sanyi miatt bosszankodtam egész este
ha nem kínlódok a jogsival nem nézem meg meddig érvényes aztán még évekig elmászkálok nyugodtan a lejárt jogsival
most meg feszült vagyok mert el kell menni intézni
utálom az okmányirodát
pávon megkapta az öreg a háziorvosánál meg nem(röhögős)
Hát az tuti, hogy a sikeres páv vizsgával az egyik kezembe vittem volna a háziorvosnak egy kamarai feljelentést a másikban. De az is lehet,hogy polgári peren követeltem volna a pávval járó + kiadásaimat és az engem ért kellemetlenségeket is anyagilag fejeztettem volna ki.(fetrengős) De csak én vagyok ilyen jóindulatú(hajlongó) Biztos lenne olyan is aki éjszaka kővel dobálná az ablakokat a házon körbe, napközben meg a parkoló bmw és minden nemű családhoz tartozó jármű fényezése hullana le egy 100-ft-osnyi csíkban körbe(fetrengős)
Másik orvoshoz nem mehet, de "szigorítottra" igen... ha ott jól muzsikál, megkaphatja limitálás nélkül. A háziorvos azért nem adja meg, mert onnantól az ő felelőssége. Asszony is 1x nem adta meg egy öregnek, félvak, félsüket, a fejét is csak egyik irányba tudta csavarni, és 70+. Erre az öreg elment PAV-ra, és megkapta még 2 évre (hogy hogy, azt senki nem tudja, lehet, fizetni kellett 😁)
...de majd megkérdem a Zasszonyt, hátha nem jól mondtam valamit, de most nincs itthon. Megírom üzenetben.
nekem eddig nem volt gond a színtévesztéssel
anno az első orvosira kecskemétre küldtek mert akkor még a traktoros jogsim hivatásos volt
azóta nincs gondom a jogsi hosszabbítással
de a jövő héten megmondom mi a helyzet mert most néztem 2 éve lejárt a jogsim
Kérdés azokhoz (ahhoz az 1.hez) akiknek háziorvos a feleségük, vejem öccse színtévesztő, de 10 éve volt az akácfa utcában egy felülvizsgálaton ahol korlátlanul megadták neki a B-t, na most a háziorvosa nem hosszabbította meg mert, hogy színtévesztő hanem csak úgy adja meg, hogy szürkületben, rossz látási viszonyok között stb. nem vezethet, de amúgy színeket lát csak az árnyalatokkal van néhánynál baja, de nem a közlekedésben használtakkal hisz ezért kapta meg 10 éve, de ez a buzi gépre is felvitte neki ezt, de nem küldte el felülvizsgálatra hanem ennyiben hagyta, a kérdés, mehet-e másik orvoshoz (nekik azt mondta, hogy nem) vagy ha nem akkor magától elmehet-e a szigorított vizsgálatra ahová nem akarja elküldeni a mostani?
ha nem kínlódok a jogsival nem nézem meg meddig érvényes aztán még évekig elmászkálok nyugodtan a lejárt jogsival
most meg feszült vagyok mert el kell menni intézni
utálom az okmányirodát
Hát az tuti, hogy a sikeres páv vizsgával az egyik kezembe vittem volna a háziorvosnak egy kamarai feljelentést a másikban. De az is lehet,hogy polgári peren követeltem volna a pávval járó + kiadásaimat és az engem ért kellemetlenségeket is anyagilag fejeztettem volna ki.(fetrengős) De csak én vagyok ilyen jóindulatú(hajlongó) Biztos lenne olyan is aki éjszaka kővel dobálná az ablakokat a házon körbe, napközben meg a parkoló bmw és minden nemű családhoz tartozó jármű fényezése hullana le egy 100-ft-osnyi csíkban körbe(fetrengős)
Mindenki cirkuszban volt?(kérdőjeles)
pl egy háborús film ok feliratosan
...de majd megkérdem a Zasszonyt, hátha nem jól mondtam valamit, de most nincs itthon. Megírom üzenetben.
2. évad is van szinkronos? látta valaki?
https://vp-s3.cdnadcom.net/sm/...
eddig is így jártam pár napot kibír még a dolog
anno az első orvosira kecskemétre küldtek mert akkor még a traktoros jogsim hivatásos volt
azóta nincs gondom a jogsi hosszabbítással
de a jövő héten megmondom mi a helyzet mert most néztem 2 éve lejárt a jogsim