en vegigeltem a lejtmenetet, nem 2008 hanem 2005—2006 tol.
Szoval feritol nem kene varni semmit.
Eloszor fater hatasara miep volt a valasztott, de kigolyozta a jobbik, igy maradtak azok.
De bazdmeg, a jákob a Gy. Nemet, meg a varju mogott vigyorog, hanyok.
A mihazank nem eleg eros, a nemzetiradikalis sosem lesz 20-25%nal felljebb. Az nemeleg.
Mas meg nincs alternativa.
túlárazás
asszony akar ilyen 4 karú leszúrható szárítót
a bolti 7-10 ezresek nevetségesek, mondom neki megcsinálom savállóból
hát baszki kb 50 ezer lenne csak az alapanyag másfél méteres karokkal
Aha: tehát nekünk szerinted az EU az "ellenfél", az a demokratikus és szabadságpárti EU, aki pénzzel tömi az országot (aminek háromnegyede Viktorék zsebébe kerül). Nem Kína (mint gazdasági világhódító), nem Putyin Oroszországa (aki fegyverrel most, a 21. században is elveszi más országtól amire szemet vetett), és nem az iszlám fellegvára, az Erdogan nevű diktátor által vezetett Törökország (aki kiirtaná a kereszténységet, ha rajta múlna).
a robogó fasza
én azt nem értem az enyém még miért nem szakadt még széjjel, mert maxigázon megy a rázós csatorna parton is
ennyi idő alatt 5 simsont megszakítottam volna
Az a baj hogy egy elvakult fasz vagy, nem eltetem.
Csak azt TUDOM hogy a visszafele torteto ferifele osdzefosas merfoldekkel szarabb mint ami most van.
Annyi lopas amit te vizionalsz nincs.
Egyszeruen annyi hogy a nagy allami megrendelesek egy resze itthoni vallalkozoi reteg kezebe kerult.
Ne gyere a tularazassal mert ez is lozung, a szerzodesek nem nyilvanosak, es sosincs konkretum csak megfoghatatlan nagyotmondas.
Amugy a ferieknel a TELJES allamaparatus kozbeszerzese kulfoldi volt, ugyanugy tularazva, ami kis resz lesett hazai az ment a leisztinger es tarsaihoz, viszont a kozmuvektol az energiaszektorig minden kulfoldi kezbe kerult.
Ami meg a holdudvart illeti, az egyik hogy hulyevagy ha azt gondolod kormanyvaltaskor majd hipphopp a nyugat eletszinvonala lesz.
A masik hogy eletszeru hogy nem a sajat embernek adjak hanem az ellenfelnek? 😂
Tehat van egy mostani kisemberi szinten jobban elo tarsadalom, az orszagban amit elhataroznak hogy megepul az meg fog, az alvállalkozó es a munkas ki van fizetve, tobb penzel mint regen, a tomegek vasarolnak, fiatalabb jobb autok futnak, csaladoknak tobb a jovedelme es meg sorolhatnam.
Ezt kene lecserelni az elkurtu, majd beledogottunk hogy ugy tunjon kormanyzunk fele dologra?
Most nincs kardlapozas, es te is alufelnikre tudod elbaszni a penzed.
én azt látom a rendszerváltás óta mindenki "ellopott" mindent amihez hozzáfért
amit nem tudott ellopni azt tönkretette, vagy kijátszotta külföldre aprópénzért
szóval nem vagyok buta csak én már felfogtam amit te sosem fogsz hogy bárki lesz ott az megszopat
amúgy bármilyen vak is vagy észre kell benned hogy a rendszerváltás óta ilyen jól nem élt a nép,
mindenki épül szépül, új autók-motorok stb
lehet ennek megisszuk a levét később, bár nem hinném hogy lenne nagyobb mélypont a vitya miatt
én úgy gondolom csak azért mert nem volt mit, mert akkoriban gyalázatos állapotban volt az országunk
azóta kicsit kipofozták, és ami már nem szar azt vitték
Internet világban nem tudja merre induljon? Hát i
Olvassatok már utána mi vonatkozik/vonatkozhat rá, hogy le van-e írva hogy mit korlátozhat és mit nem, le van-e írva hogy kit és miért lehet eltíltani az éjszakai vezetéstől. Mondom, tudtommal csak annyi a korlátozás hogy nem lehet hivatásos sofőr.
Jobb- és baloldal nem fér meg együtt a végtelenségig, tehát majd az utána következő (akár előrehozott) választáson lehet "szívünk szerint" szavazni.