Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom mi lesz, de erről volt szó pár hónapja.
kis putri falukban is? kb 2x annyi a munka a telefonnal mint a betegekkel
Én úgy tudom, hagy a járvány után is meg akarják tartani a bejelentkezős rendszert - éppen a tumultusok elkerülése végett. A dokinak is jobb, és tulajdonképpen a betegeknek is.
legutób (12éve) annyi volt hogy egy lapot kitöltöttem aztán odaadtam a dokinak a zsetont, utána ő is adott egyet és lehetett az okmányirodába menni
állítólag ott már tényleg nem kell időpont
múltkor is tök szopás volt a forgalmi csere, csak ügyfélkapus időpont volt, nekem meg nincs olyan
Nálunk sosem kellett kötelezően bejelentkezni, az igaz, hogy aki időpontot kért az előrekerült, de mindig fogadott mindenkit a dokink.
az még mindig van?
akkor tuti kedd lesz belőle
Nem állhatsz sorba: be kell telefonon jelentkezni, időpontot kérni.
hétfőn kiderül hogy mi van a színtévesztéssel
vagy kedden, mert ha túl sok lesz a nép a dokinál nem állok sorba 3 órát
Ok, de hol? Az a gondja, hogy nem tudja hova forduljon.
Az előző lakhelyünkön a körzetinek mániája volt a legkisebb dologért is bevonatni a jogsit, nem pénz kellett neki hanem csak az, hogy mindenki jelenjen meg évente párszor nála, több szomszédnak is bevonta vérnyomás (vazz, egyik szintén sofőr volt és 170-esért bevonta neki mert ritkán járt hozzá), én sosem csináltattam nála hanem mindig kerestem valami céges üzemorvost.
Szerintem kicsit járjon utána a dolognak, úgy értem ami a színtévesztők alkalmasságára vonatkozik, jogszabály ez az, aztán ha semmi nem indokolja azt amit a háziorvos csinált akkor szépen ezt jelezni kell felé, esetleg simán átjelentkezni másik háziorvoshoz. Itt senki nem fogja megoldani a problémáját, neki kell mennie utána. Én így tennék ahogy leírtam.
simán(hajlongós) aztán ha megkapja az orvosit megfingathatja a körzetit is(hajlongós) gondold el ha nem vagy jóba a körzetivel mert szúrod a feleségét akkor sosem lenne orvosid pedig alkalmas vagy gépjármű vezetésre(kérdőjeles)
Visszatérve a jogsira, hová tudna menni a srác felülvizsgálatra ha az orvosa nem hajlandó sehova beutalni? Magától elmehet mondjuk az Akácfa utcába ahol 10 éve volt?
érdekesség a mobilos légyszarnyi optikáról
sokan úgy gondolják a mobilos nagyítás kb szart sem ér, persze nem is teleobjektív, de nem csak a pixelekkel játszik
csináltam 2 képet egy kék szitakötőről ugyanonnan csak az első a fullos kép a második a 10x nagyítás
a harmadik az elsőből kivágott kb ugyanakkora kép mint a 10x nagyítás és ég és föld a két kép
Nem ő csinálta, így vette "kicsi pénzért", de később karosszériással ki lett javíttatva.
Fősulis haverom ezerkettes Ladája tényleg betonnal (cementes habarccsal) volt helyenként kikenyve.... 😁
De azert minimum a zart cellas. 😂
arrafelé mindig több volt a pénz, itt mifelénk a gipsz volt a menő
asszony unokatesója még a yardon is volt meghallgatáson ilyen ügyek miatt......
Pesten a PUR-hab a divat 🤓
na megcsináltam a szar fúrógépet, bekaphatja a tőkés társadalom nem veszek másikat
mondjuk a nyomaték szabályzó hasznavehetetlenné vált, de sosem használtamígy nem fog hiányozni
Ököllel nemigen,hacsak nem te vsgy csáknorisz.
Ez csak nektek, aprófogúaknak új... itt vidéken a 80-as években minden második cigó Zsiguli így volt kiküszöbözve 😁
Ököllel össze tudnám törni.
Nehogy ilyen Lidl--es gagyit vegyél már!
Talán kerékpárra 😋
Profi munka. 😂
Shoei GT-air,ha zart,a Neotec felynyithato.