Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli! Itt a legújabb kihívás neked 😂
https://videa.hu/videok/origo-...

Na ez a kőműves jöhetne dolgozni hozzám, ha egy autót ilyen faszán megcsinált 😆
Siman elvagyok nelkule.
15ért jó lesz egy ilyen a rotyellire.
Ja, én is a Shoei-vel szemezek, nekem kell a beépített napszemüveg.
Utoljára a GREX-en cserélgettem plexit 20éve 😁
Megódod.
Igazából eddig egyetlen sisakomon sem volt ilyen probléma. Beleértve az olcsó GREX és kiskőrösi sisakomat is. Nem hinném hogy más elkövette ezt a tervezési hibát a franciákon kívül 😁
Max hó.....
Én már eldöntöttem a kérdést.
Volt nekem is valami nyitott sisakom, a plexije pontosan egy napig bírta. Az volt a baj, hogy a kis csavar, ami tartotta és amin forgott a plexi, annak a csavarnak feje, mondjuk körben 2 mm, fogta le a plexit. most is kis pöcök kapaszkodik (jó, kettő) a plexi lyukjának a peremébe.
De nézd meg a gagyi Motowell sisakját, itt van egy nagy "alátét" a csavar alatt, ne félj, ez nem törik el.

https://akcioswebaruhaz.hu/upl...
Szokott,de inkább valami minőségibbet ha lehet.
Olyan van a gyereknek. Dolgozni járni meg a boltba tökéletes.
Nekem a napcsiszemcsi 😁 lényeges mert rohadt fényérzékeny a szemem, így a nélkül nem veszek. De lehet rotyellire fogok valami nyitottat csak plexivel. Lidlbe szokott lenni az jó lehet?
Mert ne lehetne feljutni?
Shoei,elpusztithatatlan kivitel,es szemnrl lathatoan minden izeben minődégi.
Kar hogy inkabb csucsos-hosszukas fejre valo.
Igy maradt a marushin.
Amugy a 999RS nem rossz azokbol,de az napszmuveges.
És az idő is jó:)
vrsic meg egy kis mangart ha fel lehet jutni
nekem az agv plexi elpusztíthatatlan
esek kelek benne faágak csapkodják de nem törik
sajnos karc van sok rajta de egy fél disznó ára hozzá efy plexi szóval lassan nekem is kell venni másik bukót
Dettó ez volt nekem is a cápa sityakkal. 6-havonta meg mekkent a füle felnyitáskor. Mikor másodszorra is cserélték gariban, eladtam a gechibe... Aztán vettem Nolan-t elégedett vagyok vele néködön. 😊
Nekem a shoei sokáig bírta a shark plexije még heteket sem.
Ez is mutatja, mennyi eszed van... kamara 😁 polgári per 😁 túl sok TV-t nézel...
Rajtad kívül sztem mindenki levette, hogy az öreg megbundázta a vizsgálatot - innentől qrvára semmi érdeke verni a palávert...
Menj, vegyél inkább még egy lakást, mint itt szórni a baromságot 👎️

ui: sokxor elgondolkodom, te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak szívacc minket - de egyre kevesebb bennem a kétség... ☝️
Bocs hogy offtopik témával zavarom a társaságot, de milyen bukósisakot kéne venni? 😁
Shark második plexije is megzakkant alig egy év alatt. nem bírta hogy néha felhajtom, és persze a garancia éppen lejárt.

Szóval Shark tuti nem lesz, de akkor mi?
hát igen, az okmányirodák voltak a legfőbb gócpontok
a bkv járatokon nincs akkora tömeg mint ott :)
Esetleg azt nem mondhatod, hogy orákulum vagy?(kérdőjeles)
1,5 éve van itt ez a kamu hiszti(karját széttáró) azért már egy sokat próbált nagy öreg mint te láthat előre egy fél évet(hajlongós) Mond azt,hogy te tudtad, hogy ez a vírus jön és már akkor kerülted a hivatalokat meg amúgy is tudtad, hogy be fognak zárni(kezét széttáró)
majd 2 éve lejárt, akkor még azt se tudtuk van vírus
Az csak azokra vonatkozott, akiknek a járvány alatt jártak le a papírjai.